Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@badaboom píše: Škoda že nejsem psychiatr, tady bych sesbíral mraky klientek s panickou poruchou a antidepresiva předepisoval po kilech
Panická porucha je dost závažná nemoc, tady je to jenom hysterie a stačil by panák na uklidnění ![]()
@Quertizop píše:
Panická porucha je dost závažná nemoc, tady je to jenom hysterie a stačil by panák na uklidnění
Tak sup ho tam kopni ![]()
@vbarav píše:
Tak vidíte, tak o čem se tu ještě chcete bavit, optimismus je jen nedostatek informaci, naschle
Optimismus je dostatek rozumu ![]()
@Quertizop píše:
Panická porucha je dost závažná nemoc, tady je to jenom hysterie a stačil by panák na uklidnění
Rozumím, nebojíš se nebojíš se nebojíš se nebojíš se.Fakt to pochopili už všichni.
Nemusíš to tak okaté dokazovat.
Co takhle se přestat zdržovat tady a jít vesele žít?
To by bylo lepší si myslím.
@Anna766 píše:
Rozumím, nebojíš se nebojíš se nebojíš se nebojíš se.Fakt to pochopili už všichni.
@Anna766 píše:
Rozumím, bojíš se bojíš se bojíš se bojíš se.Fakt to pochopili už všichni.
To by bylo lepší si myslím. ![]()
@Quertizop píše:
Jenže to by to tu musela OKATĚ dokazovat. Což nedělá. Ehm, nudaaaaaaaaaaa. ![]()
@Quertizop píše:
No já to tu nespamuju dokola jako ty, nedupu nožičkou se stejnými příspěvky dokola o hysterkách.
@chelsinka1988 píše:
To jsou de. menti
Tak to je síla
..kolik se teď může najít bl. bů co to budou chtít obelhat a Itálii takhle zatajit.
@Risanka píše:
Tak to je síla..kolik se teď může najít bl. bů co to budou chtít obelhat a Itálii takhle zatajit.
Ani nechci pomyslet. A že jich bude. To je normálně ale tohle hyenistický až
@lebambule píše: Ženy, celý den jsem neotevrela nic o koronaviru. Doporučuji totéž. Cim víc to člověk sleduje, tím vic magoři, pritom to nijak neovlivní. Dejte si voraz. Normálně žijte. Neřešte co delaji nebo nedelaji ostatni, kolik pribylo nakažených. Krom stresu to nic nepřináší. Aspon par dni…
Přesně to jsem udělala, i když ne úmyslně - reál byl prostě o dost atraktivnější.
![]()
Dneska jsem zpětně dohledala zásadní, mně uniknuvší informace, vyposlechla si odpoledne Primulu a když se dcera (která jede v ignoru celou dobu) dožadovala shrnutí, co teda jako máme preventivně dělat
, lakonicky jsem odvětila, že pravidelně, tři až pětkrát denně modlit.
![]()
Teď tohle vlákno přískokem vpřed proskáču v sauně a zítra se zas vracím do té koronavirem viditelně nedotčené reality. ![]()
Při návratu domů přikoupím dva kartóny Bohemia chips, myslela bych slaninové a paprikové.
![]()
@Ginuš píše:
https://www.noviny.sk/…-kosice-sacaNo pochopíte to, lidi budou ještě lhát, že nebyl nikdo z rodiny v cizině
Tak ja si rikam co je to za senzaci, že to všichni komentují a to je teda síla
neverim vlastním očím, že i přes to lhali, koho tohle může napadnout ![]()
@Ginuš píše:
https://www.noviny.sk/…-kosice-sacaNo pochopíte to, lidi budou ještě lhát, že nebyl nikdo z rodiny v cizině
Ať děda umře, hlavně když nebude ostuda ![]()
@renap píše:
Nenapadlo vás, tady v té diskusi, že třeba jste mimo realitu vy? Sami přiznáváte, že si se svým strachem připadáte jako exoti, že vás zklamalo plno přátel a známých, co to vidí jinak, než vy? Vy jste tady v tom svém kolektivu, už 750 stránek si tu přizvukujete, přiživujete se navzájem ten svůj strach a paniku. Ale sami přiznáváte a vidíte kolem sebe. že většina lidí to vidí jinak. Proč myslíte, že ten váš přístup je normální, zatímco ostatní jsou blbci, ignoranti
Já ve svým okolí vůbec nevidím to, co tu předvádíte vy, dělám ve zdravotnictví, tam jsou všichni v klidu, včera jsme byli na plese-narváno, všichni vtipkují, dokonce i moderátoři měli nějaké poznámky, v sobotu v kině-taky skoro plný sál, v OC plno lidí. Já fakt kolem sebe nezažívam nic z toho, co čtu tady.
Myslíš ti lidéy kteří ohrožují zdravotníky, porušují nebo alespoň obchází nařízenou karanténu atd.? Jistě, celý svět se zbláznil, je čeští lyžaři vědí na 100% že je to přeci kampaň
mimochodem ve zdravotnictví mám podstatnou část rodiny, v klidu není téměř nikdo. A že by nad tím mávali rukou a schvalovali chování co předvádí obyvatelstvo, to uz vůbec ne. Ale podle tebe zřejmě je celý svět na hlavu postavený, že vůbec řeší takovou prkotinu… ![]()