Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24718
27.1.20 13:09
@Keyllah píše:
napsala jsem „Raději nechoď do diskuzí, kde maminky řeší nemoci dětí“ takže netuším jaké nemocné děti se řeší „tu“ :think:

Děkuji za upozornění, vynasnazim se. I kdyz nechápu, jak to souvisí se „syslenim“ a potazmo plasenim, ktere mam na mysli, kdyz pominu staré, prošlé sunty, kterých se obchody rady zbaví, protože tohle jim nahrává do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
27.1.20 13:10
@aiwwa píše:
Až vymyslíš, jak vyrobit vir, tak dostaneš nobelovku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je jako bys chtěla vyrobit třeba nový druh zajíce.

Tak vyrobit vir uz de novo v labine neni problem. To uz se davno umi. Nebo jak to myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76656
27.1.20 13:10

@magion takže lhali a tutlali jako obvykle, nepřekvapuje mě to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24718
27.1.20 13:11
@vbarav píše:
@stock jenomže já psala ze koupim co stihneme i vypotrebovat a trvanlivost si hlidam vždy u všeho 👍 a podle toho i varim a jídlo zpracovávám, takže nechápu teda o co jde 🙈 😂 to samy uricte nejakej ten paralen nema trvanlivost měsíc a kdyz toho koupim např 2 krabičky tak mi to výdrži a dokonce tím nenechám nikomu vydělat nic navíc, protože si ho prostě delší dobu nekoupim, když nám vydrží :nevim:

Ja si vsimam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
27.1.20 13:13
@baimoli píše:
Nevím, někdo lže určitě úmyslně, ale je tu jeden kulturní aspekt „lhaní.“ Pokud vyloženě někdo nemá špatné úmysly, tak spíš říká to, co si si myslí, že chceš slyšet, aby tě potěšili. Je to jiná kultura a mentalita, musí si „zachovat tvář“a snaží se ji zachovat i těm s kterými jednají

Ano, mam uplne stejnou zkusenost s Asiaty. Problem to ale muze byt docela velky. Pamatuju si nejaky blog typka, co delal v letectvi a ze v Asii se ptat: bylo tohle a tohle prekontrolovano, pry nebylo k nicemu. I za takove situace si chteli „zachovat tvar“ a rekli ze jo a ono nebylo…to uz takova srnada neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.1.20 13:16
@stock píše:
Děkuji za upozornění, vynasnazim se. I kdyz nechápu, jak to souvisí se „syslenim“ a potazmo plasenim, ktere mam na mysli, kdyz pominu staré, prošlé sunty, kterých se obchody rady zbaví, protože tohle jim nahrává do ruky.

Jak se prosím přesně ta lékárna zbaví prošlých probiotik a paralenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
27.1.20 13:22

@Bubla Bůčková přesně taky by mě zajímalo, jak to udelaj, třeba prerazej všude trvanlivost 😂 🙈 a taky nevím kde to vezmou, když se to určitě musí likvidovat, to samy potraviny 😁 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
27.1.20 13:22
@aiwwa píše:
Já mám zásobu kafe, piva a léků. To stačí. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Štofik
27.1.20 13:25
@baimoli píše: :mrgreen: hele na seznamu na mě vyskakujou reklamy na armádní hadry a plynový masky, ono těch šílejích asi bude víc :think:

no a co teprve až vypadne net? 8o 8o to bude nějakej činskej mor úplná prkotina, to teprve bude čoro moro :nevim: na mě už nevyskakuje nic, já si zprávy zrušila, mám tam jen ikonku zprav seznamu a novinek. :palec:

• Citovat
  • Upravit
2450
27.1.20 13:28

Jsem prekvapena kolik je tu uz reakci v diskuzi. Holky my uz doma podlehame panice :mrgreen: objednali jsme respiratory, ptz v lekarnach je tady nemaji maji jen klasicke rousky. Taky antibakterialni gel, chci koupit jeste gumove jednorazove rukavice (ty stejne spotrebuju ptz si barvim vlasy) a taky jsme udelali nakup s potravinama s vetsi trvanlivosti (konzervy, ryze, testoviny, chleba na mrazak..) bojim se ze to je jen otazka casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
27.1.20 13:28
@baimoli píše:
Nevím, někdo lže určitě úmyslně, ale je tu jeden kulturní aspekt „lhaní.“ Pokud vyloženě někdo nemá špatné úmysly, tak spíš říká to, co si si myslí, že chceš slyšet, aby tě potěšili. Je to jiná kultura a mentalita, musí si „zachovat tvář“a snaží se ji zachovat i těm s kterými jednají

Já nikdy nechci slyšet něco jiného než na co se ptám a kdo mi lže, tak u mně skončil. Já znám asijské lhaní jako naprosto destruktivní záležitost vedoucí ke zničení firmy a ke ztrátě tváře naprosto bezbřehým lhaním ze strany Japonců vůči českým klientům. Zároveň jsem v životě neviděla až takovou neschopnost přijmout zodpovědnost a vydat rozhodnutí nebo stanovisko a někdy i k velmi malým jednoduchým záležitostem. To bych řekla, že se dá opět vidět na chování Číny kolem viru z Wuchanu. Neschopnost se rozhodnout včas a správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
27.1.20 13:31
@Lenka_Hal píše:
Ano, mam uplne stejnou zkusenost s Asiaty. Problem to ale muze byt docela velky. Pamatuju si nejaky blog typka, co delal v letectvi a ze v Asii se ptat: bylo tohle a tohle prekontrolovano, pry nebylo k nicemu. I za takove situace si chteli „zachovat tvar“ a rekli ze jo a ono nebylo…to uz takova srnada neni :mrgreen:

No, to teda není :mrgreen: někdy jsou důležitější věci, než si zachovat tvář :mrgreen: v práci na ty tanečky není tolik času..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
27.1.20 13:32
@stinga píše:
@magion takže lhali a tutlali jako obvykle, nepřekvapuje mě to

Ani mě ne. Ale určitě si nemyslím, že by byli v tajení, tutlání a utajování jediní. :)
Ale samozřejmě je to k vzteku. Na druhou stranu svět moc dobře ví, že info z Číny a podobných režimů se musí brát s rezervou, a stejně to nic asi nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
27.1.20 13:33
@stinga píše:
@magion takže lhali a tutlali jako obvykle, nepřekvapuje mě to

Tichý čínský hlásek:„ale přiznali jsem to trochu dřív než minule“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
27.1.20 13:35
@LaPaloma píše:
Já nikdy nechci slyšet něco jiného než na co se ptám a kdo mi lže, tak u mně skončil. Já znám asijské lhaní jako naprosto destruktivní záležitost vedoucí ke zničení firmy a ke ztrátě tváře naprosto bezbřehým lhaním ze strany Japonců vůči českým klientům. Zároveň jsem v životě neviděla až takovou neschopnost přijmout zodpovědnost a vydat rozhodnutí nebo stanovisko a někdy i k velmi malým jednoduchým záležitostem. To bych řekla, že se dá opět vidět na chování Číny kolem viru z Wuchanu. Neschopnost se rozhodnout včas a správně.

Pokud máš přímou povahu, je lepší s nimi nespolupracovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA