Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@aiwwa píše:
Hlásím, že v jsem šla kolem parkoviště Lidlu a je úplně plné, dokonce fronta na zaparkování.
Já zase okolo Billy. Dva asiati v černých rouškách, dva domorodci v bílých. ![]()
Asi mám teplotu a malinko pokašlávám. Wu ale říkal, že ty dva králíci byly z fakt čistých laboratoří. ![]()
@Mysticlipstick píše:
Mast na hemeroidy, prej to pomaha, ale musis si to namazat na chleba…
No jasně, mám si to snad strčit do prd.le?
Jako ten policajt s těma čípkama - vy je snad zerete nebo co… ![]()
@Šáruší píše:
A kdo se nenakazí? Ten co bude v klidu doma a nebude muset nikam lozit.
Vždyť to píšu od začátku, odjet na chatu a vyjidat sklep.
@M_Vladim píše:
Asi virologové na politiky v Čině dost řvali, teda spíš bych si tipnul vojáky. Ti vědí, že asi 5% úmrtnost s čtrnáctidenní inkubační dobou je pěkný prů_er.
Dnes opatrně připustili, že to asi pod kontrolou neudrží.Takže spíš půjde o tlumení na tempo, které budou stíhat nemocnice. U koho to půjde, toho dají dohromady…
Taky možná pomohly průsaky zpráv ze soc. médií.
Překvapilo mě, že sami stopli skupinové zájezdy do zahraničí. Možná se Čína stran turistického ruchu izoluje sama, když už na to nemají žaludek ostatní státy.
Třeba dají zítra celou Kroměříž do karantény a já nebudu muset jet do práce.
![]()
@Lana25 píše:
Doporučuju film Světová válka Z s PittemJá dala asi prvních 20min a bylo mi šoufl
ale tématicky se hodí a je to dobrej filmek.
To máš z toho, že se málo díváš a čteš Sci-Fi. ![]()
Napadá mi třeba Kmen Andromeda (Michael Crichton), nebo Den Trifidů (John Wyndham)… ![]()
@Almondea velký pes je v tomhle výhoda. My sice 3 psy ale dohromady nepřesáhnou 13kg takže toho masa by moc nebylo ![]()
@Jahudka82 píše:
Tak to už bys asi pomalu měla, + brejle na oči…![]()
![]()
![]()
Ted se smejes, ale za dva dny muze byt situace uplne jina
@baimoli píše:
Tak v Číně to potřebujou o dost víc než tady. Tady se jen lidi pomátli a syslí je do zásoby
Však já jim je neupírám, jen vysvětluji, že běžní Češi zdaleka nejsou hlavním odběratelem.
Ono je dobře, že nějaké nákupy proběhly, protože díky tomu.se objednají že skladů a od dodavatelů další, takže v době, až si vzpomenou další, zase budou.. e-shopy budou lépe připraveny a lidi na ně pak nebudou čekat týdny v době, kdy bude situace horší.
Roušky sice docházejí, ale v drogerkách snad ještě zásoby jsou
![]()
@Markéta80 píše:
@Almondea velký pes je v tomhle výhoda. My sice 3 psy ale dohromady nepřesáhnou 13kg takže toho masa by moc nebylo
No a další na řadě by byl logicky manža, ne?
Tohle bych taky vypíchla a mělo by se to tu probrat
..kdo z rodiny by šel na talíř jako první, ujasnit si to dopředu, aby se vyhlo nepříjemným situacím.
@M_Vladim píše:
To máš z toho, že se málo díváš a čteš Sci-Fi.
Napadá mi třeba Kmen Andromeda (Michael Crichton), nebo Den Trifidů (John Wyndham)…
Nebo Vetřelec ![]()
@M_Vladim Den trifidu je top, ale knížka.
Film se mi nelíbil.