Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Almondea píše:
No tak nám tu po Kroměříži skoro 2 týdny pobíhal chlapík, co se před 14 dny vrátil z Číny a dnes lehl s horečkou a kašlem. Z Kroměřížské nemocnice, kde by ho stejně jen dodělali, byl transportovaný do Uh. Hradiště na infekční oddělení a zítra budou výsledky, jestli teda má nebo nemá koronavirus. No ale jestli ho má, tak mohl za těch 14 dní klidně nakazit půlku Kroměříže. Klidně jsem ho mohla několikrát potkat třeba v obchodě nebo v knihovně nebo já nevím kde. Takže když tak my už to máme spočítaný.![]()
![]()
Zásoby nedělám, máme 7 velkých psů, zásoby granulí, masa v mrazáku…![]()
![]()
tohle mě pobavilo
to je všude stejný, já bych to o naší nemocnici napsala taky
já jen doufám, že kdyby náááhodou, že mě rovnou pošlou jinde, jen nééé k nám… ![]()
@snee píše:
tohle mě pobaviloto je všude stejný, já bych to o naší nemocnici napsala taky
![]()
já jen doufám, že kdyby náááhodou, že mě rovnou pošlou jinde, jen nééé k nám…
Taky v to doufám!
A vlastně doufám, že jde jen o planý poplach a chlapík má jen obč. nachlazení. Doufám kvůli nám všem! ![]()
Teď v TV říkali, že nakažených je 2700 a mrtvých 82 nebo kolik, to je celkem dost teda
A 8 podezření v ČR
@Lana25 píše: Šmarja, tady už se řeší zásoby
Důležitý je mít dost pytlů… ![]()
Ahóój! ![]()
@aiwwa píše:
Je potřeba udržovat vysokou míru hysterie.
Kde hoří?…
Co hoří?…
Udržujte požár a paniku, jsme na cestě. ![]()
@M_Vladim píše:
Důležitý je mít dost pytlů…
Ahóój!
někde psali, že baby, když propadávají panice, jsou povolnější v sexu.
![]()
@M_Vladim píše:
Důležitý je mít dost pytlů…
Ahóój!
na mrtvoly?
No prosím, už i burza reaguje střemhlav dolů
Ceny oleje za fat dolů, akcie v leteckých společnostech dolů, Čínská burza se zachviva (to asi kvůli ty obchodní válce s USA, zkratka si nasirili do vlastního hnízda tím záměrně uniklym virem) ![]()
@stinga píše:
@stock burza padala už v pátek, ne? bylo to na Seznamu
Ja o seznamu moc nevim, vlastne nic. Ale zavinil to coronavirus ![]()
@Almondea vždyť žádný psy nemáme
ale mám housera
Příspěvek upraven 27.01.20 v 20:25
Žádné panice nepropadám, ale cítím, že je lepší být připravená. Respirátory s ventilkem máme na cestě. Expiraci mají 5 let a když tak se využijí v budoucnu při nějakých opravách. V květnu hodláme jet do Francie a kdo ví, jak to všechno bude…
Zásoby potravin také doplním, žádné velké zásoby doma nemáme a kdyby se opravdu něco semlelo, nemíním lítat po obchodech a shánět třeba mouku.
A preventivně (i proti chřipce) jíme zmražený rakytník.