Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
27.1.20 09:36
@Anonymní píše:
Otazka pro ty co nemoc nezlehcujiba chapou ze je to jen otazka casu… Delate zasoby, pro jistotu? Nechci plasit ale rikam si ze mozna lepsi uz ted a zvytecne nez pak lezt mezi nakazene lidi… Mame doma miminko, asi pro jistotu nakoupim krabice s um… 8o

Mám v plánu taky objednat krabice s UM aspon ještě jedny mám jich tu 7 myslím, ale ais ještě radši 6 přiobjednam, ono se nám to neztratí a s tím naším jedlikem rozhodně ani nezkazí a nebudu se pak muset bát že nám to přiveze někdo nakazenej, to samy už jsme si koupili vitamíny a aspon posilujem imunitu ne protože bych věřila, že to díky tomu nechytnem, ale kdyby nahdodu, tak jsme aspon nějak posílili organismus, mám ještě v planu pokud se to tu objeví nasadit probiotika, no a budu asi nakupovat nějaký trvanlivý potraviny, který při nejhorším tak jako tak sníme a taky léky, aspoň nějaký paralen a tak, něco tu teda máme a jen něco doplním, ale v takové míře, aby jsme to zvládli zpracovat, protože nemám ráda plitvani čímkoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
27.1.20 09:43
@Anonymní píše:
Holky rušily byste kvůli koronaviru prodloužený víkend na který máme letět v březnu? V rámci Evropy samozřejmě - do Španělska? Asi moc plaším :(

Nerušit, když Bůh dá a vir se dostane do Evropy, bude na španělských plážích krásné a poloprázdno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
27.1.20 09:54
@KaZeAd píše:
Těch důvodů může být strašně moc, záleží, kdo by ho vypustil

Stačí jeden z těch mnoha, jaký treba? A kdo by ho mohl vypustit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
27.1.20 10:01
@vbarav píše:
Mám v plánu taky objednat krabice s UM aspon ještě jedny mám jich tu 7 myslím, ale ais ještě radši 6 přiobjednam, ono se nám to neztratí a s tím naším jedlikem rozhodně ani nezkazí a nebudu se pak muset bát že nám to přiveze někdo nakazenej, to samy už jsme si koupili vitamíny a aspon posilujem imunitu ne protože bych věřila, že to díky tomu nechytnem, ale kdyby nahdodu, tak jsme aspon nějak posílili organismus, mám ještě v planu pokud se to tu objeví nasadit probiotika, no a budu asi nakupovat nějaký trvanlivý potraviny, který při nejhorším tak jako tak sníme a taky léky, aspoň nějaký paralen a tak, něco tu teda máme a jen něco doplním, ale v takové míře, aby jsme to zvládli zpracovat, protože nemám ráda plitvani čímkoliv..

Kde jsi zaměstnanå? Dobra reklama, vsechny stary šunty se vyprodaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41152
27.1.20 10:05
@stock píše:
Kde jsi zaměstnanå? Dobra reklama, vsechny stary šunty se vyprodaji.

asi bude na RD, když potřebuje UM :think: proč reklama? nic konkrétního neuvádí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
27.1.20 10:10

@stock obchodní válka - USA, redukce obyvatel - kdokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
27.1.20 10:16
@Keyllah píše:
asi bude na RD, když potřebuje UM :think: proč reklama? nic konkrétního neuvádí

Hm, kromě probiotik, vitamínů, trvanlivých potravin a leku. Zapomnela jenom na saty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
27.1.20 10:22

https://amp.scmp.com/…irus-chinese

Nejsem fanda konspiračních teorií, ale trh zdá se není místem, kde to začalo.

"…The Lancet medical journal that symptoms of the new disease were first reported on December 1 – much earlier than the Wuhan government’s initial announcement on December 31 of 27 cases of the pneumonia-like infection.

According to the report, the first patient had no exposure to the Huanan seafood market which was shut down on January 1…"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
27.1.20 10:27
@lucenka píše:
Oslavy nového roku jsou pro ně něco jako naše vánoce. Takže bych se tomu vylidnění nijak nedivila. V tom městě bude hodně lidí původem z vesnic a tohle je jedna z mála příležitostí, kdy během roku mohou vidět svou rodinu.

Jo, někteří celý rok pracují jinde a rodinu vidí jen na novoroční svátky. Hůř to být načasované nemohlo, je mi jich líto.
Ty jsi ještě v zahraniční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
27.1.20 10:28

@stock jsem na matersky, bohužel i kdybych uvedla značku um tak mi za to nidko nic nedá i když malej po ní přispívá až moc dobře takže by jim reklamu dělal slušnou 😂 👍 a pardon ja myslela, že slovo paralen se může použít, příště napíšu volne dostupná analgetika na bolest a tak 😂 🙈 oblečení nepotřebujem máme ho dost a vyměňuju az kdyz je proste zničený a donoseny, protože mi nepřijde ekologicky a ani ekonomický kupovat ho jen tak 👍..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.1.20 10:29
@baimoli píše:
Tak nejvíc se lidé nakazí v rámci rodiny/sdílené domácnosti…nebo se nakazí na pohotovosti. Pochybuju, že se někdo nakazí tím, že projde kolem čínského turisty.. :nevim:
I když ta číňanka, co odjela s Wuhanu s koronavirem, přiletěla do Francie a chlubila se na sociálních sítích, že se konečně může najíst v klidu v restauracích a jak oblbla senzory na letišti, je výrazem nejvyšší lidské debility :cert: :cert:

Vždyť ta Číňanka nebyla nemocná

• Citovat
  • Upravit
lucenka
27.1.20 10:29
@magion píše:
Jo, někteří celý rok pracují jinde a rodinu vidí jen na novoroční svátky. Hůř to být načasované nemohlo, je mi jich líto.
Ty jsi ještě v zahraniční?

Jo jsem pořád v zahraničí. Vyšlo jim to fakt špatně.

• Citovat
  • Upravit
116013
27.1.20 10:31

Twl, běžte do politiky, případně do televize, ať žijí konspirace. :mrgreen:
A k těm zásobám. Já mám zásobu jídla i léků od té doby co byly povodně. Pokud jde o potraviny, z kterých člověk běžně vaří, tak proč ne. Ale zas, existuje dovoz přímo do domu, takže bych to s tou hysterií nepřeháněla. Určitě má smysl zvýšit příjem vitamínů a dbát na mytí rukou, nechodit např. na koncert. Jinak si myslím, že až bude virus v ČR, určitě se to dozvíme z médií se zpožděním. A celkově, původ viru, to se asi těžko dozvíme, kde je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
27.1.20 10:34

Víte někdo, jestli nakažení a mrtví lidé co už se o nich ví jsou jiné než čínské národnosti? Jako jestli je prokázaná nákaza a případně úmrtí u někoho jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
27.1.20 10:39
@lucenka píše:
Vždyť ta Číňanka nebyla nemocná

No jo, nakonec měla jen virózu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek