Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@MartinaIrena koupila jsem nějaký Radox antibacterial. Ale já mám právě ráda ten Dettol se zeleným čajem. Krásně voní
používáme ho běžně. Tak mě právě překvapilo, že bylo vyprodáno.
Hlásím, že v jsem šla kolem parkoviště Lidlu a je úplně plné, dokonce fronta na zaparkování. ![]()
@aiwwa Jestli chceš nějaký čistící prostředek, tak už tam ani nechoď ![]()
@MartinaIrena píše:
@aiwwa Jestli chceš nějaký čistící prostředek, tak už tam ani nechoď
Já šla na poštu, čistit nic nepotřebuju. ![]()
@aiwwa píše:
Jojo, ale bacha, ať se o sobě nedozvíš, že jsi omezená.![]()
A ku*va
no ja se ridim heslem, ze nejhorsi smrt je z vyplaseni
A na odborny psychologicky rozbor na emiminu z 5 vet jsem uz zvykla
Tady je to samej odbornik ![]()
@Mysticlipstick píše:
A ku*vano ja se ridim heslem, ze nejhorsi smrt je z vyplaseni
A na odborny psychologicky rozbor na emiminu z 5 vet jsem uz zvykla
Tady je to samej odbornik
Ty jsi moje krevní skupina. ![]()
@aiwwa píše:
Já šla na poštu, čistit nic nepotřebuju.
No ještě že tak
Bych tam nevlezla, ani kdybych měla doma v lednici oběšenou myš. Davům v obchodech se vyhýbám.
@MartinaIrena píše:
No ještě že takBych tam nevlezla, ani kdybych měla doma v lednici oběšenou myš. Davům v obchodech se vyhýbám.
Mám to stejně, zadělám na rohlíky a vyřešeno. ![]()
My si dnes objednali ffp3 roušky..a budeme sledovat situaci..
A včera jsme se podívali na film,,nákaza z roku 2011 a pane jo, jako by to někdo tušil. Ten film je jak kdyby někdo natočil o této situaci s předstihem.
@kavenka píše:
@Bubla Bůčková a u nás v DM drogerii vyprodané desinfekční mýdla Sanytola ty já kupuju normálně, tak mě to docela naštvalo
Hele tohle nakonec prospěje všem… Jestli si lidi odteď pořádně začnou drhnout ruce tak ubyde všech těch viróz ![]()
@KahlanAmnel píše:
My si dnes objednali ffp3 roušky..a budeme sledovat situaci..
A včera jsme se podívali na film,,nákaza z roku 2011 a pane jo, jako by to někdo tušil. Ten film je jak kdyby někdo natočil o této situaci s předstihem.
a jak ten film dopadl?
O natočení s předstihem jsem už četla vícekrát
…může to být náhoda
@aiwwa píše:
Hlásím, že v jsem šla kolem parkoviště Lidlu a je úplně plné, dokonce fronta na zaparkování.
V pondělí ve tři normálka, lidi mají po víkendu prázdné lednice. Teď si ten lidl představ při potvrzení 3000 nemocných v CR…jdu si přepočítat pytlíky rýže pod posteli
![]()
@Kralikcek píše:
a jak ten film dopadl?O natočení s předstihem jsem už četla vícekrát…může to být náhoda
Už chybějí jenom ty zombie ![]()
Obavy nemám. Rozhodně ne v tuto dobu. Tady píší, že třeba plátěná rouška je v podstatě placebo efekt. ![]()
O víkendu jsme byli v Praze a moje mamka už propadala panice, že si jedeme pro virus.
Jinak považuji za bezohlednou slečnu, která se chlubila, jak ošálila kontrolu a docestovala do Francie.
![]()
Příspěvek upraven 27.01.20 v 15:55
@Bubla Bůčková píše:
V pondělí ve tři normálka, lidi mají po víkendu prázdné lednice. Teď si ten lidl představ při potvrzení 3000 nemocných v CR…jdu si přepočítat pytlíky rýže pod posteli![]()
Nene, tolik lidí je u nás v lidlu jedině před vánoci, jinak bývá sotva půlka parkoviště, chodím kolem. Já taky zkoukla zásoby a jsem v klidu, jídla i pití dost, Kafe mám 5 balení, dokonce dvě mýdla a jedna desinfekce ve spreji. ![]()