Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@snee píše:
https://www.novinky.cz/…yne-40311418?…budíš to vysvětlenopřiletěla, nakazila, odletěla.
A tak to má být. Virus roznesla a šup zpět domů ![]()
Tak já půjdu dnes nebo zítra nakoupit zásoby rýže do Billy, mám ráda jen jeden druh rýže a tu mají jen tam, musím se taky zásobit, já doma žádné zásoby nemám… ![]()
Tak přežiju v nejhorším na rýži, nejspíš bude taky z Číny… ![]()
@Netopirek píše:
A tak to má být. Virus roznesla a šup zpět domů
@snee píše:áááno, mise splněna šéééfe, letím dom
![]()
![]()
no hlavně aby z toho ten Němec ještě neměl průser doma
![]()
@Netopirek píše:
Tak záleží kde bydlíš. Já se v Praze tedy bojí, ale i chřipky. Normálně dezinfekci nepoužívám, ale když to kolem lítá, tak u nás dezifekce teče proudem
Tak já jsem ráno při pěší cestě do práce potkala 2 lidi v rouškách, vypadali jak nějací rumuni nebo co, trochu tmavší, asi se bojí, co tady už chytnou…
A z Prahy nejsem…
@Tarinka píše:
no hlavně aby z toho ten Němec ještě neměl průser doma![]()
no jen jestli si nedotáhl dom ještě i něco jinýho než ten koronavirus…
v tý Číně bude takových nemocní, co ani neznáme
kam se hrabe náš starý známý syfilis
![]()
@AvadaKedavra píše:
Rajčata do lednice nepatří, ztratí tak akorát chuť
Já jsem ztratila chuť jako dítě
![]()
Se nam to tu trochen rozmaha… ![]()
https://www.novinky.cz/…kou-40311413?…
@snee píše:
https://www.novinky.cz/…yne-40311418?…budíš to vysvětlenopřiletěla, nakazila, odletěla.
To je teda potvora
![]()
@snee píše:áááno, mise splněna šéééfe, letím dom
![]()
![]()
no, ja doufam, ze kolegove z nasi cinske pobocky neplanuji navstevu u matky, jen at si to pekne nechaji tam, tentokrat fakt nic vozit nemusi
![]()
@free333 píše:
Tak já půjdu dnes nebo zítra nakoupit zásoby rýže do Billy, mám ráda jen jeden druh rýže a tu mají jen tam, musím se taky zásobit, já doma žádné zásoby nemám…Tak přežiju v nejhorším na rýži, nejspíš bude taky z Číny…
Rýži jsem já už vykoupila ![]()
Pisou o tom nemci, ze cinanka priletela do nemecke firmy kde vedla skoleni. Pak se vratila do ciny a nebylo ji dobre. Potvrdili u ni koronavirus a v nemecku sel ten chlap v pondeli jeste do prace a nebylo mu dobre pak se to u nej potvrdilo. Ma maly dite ve skolce tak delaji opatreni i ve skolce. Pry mu je 33let. Ze pry cinani kontaktovali tu nemeckou firmu po zjisteni nakazy
Příspěvek upraven 28.01.20 v 12:41
Mě by zajímalo, co je s tim chlapem z Kroměříže, nikde o něm nic není ![]()
@Tarinka píše:
Mně to přijde úplně stejně, proč se trochu nepřipravit, vždyť to není nic proti ničemu a právě ta příprava pak zabrání té panicenavíc třeba na webu hasičskejch záchranejch sborů jsou třeba i pokyny, co má člověk doma mít, že v nouzi by každá domácnost měla vydržet být samostatná minimálně 14 dní, jako nepřijde mi to úplně zcestné
Tak to má snad doma každý zásoby na 14 dní
my bychom vyžili tak 3 měsíce, sice by byly špagety s kečupem a suchary s džemem, nějaké ty olejovky, fazole, ryže. Léky taky nějaké máme pořád. Akorát jsem dokoupila kafe a můžu se zabednit. Ale myslím, že něktěří jsou vyděšení a dělají paniku i kvůli tomu, že hltají zpravodajství o 106.