Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37290
27.1.20 22:47
@Bubla Bůčková píše:
Malevil, Přechod, Tma, Svědectví, Metro 2023…

http://nahnoji.cz/video?… ;)

Příspěvek upraven 27.01.20 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
27.1.20 22:48

@Almondea správně je to takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.1.20 22:49
@TRG píše:
Bublo, ale ty JSI EXOT, virus nevirus! :mrgreen:

Si to upravila na caps lock jo? :mrgreen: a ubrala srdce 8o :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
27.1.20 22:52
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.1.20 23:04
@Lenka_Hal píše:
Tak nejake zasoby mame, ale tu nakazu jeste ne. :( Ale treba s muzu zavrit doma preventivne :think:

To dnes povidala uklizecka, ze se preventivne zavre doma a ma klid. Az nam budou pretekat kose, at si je vyneseme, ze je nas na m2 dost.
Delala si srandu :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5475
27.1.20 23:12
@Bubla Bůčková píše:
Si to upravila na caps lock jo? :mrgreen: a ubrala srdce 8o :P

Ano. Přišlo mi to moc sluníčkové na to, že tě řadím mezi exoty. Jsem nechtěla, aby to vypadalo, že tě za tvoji exotičnost chválím! Ale hlavně jsem tam chtěla doplnit ten CAPS LOCK. Aby to vyznělo. 8) Navíc, přiznávám, mám toho zeleného smajlíka ráda. Obávám se, že je to můj nejpoužívanější smajlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17225
27.1.20 23:12
@magion píše:
Film jsem neviděla, ale kniha super :palec:
@Almondea píše:
No a v Budějovicích už taky mají podezřelé. A pak že v Českých Budějovicích by chtěl žít každý. :mrgreen:Jinak ten co je v Hradišti, tak prý i kašle krev. Což není úplně dobrý. Ale třeba má jen rakovinu plic.

Nebo jen tuberu… :think: :D Anebo nedejbože syfilis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5475
27.1.20 23:16
@aiwwa píše:
Vždyť to píšu od začátku, odjet na chatu a vyjidat sklep.

To je taková naše (moje a manželova) představa ráje (resp. ideální dovolené)… Zásobená chata na samotě (u lesa)… Hmmm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17225
27.1.20 23:19
@aiwwa píše:
Ty už raději nic nepiš. :roll:

Aneb S pozdravem nepište mi a pokud možno, nepište vůbec, Váš Ladislav Stroupežnický… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
27.1.20 23:20
@Almondea píše:
No a v Budějovicích už taky mají podezřelé. A pak že v Českých Budějovicích by chtěl žít každý. :mrgreen:Jinak ten co je v Hradišti, tak prý i kašle krev. Což není úplně dobrý. Ale třeba má jen rakovinu plic.
:mrgreen: :potlesk: dobrý černý humor
právě u toho jsem myslela, že je z obliga - byl v Šanghaji a přiletěl víc jak před dny, tak třeba má opravdu jen tu rakovinu :(
babička v té nemocnici leží a zítra jdu na návštěvu - je jen o dvě patra výš, než je infekční :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
27.1.20 23:30
@stinga píše: :mrgreen: :potlesk: dobrý černý humor
právě u toho jsem myslela, že je z obliga - byl v Šanghaji a přiletěl víc jak před dny, tak třeba má opravdu jen tu rakovinu :(
babička v té nemocnici leží a zítra jdu na návštěvu - je jen o dvě patra výš, než je infekční :dance:

Jsi statečná žena. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
28.1.20 00:35

Ten hradišťan nadrženej po cestování po Číně bude asi během dnešního dne potvrzen a Česko zase bude konečně v něčem světový
„Vykašlávám i krev, přiznal pacient s podezřením na koronavirus v Hradišti“
předevčírem byl na čínském serveru šot z Wuhanu, kde si paní stěžuje, že její manžel vykašlává krev, má horečky a nikde ho nechtějí přijmout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24746
28.1.20 06:08

Německo má první potvrzeny pripad coronavirus nakazenyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
28.1.20 06:16
@stock píše:
Německo má první potvrzeny pripad coronavirus nakazenyho.

Jo, ale u nás zatím vše negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
28.1.20 06:17
@M_Vladim píše:
Ne. Pandemií už bylo… Dopadne to vždycky tak, že u části populace vyhraje imunní systém a ti přežijí a nesou vlajku dál. ;)
Někdy je to 99,99 %, jindy holt míň.
Pokud je agens hodně rychlé a smrtící, podřeže si rychle větev. V dané oblasti buď všichni umřou, nebo získají imunitu a hotovo. Obzvlášť, když se oblast uzavře. Scenář, který máme je poměrně špatný, infekce se rozšíří všude a na druhou stranu je poměrně nebezpečná. Nevíme ještě, jestli po sobě zanechává škody. :nevim:

Ono je i zajímavé podívat se na dokumenty, jak dřív probíhaly třeba morové rány atd.

Všechno to pocházelo taky z Asie, sem se to dostalo loděma, s obchodníky, nebo s vojáky a taky to někteří přežili, prostě imunita.

A i v té době už měli vypracované různé karanténní postupy, třeba ve Středomoří nechávaly v době nákazy lodě nevím kolik dnů přesně jestli měsíc v karanténně, nepouštěli nikoho nového do města, nemocní se nosili za město, mrtví taky, je to docela zajímavé se o tom něco dozvědět…

A ten morový virus se prý časem sám zeslabil anebo lidi na něj nereagovali tak prudce, ono i viry mají svůj vývoj…

Mně třeba přijdou tyhle věci dost zajímavé… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí