Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
28.1.20 12:15
@snee píše:
https://www.novinky.cz/…yne-40311418?…budíš to vysvětleno :mrgreen: přiletěla, nakazila, odletěla.

A tak to má být. Virus roznesla a šup zpět domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40420
28.1.20 12:18

Tak já půjdu dnes nebo zítra nakoupit zásoby rýže do Billy, mám ráda jen jeden druh rýže a tu mají jen tam, musím se taky zásobit, já doma žádné zásoby nemám… :)

Tak přežiju v nejhorším na rýži, nejspíš bude taky z Číny… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
28.1.20 12:18
@Netopirek píše:
A tak to má být. Virus roznesla a šup zpět domů :mrgreen:
:pankac: áááno, mise splněna šéééfe, letím dom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.1.20 12:20
@snee píše: :pankac: áááno, mise splněna šéééfe, letím dom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no hlavně aby z toho ten Němec ještě neměl průser doma :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40420
28.1.20 12:20
@Netopirek píše:
Tak záleží kde bydlíš. Já se v Praze tedy bojí, ale i chřipky. Normálně dezinfekci nepoužívám, ale když to kolem lítá, tak u nás dezifekce teče proudem

Tak já jsem ráno při pěší cestě do práce potkala 2 lidi v rouškách, vypadali jak nějací rumuni nebo co, trochu tmavší, asi se bojí, co tady už chytnou…
A z Prahy nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
28.1.20 12:24
@Tarinka píše:
no hlavně aby z toho ten Němec ještě neměl průser doma :think: :mrgreen:

no jen jestli si nedotáhl dom ještě i něco jinýho než ten koronavirus… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: v tý Číně bude takových nemocní, co ani neznáme :mrgreen: kam se hrabe náš starý známý syfilis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.1.20 12:36
@AvadaKedavra píše:
Rajčata do lednice nepatří, ztratí tak akorát chuť :jazyk:

Já jsem ztratila chuť jako dítě :,( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38968
28.1.20 12:36

Se nam to tu trochen rozmaha… :mrgreen:
https://www.novinky.cz/…kou-40311413?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.1.20 12:37
@snee píše:
https://www.novinky.cz/…yne-40311418?…budíš to vysvětleno :mrgreen: přiletěla, nakazila, odletěla.

To je teda potvora :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38968
28.1.20 12:38
@snee píše: :pankac: áááno, mise splněna šéééfe, letím dom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no, ja doufam, ze kolegove z nasi cinske pobocky neplanuji navstevu u matky, jen at si to pekne nechaji tam, tentokrat fakt nic vozit nemusi :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.1.20 12:39
@TRG já zas
@free333 píše:
Tak já půjdu dnes nebo zítra nakoupit zásoby rýže do Billy, mám ráda jen jeden druh rýže a tu mají jen tam, musím se taky zásobit, já doma žádné zásoby nemám… :)Tak přežiju v nejhorším na rýži, nejspíš bude taky z Číny… :)

Rýži jsem já už vykoupila :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38968
28.1.20 12:40
@Bubla Bůčková píše:
@TRG já zasRýži jsem já už vykoupila :*
:mrgreen: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450

Pisou o tom nemci, ze cinanka priletela do nemecke firmy kde vedla skoleni. Pak se vratila do ciny a nebylo ji dobre. Potvrdili u ni koronavirus a v nemecku sel ten chlap v pondeli jeste do prace a nebylo mu dobre pak se to u nej potvrdilo. Ma maly dite ve skolce tak delaji opatreni i ve skolce. Pry mu je 33let. Ze pry cinani kontaktovali tu nemeckou firmu po zjisteni nakazy

Příspěvek upraven 28.01.20 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680

Mě by zajímalo, co je s tim chlapem z Kroměříže, nikde o něm nic není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116151
28.1.20 12:41
@Tarinka píše:
Mně to přijde úplně stejně, proč se trochu nepřipravit, vždyť to není nic proti ničemu a právě ta příprava pak zabrání té panice :nevim: navíc třeba na webu hasičskejch záchranejch sborů jsou třeba i pokyny, co má člověk doma mít, že v nouzi by každá domácnost měla vydržet být samostatná minimálně 14 dní, jako nepřijde mi to úplně zcestné :think:

Tak to má snad doma každý zásoby na 14 dní 8o my bychom vyžili tak 3 měsíce, sice by byly špagety s kečupem a suchary s džemem, nějaké ty olejovky, fazole, ryže. Léky taky nějaké máme pořád. Akorát jsem dokoupila kafe a můžu se zabednit. Ale myslím, že něktěří jsou vyděšení a dělají paniku i kvůli tomu, že hltají zpravodajství o 106.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA