Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3172
27.1.20 19:28
@Almondea píše:
No tak nám tu po Kroměříži skoro 2 týdny pobíhal chlapík, co se před 14 dny vrátil z Číny a dnes lehl s horečkou a kašlem. Z Kroměřížské nemocnice, kde by ho stejně jen dodělali, byl transportovaný do Uh. Hradiště na infekční oddělení a zítra budou výsledky, jestli teda má nebo nemá koronavirus. No ale jestli ho má, tak mohl za těch 14 dní klidně nakazit půlku Kroměříže. Klidně jsem ho mohla několikrát potkat třeba v obchodě nebo v knihovně nebo já nevím kde. Takže když tak my už to máme spočítaný. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zásoby nedělám, máme 7 velkých psů, zásoby granulí, masa v mrazáku… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tohle mě pobavilo :mrgreen: to je všude stejný, já bych to o naší nemocnici napsala taky :mrgreen: :mrgreen: já jen doufám, že kdyby náááhodou, že mě rovnou pošlou jinde, jen nééé k nám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
27.1.20 19:35
@snee píše:
tohle mě pobavilo :mrgreen: to je všude stejný, já bych to o naší nemocnici napsala taky :mrgreen: :mrgreen: já jen doufám, že kdyby náááhodou, že mě rovnou pošlou jinde, jen nééé k nám… :mrgreen:

Taky v to doufám! :mrgreen: A vlastně doufám, že jde jen o planý poplach a chlapík má jen obč. nachlazení. Doufám kvůli nám všem! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
27.1.20 19:42

Teď v TV říkali, že nakažených je 2700 a mrtvých 82 nebo kolik, to je celkem dost teda :lol: A 8 podezření v ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
27.1.20 19:47

Ježiš, nešiřte poplašné zprávy. :mrgreen: :mrgreen: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
27.1.20 19:49
@Lana25 píše: Šmarja, tady už se řeší zásoby 8o

Důležitý je mít dost pytlů… :jazyk:
Ahóój! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
27.1.20 19:51
@aiwwa píše:
Je potřeba udržovat vysokou míru hysterie. :D

Kde hoří?…
Co hoří?…
Udržujte požár a paniku, jsme na cestě. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
27.1.20 19:54
@M_Vladim píše:

někde psali, že baby, když propadávají panice, jsou povolnější v sexu. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
27.1.20 19:56
@M_Vladim píše:

na mrtvoly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24726
27.1.20 20:14

No prosím, už i burza reaguje střemhlav dolů :mrgreen: Ceny oleje za fat dolů, akcie v leteckých společnostech dolů, Čínská burza se zachviva (to asi kvůli ty obchodní válce s USA, zkratka si nasirili do vlastního hnízda tím záměrně uniklym virem) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
27.1.20 20:16

@stock burza padala už v pátek, ne? bylo to na Seznamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.1.20 20:20

A zlato jde nahoru. A to bylo nedávno tuším šestiletý max :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24726
27.1.20 20:22
@stinga píše:
@stock burza padala už v pátek, ne? bylo to na Seznamu

Ja o seznamu moc nevim, vlastne nic. Ale zavinil to coronavirus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.1.20 20:24

@Almondea vždyť žádný psy nemáme :nevim: ale mám housera

Příspěvek upraven 27.01.20 v 20:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
27.1.20 20:24

Žádné panice nepropadám, ale cítím, že je lepší být připravená. Respirátory s ventilkem máme na cestě. Expiraci mají 5 let a když tak se využijí v budoucnu při nějakých opravách. V květnu hodláme jet do Francie a kdo ví, jak to všechno bude… :? Zásoby potravin také doplním, žádné velké zásoby doma nemáme a kdyby se opravdu něco semlelo, nemíním lítat po obchodech a shánět třeba mouku. :roll: A preventivně (i proti chřipce) jíme zmražený rakytník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
27.1.20 20:25
@Mysticlipstick píše:
Mast na hemeroidy, prej to pomaha, ale musis si to namazat na chleba…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA