Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Bubla Bůčková píše:
Už chybějí jenom ty zombie
Mrtvá půda, mrtvé stromy, mrtvá voda, přece si nemyslíš, že my jsme ještě živí ![]()
@Kralikcek píše:
a jak ten film dopadl?O natočení s předstihem jsem už četla vícekrát…může to být náhoda
No situace byla podobná.. netopyr člověk. Šířilo se to rychle a zemřelo po světě hodně lidí.( Asi 1/3 planety)
Příznaky defakto ty samé kašel plus horečka, kterou nešlo vyléčit.
Dopadlo to vakcínou a proočkovaní světa, což trvalo asi rok.
@Hořec píše:
Obavy nemám. Rozhodně ne v tuto dobu. Tady píší, že třeba plátěná rouška je v podstatě placebo efekt.O víkendu jsme byli v Praze a moje mamka už propadala panice, že si jedeme pro virus.
Jinak považuji za bezohlednost slečnu, která se chlubila, jak ošálila kontrolu a docestovala do Francie.![]()
Jj musí to být roušky ffp3, ty plátěný jsou na nic.
@aiwwa ja si ale respirator nekupuju, dle myho je to nakoenc k ničemu, jak jsem tu psala udelam menší zásoby potravin a léků (což se nikdy neztratí) a berem vitamíny.. Což teda ale nikde nepsali nebo teda osobně sem to neslysela, ale usoudila jsem tak sama z logických důvodu, který tady nemusim vypisovat nebo jo? A myslím že se tady stále zmiňuje panika, ale já v nakoupeni respiratoru pokud to někdo vyhodnotí jako potřebný vidím připravenost ne paniku, až vypukne panika určitě to poznáme všichni, a jak už jsem tu psala několikrát se normálně stalo, že běžně dostupný léky došly, takže se to může stát i ted s ještě větší pravděpodobnosti.. V panice nejsem, ale upřímně mám obavy a kdo nemá tak mě dost překvapuje a jak říkám, ten pak bude v panice, protoze ja celej život razim štěstí přeje připraveným.. a je to jak se vším taky se rozhlidnete na přechodu, aby vás neorejelo auto ne? Taky nepujdete na návštěvu k nemocnýmu? A to samy se na určitý situace člověk normalne připravuje a prijde mi to jako správná prevence že právě všichni nakupujou ted, kdy panika není pomalu a v klidu a jeste s jasným uvažováním, než tam pak nabehnout jak hyena a prat se o poslední mouku.. Je to i skvělá prevence prave proti šíření víru, protože čím mín lidi pak poleze ven tím min se nich nakazí, tím min nakazí další.. a třeba se to tu ani nerozjede ja nerikam, že jo to neví ani nejlepší odborníci a ja ani odborník nejsem.. Ale je to to samy jak kdyby mi řekli, že nám tady v lese běhá medvěd taky se nebudu smát a říkat ježíš na ty nove nás zase plasej a půjdu na houby nebo vy jo? Naopak si myslim, že spoustu věcí nevíme to by se spíš dalo předpokládat, než že nás tady zastrasili asi aby z toho měli dobrej den nebo nevim z jakyho důvodu, neřekli by nám ani kdyby na nás letěl meteorit.. Takze tak
@Mysticlipstick píše:
A ku*vano ja se ridim heslem, ze nejhorsi smrt je z vyplaseni
A na odborny psychologicky rozbor na emiminu z 5 vet jsem uz zvykla
Tady je to samej odbornik
Někteří se zřejmě telepaticky přesunuli do samého epicentra nákazy a chovají se podle toho ![]()
@aiwwa píše:
Hlásím, že v jsem šla kolem parkoviště Lidlu a je úplně plné, dokonce fronta na zaparkování.
Jaké konkrétně kupujete do zásoby léky? Léky na horečku, jasně. A co dál?
@Šáruší píše:
Ještě by si měly něco přibalit na průjem a na kašel, něco na zápal plic a nějaká ty antivirotika ![]()
@Šáruší píše:
Já měla jen v plánu doplnit lékárničku. Něco na kašel, něco na rýmu… Klasika ![]()
Ono se toho moc nakoupit nedá
@baimoli píše:
Ještě by si měly něco přibalit na průjem a na kašel, něco na zápal plic a nějaká ty antivirotika
Tak na průjem mám doma zásobu pořád, těžko s takovým problémem vyrazit do lékárny.
@baimoli píše:
Ještě by si měly něco přibalit na průjem a na kašel, něco na zápal plic a nějaká ty antivirotika
jsem ráda, že se bavíš.
@Netopirek píše:
Já měla jen v plánu doplnit lékárničku. Něco na kašel, něco na rýmu… Klasika
Ono se toho moc nakoupit nedá
No právě, lékárničku mám celkem zásobenou běžně. přemýšlím, co koupit. Dobrý by byl wobenzym a začít to brát, ale fuj, se mi nechce za to dávat ty peníze
Dost na tom, kolik jsem dala za repirátory
ale tak když nebudou potřeba, zužitkujeme je v práci.
Ja mam nemocne dite, spim s nim v loznici, dokupovala jsem nejake bezne leky, vitaminy a nahodou i dezinfekci, ostatni nesmi ochoret, v patek jsme koupili dovcu na horach. Uz chapu, proc na me lekarnice tak blbe koukala.
A ja se pritoim chtela jen chranit proti bezne, ale horecnate viroze…
@Šáruší píše:
No právě, lékárničku mám celkem zásobenou běžně. přemýšlím, co koupit. Dobrý by byl wobenzym a začít to brát, ale fuj, se mi nechce za to dávat ty penízeDost na tom, kolik jsem dala za repirátory
ale tak když nebudou potřeba, zužitkujeme je v práci.
Kolik jsi tech respiratoru objednala? ![]()