Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Diky za odpovedi k zasobam. Nechci panikarit, ale rikam si ze by bylo dobre mit nejakou rezervu kdykoli, clovek nikdy nevi, ze… A lepsi pak sedet doma nez pobihat po mesre plnem nakazenych lidi a sdilet s nimi davove silenstvi.
Za me, uz dlouho verim v to ze tyto viry jsou tvoreny umele. Vemte si, planeta je prelidnena, to je aktualni globalni problem. Nejvice prelidnena je Cina… At si kazdy z toho vezme co chce, ale myslim si ze je to klasicka „cistka“…
Jak se vyrábí vir? ![]()
@Kristynka22 píše:
@Lana25 Tak lepší si to promyslet a něco nakoupit v klídku teď (a být za magora), než pak brečet ve vyprodaným obchodě a ještě se tam nakazitTo bude stejné s respirátory, až se to tu objeví, všechny budou vyprodané a ty co nebudou, tak nebudou stát stovku jako teď ale tisícovku a to bude teda pořádná pálka, když jsou jen na 1 použití
Hele ja radši umřu nevyděšená, bez roušky, zásob, benzínu, zbraně a barikády doma
jestli to má přijít, přijde to. Nafutruju se xanaxem a srá. t na virus.
@Anonymní píše:
Diky za odpovedi k zasobam. Nechci panikarit, ale rikam si ze by bylo dobre mit nejakou rezervu kdykoli, clovek nikdy nevi, ze… A lepsi pak sedet doma nez pobihat po mesre plnem nakazenych lidi a sdilet s nimi davove silenstvi.
Za me, uz dlouho verim v to ze tyto viry jsou tvoreny umele. Vemte si, planeta je prelidnena, to je aktualni globalni problem. Nejvice prelidnena je Cina… At si kazdy z toho vezme co chce, ale myslim si ze je to klasicka „cistka“…
ne Čína není nejvíce přelidněná. Mnohem víc lidí máš v Indii. Navíc Čína se díky dřívější politice 1 dítěte časem vylidní sama, protože mají nedostatek žen. Takže tam žádné čistky dělat nepotřebují.
@Anonymní píše:
ehm
prej sdílet s nimi davové šílenství a co dělaš tady? Jsi úplně v klidu viď?
@Lana25 píše:
Hele ja radši umřu nevyděšená, bez roušky, zásob, benzínu, zbraně a barikády domajestli to má přijít, přijde to. Nafutruju se xanaxem a srá. t na virus.
Já mám zásobu kafe, piva a léků. To stačí. ![]()
@aiwwa píše:
Já mám zásobu kafe, piva a léků. To stačí.
Chybí ti to hlavní, rum. ![]()
@samá práce píše:
Chybí ti to hlavní, rum.
Nojo, už běžím do obchodu.
to by mě manžel nepochválil.
@aiwwa Nevim, já jsem ráda za obecné znalosti z biologie a chemie ale když ve Wu chanu mají laboratoř na biologické zbraně, tak to asi nějak umí ![]()
@baimoli píše:
No říkají pravděpodobně z toho tržiště. Ten 1. pacient znamená, že byl první otestovaný, zcela náhodně mu udělali CT a nález na plicích doktory překvapil, proto zkoumali dál. 1.pacient se nerovná první člověk, který se nakazil..spousta lidí si mohla myslet, že mají jen chřipku, dokonce i zápal plic a nikdo je na coronavirus netestoval
Máš pravdu v tom, že by pak asi použili termín pacient 0. Ale stejně jsou jejich závěry (viz poslední věta citace druhého článku), že na trh to dorazilo spíš až následně a tam se nakazilo víc lidí. A především zpočátku Čína tajila, že je to přenosné mezi lidmi.
Nevím, no. Ten trh pak údajně hned dezinfikovali a zlikvidovali, takže se to nedalo moc zkoumat z hlediska zdroje nákazy viz https://1url.cz/HzKcI
Uvidíme časem.
@aiwwa píše:
Já mám zásobu kafe, piva a léků. To stačí.
Sakra, dochází mi kafe. Čas obléct hazmatsuit a vyrazit do obchodu ![]()
@samá práce píše:
Chybí ti to hlavní, rum.
K čemu rum, když je domácí slivovice. Osvědčený lék proti všemu ![]()
@Kristynka22 píše:
@aiwwa Nevim, já jsem ráda za obecné znalosti z biologie a chemie ale když ve Wu chanu mají laboratoř na biologické zbraně, tak to asi nějak umí
To už víc věřím, že v tom mají prsty mimozemšťani. ![]()
@magion píše:
K čemu rum, když je domácí slivovice. Osvědčený lék proti všemu
Slivovice je blee, komu smrdí rum, tomu smrdí práce. ![]()
@kavenka píše:
Já bych to nerušila, březen je daleko
No, podle toho, co předpovídá čínský přední virolog, bych se na to spíš vykašlala
https://www.google.com/…warns-2020-1
Edit: se vší vážností: vyčkala bych, ale moc bych s dovolenou nepočítala. Ono se to tak rychle nevyčerpá a myslím, že cestovní ruch v době epidemie není dobrý nápad.
To je jedno z preventivních opatření, které můžou udělat občané všech zemí sami, a nečekat na nařízení WHO apod.
Příspěvek upraven 27.01.20 v 12:16
@aiwwa píše:
Slivovice je blee, komu smrdí rum, tomu smrdí práce.
Zajímá teorie. Rum mi voní, tak to jsem asi workoholik ![]()
Příspěvek upraven 27.01.20 v 12:06