Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Borrealis píše:
@Jahudka82![]()
pamtujete pražského primátora v onen památný den jak říkal
dnes je 12 / nebo kterého / srpna, 2002…sice leje jako pra-se 10 den ale situace na Vltavě je nadmíru výtečná a nic nehrozí, občané…budte zcela klidní
a druhý den se valila Prahou tisíciletá voda a v metru záplava, super![]()
A už to máme nejspíš tady… Takže se ta tvoje předpověď možná splní
![]()
https://www.seznamzpravy.cz/…-okoli-87360?…
https://www.seznamzpravy.cz/…naviru-87329?…
Tak se přiznejte, kdo máte nakoupíno a hurá na černý trh za kšeftem?
![]()
Ale stejně budou asi houby platný… Prý to mají i lidi, co roušky nosili…
![]()
https://www.blesk.cz/…emiolog.html
@vokishka píše:
Tak na průjem mám doma zásobu pořád, těžko s takovým problémem vyrazit do lékárny.
Taky začínám přemýšlet, že bych ty svoje respirátory pustila do oběhu.
Ta třetí třída se zdá být vyprodaná úplně všude. Za utržené peníze bych mohla koupit nefalšovanou armádní masku s filtrama ![]()
@Mysticlipstick jistě já mám stupidní diskuzi a vy jste prostě nejlepší a víte všechno nejlíp 👍 jste lepší než odborníci, kteri sami nevi zda se to sem dostane, zda zabrání šíření.. Možná by jste jim to mela říct stát ušetří hodně moc peněz za prevenci proti víru, jste fakt dobrá smekám klobouček 👍
@MrsNorris píše:
Taky začínám přemýšlet, že bych ty svoje respirátory pustila do oběhu.![]()
Ta třetí třída se zdá být vyprodaná úplně všude. Za utržené peníze bych mohla koupit nefalšovanou armádní masku s filtrama
Dávala hsem sem včera odkaz na ty plynové masky, ale myslím, že už jsou vyprodané. ![]()
@Jahudka82 Mají to ti, co nosili roušky, které slouží jako ochrana ostatních před nemocí kterou má ten, co ji nosí. Právě proto je sranda sledovat záběry z měst, jak jsou všichni orouškovaní a nevědí, že to mají na ozdobu ![]()
Ty jo koukám, že bych se měla věnovat nějakému podnikání a jako výhodné se mi zdá vyrábět roušky, respiratory a asi i plynové masky a do budoucna jak když najdeš
Nejhorší je smrt z vyděšení
@Kristynka22
U některých typů podle mě nelze roušku od respirátoru pohledem na dav lidí vůbec rozlišit.
@MrsNorris píše:
Taky začínám přemýšlet, že bych ty svoje respirátory pustila do oběhu.![]()
Ta třetí třída se zdá být vyprodaná úplně všude. Za utržené peníze bych mohla koupit nefalšovanou armádní masku s filtrama
Já si myslím, že plynová maska není vůbec špatný nápad.
Sousedi už mají i chemické obleky. ![]()
Příspěvek upraven 27.01.20 v 18:03
@Tee34 píše:
Ty jo koukám, že bych se měla věnovat nějakému podnikání a jako výhodné se mi zdá vyrábět roušky, respiratory a asi i plynové masky a do budoucna jak když najdešNejhorší je smrt z vyděšení
Možná by stačily nějaké drogy nebo léky na uklidnění. ![]()
@aiwwa Ty si právě nechám pro sebe. Ještě se dělit o takový dobroty ![]()
@MrsNorris Ahaa, já právě na fotkách viděla ty klasické roušky, když jsem hledala respirátory, tak na nich je nějaký ten výdechový ventilek nebo co to je
To jsem na nic právě neviděla
@Mysticlipstick píše:![]()
![]()
Nechcete zalozit fanclub???
Proč, kvůli těm respiratorum?
No švagr je lékař a ten nám řekl, ať si zajistíme rovnou respirátor a jaký typ.
On se tomu zrovna nesměje.
Ja se nesmeju nicemu, ale vzhledem k tomu, ze jsme na kazde odd. Dnes vyfasovali asi 2 ks a je nas vsude tak trikrat tolik, ma to moje rodina, nas dum a nase ctvrt spocitane.
Mozna bych se ted vic bala prijit do nemocnice s cimkoli jinym horecnatym, aby vas nekdo osetril, kdyz na zdravotniky rousky nezbyly…