Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@aiwwa píše:
To v tom katastrofickym filmu prý nebylo.jen panika, rabování a spálená země.
tak to je blbý, že bych už zítra nešla do práce a začala jíst zákusky a chlastat?
@stinga píše:
tak to je blbý, že bych už zítra nešla do práce a začala jíst zákusky a chlastat?
nezapomeň na nespoutaný sex
A kdo se nenakazí? Ten co bude v klidu doma a nebude muset nikam lozit.
@aiwwa píše:
Tak to děkuji za informace, to jsem fakt netušila, že je to možné, přišlo mi to jako scifi.
No - rekombinovat. Nasekat na kousky a zas poskládat. Ale není to až taková legrace.
Drtivá většina nefunguje. S ostatíma se musí opatrně. Přesné postupy pro rekombinaci zná jen pár laboratoří na světě, jsou utajované - je jasné proč. ![]()
@aiwwa píše:
Beztak myslel pytle pod očima.
Doporučuju film Světová válka Z s Pittem
Já dala asi prvních 20min a bylo mi šoufl
ale tématicky se hodí a je to dobrej filmek.
Znam dela v kromerizi v obchode a pry dneska tam prisla zakaznice a rouskou. No ja to nasazuji hned jak se potvrdi prvni pripad u nas
@M_Vladim píše:
Asi virologové na politiky v Čině dost řvali, teda spíš bych si tipnul vojáky. Ti vědí, že asi 5% úmrtnost s čtrnáctidenní inkubační dobou je pěkný prů_er.
Dnes opatrně připustili, že to asi pod kontrolou neudrží.Takže spíš půjde o tlumení na tempo, které budou stíhat nemocnice. **U koho to půjde, toho dají dohromady… **0
A kdo si to hlavně zacaluje… ![]()
@Renca8 píše:
Znam dela v kromerizi v obchode a pry dneska tam prisla zakaznice a rouskou. No ja to nasazuji hned jak se potvrdi prvni pripad u nas
Tak to už bys asi pomalu měla, + brejle na oči…
![]()
@MrsNorris píše:
@evulinda79
Jakože když přijde pandemie, tak jsou všichni mrtví a nazdar?
Ne. Pandemií už bylo… Dopadne to vždycky tak, že u části populace vyhraje imunní systém a ti přežijí a nesou vlajku dál. ![]()
Někdy je to 99,99 %, jindy holt míň.
Pokud je agens hodně rychlé a smrtící, podřeže si rychle větev. V dané oblasti buď všichni umřou, nebo získají imunitu a hotovo. Obzvlášť, když se oblast uzavře. Scenář, který máme je poměrně špatný, infekce se rozšíří všude a na druhou stranu je poměrně nebezpečná. Nevíme ještě, jestli po sobě zanechává škody. ![]()
@MrsNorris píše:
Taky začínám přemýšlet, že bych ty svoje respirátory pustila do oběhu.![]()
Ta třetí třída se zdá být vyprodaná úplně všude. Za utržené peníze bych mohla koupit nefalšovanou armádní masku s filtrama
My máme jednu doma
![]()
@M_Vladim píše:
Ne. Pandemií už bylo… Dopadne to vždycky tak, že u části populace vyhraje imunní systém a ti přežijí a nesou vlajku dál.
Někdy je to 99,99 %, jindy holt míň.
Pokud je agens hodně rychlé a smrtící, podřeže si rychle větev. V dané oblasti buď všichni umřou, nebo získají imunitu a hotovo. Obzvlášť, když se oblast uzavře. Scenář, který máme je poměrně špatný, infekce se rozšíří všude a na druhou stranu je poměrně nebezpečná. Nevíme ještě, jestli po sobě zanechává škody.
Pragmatické, vidím to dost podobně.