Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17225
27.1.20 17:35
@Borrealis píše:
@Jahudka82 :mrgreen:

pamtujete pražského primátora v onen památný den jak říkal

dnes je 12 / nebo kterého / srpna, 2002…sice leje jako pra-se 10 den ale situace na Vltavě je nadmíru výtečná a nic nehrozí, občané…budte zcela klidní

:lol: :lol:
a druhý den se valila Prahou tisíciletá voda a v metru záplava, super
:lol: :palec: :potlesk: Prazskyho primase si nějak nepamatuju, spíš ty vtipy co kolovaly, typu „Prodám chatu v Davli, momentálně k vidění u Karlova mostu“… v Plzni to bylo asi tak nejak podobné… Nezapomenu hlavně na ten pohled (fotky) z Plzeňské věže - rybníky tu byly všude, nejen na severním okraji města… : :oops: Pod kruhovým objezdem ve směru z centra na K. Vary, kde je silnice mírně z kopce a pak zase mírně stoupání, dokonce i jezero ;)

A už to máme nejspíš tady… Takže se ta tvoje předpověď možná splní :D :mrgreen: :pankac:

https://www.seznamzpravy.cz/…-okoli-87360?…

https://www.seznamzpravy.cz/…naviru-87329?…

Tak se přiznejte, kdo máte nakoupíno a hurá na černý trh za kšeftem? :mrgreen: :pankac:
Ale stejně budou asi houby platný… Prý to mají i lidi, co roušky nosili… :mrgreen: :think:

https://www.blesk.cz/…emiolog.html

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17225
27.1.20 17:46
@vokishka píše:
Tak na průjem mám doma zásobu pořád, těžko s takovým problémem vyrazit do lékárny.
:mrgreen: :lol: :palec: To máš recht - taky se tu chvílema docela bavim :D :think: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.1.20 17:47

Taky začínám přemýšlet, že bych ty svoje respirátory pustila do oběhu. :think: :P Ta třetí třída se zdá být vyprodaná úplně všude. Za utržené peníze bych mohla koupit nefalšovanou armádní masku s filtrama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
27.1.20 17:50

@Mysticlipstick jistě já mám stupidní diskuzi a vy jste prostě nejlepší a víte všechno nejlíp 👍 jste lepší než odborníci, kteri sami nevi zda se to sem dostane, zda zabrání šíření.. Možná by jste jim to mela říct stát ušetří hodně moc peněz za prevenci proti víru, jste fakt dobrá smekám klobouček 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
27.1.20 17:53
@MrsNorris píše:
Taky začínám přemýšlet, že bych ty svoje respirátory pustila do oběhu. :think: :P Ta třetí třída se zdá být vyprodaná úplně všude. Za utržené peníze bych mohla koupit nefalšovanou armádní masku s filtrama :dance:

Dávala hsem sem včera odkaz na ty plynové masky, ale myslím, že už jsou vyprodané. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.1.20 18:00

@Jahudka82 Mají to ti, co nosili roušky, které slouží jako ochrana ostatních před nemocí kterou má ten, co ji nosí. Právě proto je sranda sledovat záběry z měst, jak jsou všichni orouškovaní a nevědí, že to mají na ozdobu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
27.1.20 18:01

Ty jo koukám, že bych se měla věnovat nějakému podnikání a jako výhodné se mi zdá vyrábět roušky, respiratory a asi i plynové masky a do budoucna jak když najdeš :mrgreen: Nejhorší je smrt z vyděšení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.1.20 18:01

@Kristynka22
U některých typů podle mě nelze roušku od respirátoru pohledem na dav lidí vůbec rozlišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
27.1.20 18:02
@MrsNorris píše:
Taky začínám přemýšlet, že bych ty svoje respirátory pustila do oběhu. :think: :P Ta třetí třída se zdá být vyprodaná úplně všude. Za utržené peníze bych mohla koupit nefalšovanou armádní masku s filtrama :dance:

Já si myslím, že plynová maska není vůbec špatný nápad. ;) Sousedi už mají i chemické obleky. :think:

Příspěvek upraven 27.01.20 v 18:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
27.1.20 18:03
@Tee34 píše:
Ty jo koukám, že bych se měla věnovat nějakému podnikání a jako výhodné se mi zdá vyrábět roušky, respiratory a asi i plynové masky a do budoucna jak když najdeš :mrgreen: Nejhorší je smrt z vyděšení

Možná by stačily nějaké drogy nebo léky na uklidnění. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
27.1.20 18:07

@aiwwa Ty si právě nechám pro sebe. Ještě se dělit o takový dobroty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.1.20 18:09

@MrsNorris Ahaa, já právě na fotkách viděla ty klasické roušky, když jsem hledala respirátory, tak na nich je nějaký ten výdechový ventilek nebo co to je :lol: To jsem na nic právě neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
27.1.20 18:17
@Mysticlipstick píše: :lol: :lol: :lol: Nechcete zalozit fanclub???

Proč, kvůli těm respiratorum?
No švagr je lékař a ten nám řekl, ať si zajistíme rovnou respirátor a jaký typ.
On se tomu zrovna nesměje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
27.1.20 18:38

Ja se nesmeju nicemu, ale vzhledem k tomu, ze jsme na kazde odd. Dnes vyfasovali asi 2 ks a je nas vsude tak trikrat tolik, ma to moje rodina, nas dum a nase ctvrt spocitane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
27.1.20 18:41

Mozna bych se ted vic bala prijit do nemocnice s cimkoli jinym horecnatym, aby vas nekdo osetril, kdyz na zdravotniky rousky nezbyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA