Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9292
27.1.20 15:10

@MartinaIrena koupila jsem nějaký Radox antibacterial. Ale já mám právě ráda ten Dettol se zeleným čajem. Krásně voní ;) používáme ho běžně. Tak mě právě překvapilo, že bylo vyprodáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116088
27.1.20 15:12

Hlásím, že v jsem šla kolem parkoviště Lidlu a je úplně plné, dokonce fronta na zaparkování. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25118
27.1.20 15:13

@aiwwa Jestli chceš nějaký čistící prostředek, tak už tam ani nechoď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116088
27.1.20 15:14
@MartinaIrena píše:
@aiwwa Jestli chceš nějaký čistící prostředek, tak už tam ani nechoď :mrgreen:

Já šla na poštu, čistit nic nepotřebuju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
27.1.20 15:18
@aiwwa píše:
Jojo, ale bacha, ať se o sobě nedozvíš, že jsi omezená. :mrgreen: :kytka:

A ku*va :mrgreen: no ja se ridim heslem, ze nejhorsi smrt je z vyplaseni :lol: A na odborny psychologicky rozbor na emiminu z 5 vet jsem uz zvykla :lol: Tady je to samej odbornik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116088
27.1.20 15:20
@Mysticlipstick píše:
A ku*va :mrgreen: no ja se ridim heslem, ze nejhorsi smrt je z vyplaseni :lol: A na odborny psychologicky rozbor na emiminu z 5 vet jsem uz zvykla :lol: Tady je to samej odbornik :lol:

Ty jsi moje krevní skupina. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25118
27.1.20 15:26
@aiwwa píše:
Já šla na poštu, čistit nic nepotřebuju. :lol:

No ještě že tak :palec: Bych tam nevlezla, ani kdybych měla doma v lednici oběšenou myš. Davům v obchodech se vyhýbám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116088
27.1.20 15:30
@MartinaIrena píše:
No ještě že tak :palec: Bych tam nevlezla, ani kdybych měla doma v lednici oběšenou myš. Davům v obchodech se vyhýbám.

Mám to stejně, zadělám na rohlíky a vyřešeno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
27.1.20 15:37

My si dnes objednali ffp3 roušky..a budeme sledovat situaci..
A včera jsme se podívali na film,,nákaza z roku 2011 a pane jo, jako by to někdo tušil. Ten film je jak kdyby někdo natočil o této situaci s předstihem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.1.20 15:40
@kavenka píše:
@Bubla Bůčková a u nás v DM drogerii vyprodané desinfekční mýdla Sanytol :D a ty já kupuju normálně, tak mě to docela naštvalo :mrgreen:

Hele tohle nakonec prospěje všem… Jestli si lidi odteď pořádně začnou drhnout ruce tak ubyde všech těch viróz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
27.1.20 15:40
@KahlanAmnel píše:
My si dnes objednali ffp3 roušky..a budeme sledovat situaci..
A včera jsme se podívali na film,,nákaza z roku 2011 a pane jo, jako by to někdo tušil. Ten film je jak kdyby někdo natočil o této situaci s předstihem.

a jak ten film dopadl?

O natočení s předstihem jsem už četla vícekrát :think:…může to být náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.1.20 15:43
@aiwwa píše:
Hlásím, že v jsem šla kolem parkoviště Lidlu a je úplně plné, dokonce fronta na zaparkování. 8o

V pondělí ve tři normálka, lidi mají po víkendu prázdné lednice. Teď si ten lidl představ při potvrzení 3000 nemocných v CR…jdu si přepočítat pytlíky rýže pod posteli 8) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.1.20 15:43
@Kralikcek píše:
a jak ten film dopadl?O natočení s předstihem jsem už četla vícekrát :think:…může to být náhoda

Už chybějí jenom ty zombie :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
27.1.20 15:45

Obavy nemám. Rozhodně ne v tuto dobu. Tady píší, že třeba plátěná rouška je v podstatě placebo efekt. :dance:

O víkendu jsme byli v Praze a moje mamka už propadala panice, že si jedeme pro virus.
Jinak považuji za bezohlednou slečnu, která se chlubila, jak ošálila kontrolu a docestovala do Francie. :jazyk: :zed:

Příspěvek upraven 27.01.20 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116088
27.1.20 15:46
@Bubla Bůčková píše:
V pondělí ve tři normálka, lidi mají po víkendu prázdné lednice. Teď si ten lidl představ při potvrzení 3000 nemocných v CR…jdu si přepočítat pytlíky rýže pod posteli 8) :dance:

Nene, tolik lidí je u nás v lidlu jedině před vánoci, jinak bývá sotva půlka parkoviště, chodím kolem. Já taky zkoukla zásoby a jsem v klidu, jídla i pití dost, Kafe mám 5 balení, dokonce dvě mýdla a jedna desinfekce ve spreji. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA