Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
8.3.20 22:23

Koukala jsem na tabulky a Němci žádný úmrtí, teda ted jim zemřel 1 Němec v Egyptě na koronu 60 lel, a tak jsem koukla do nejakejch novin a tam jsem našla, že v Německu jsou nakažení převážně mladší lidé a ze tam varoval (nevím přesně kdo, to jsem ne studovala), že to chce větší opatření než začne docházet k úmrtím a právě tam zmiňoval to, že většina nakažených jsou mladší lidé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
8.3.20 22:24

@chelsinka1988
dezinfekce je ok, horsi je, kdyz nam treba prepecliva zakynka hdi ten teplomer do dezinfekce do roztoku - to pak je hnedle po teplomeru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
@renap píše:
kdyby jenom seděli, ale kolikrát si lehnou a ještě se i přikrejou :mrgreen:.Já si kolikrát říkam, že mě už nic nepřekvapí, ale jo. Tuhle tam jeden i spal, paní sešitá chudák seděla na židli na kruhu a ještě ho omlouvala, že on chudák v noci nespal, protože slavil :oops:

No tak to je síla teda 8o :lol:

Ženy víte že zbytek nás nebude mít rád za OT? 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
@Ravedd píše:
Taky tak :lol: hlavně aby tohle nepraktikovali na hranicích :lol: :lol:
😅 😅 😅 ty vado kdyby tam postavili me a ja jak jsem zvykla z domova a už bych se sklanela do okynka k turistovi. To by zas meli aspon o cem psat 😅 😅
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova

Ne, nemám strach, je to chřipka, s příchodem jara a vyšších teplot bude po koronaviru, hysterie, která se děje v ČR nemá obdoby, už mě to pěkně s.ere.

• Citovat
  • Upravit
60142
8.3.20 22:25
@renap píše:
kdyby jenom seděli, ale kolikrát si lehnou a ještě se i přikrejou :mrgreen:.Já si kolikrát říkam, že mě už nic nepřekvapí, ale jo. Tuhle tam jeden i spal, paní sešitá chudák seděla na židli na kruhu a ještě ho omlouvala, že on chudák v noci nespal, protože slavil :oops:

Tak tenhle zrovna můj nebyl. Ale můj muž na oddělení gyndy v mojí posteli spal taky. Byl po službě, já šla někam na vyšetření, tak se svlíknul (ne teda úplně) a zapadl do postele. Byl to nadstandart, tak si asi myslel, že tam nikdo nepříjde, ale načapala ho sestřička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
8.3.20 22:25
@Ravedd píše:
No tak to je síla teda 8o :lol:Ženy víte že zbytek nás nebude mít rád za OT? 😂 😂 😂

Se jim pak společně omluvíme 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
8.3.20 22:26
@Toluma píše:
@chelsinka1988
dezinfekce je ok, horsi je, kdyz nam treba prepecliva zakynka hdi ten teplomer do dezinfekce do roztoku - to pak je hnedle po teplomeru :)

To verim 😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
8.3.20 22:26
@Toluma píše:
@Moise
jo lihove jdou spatne, ale staci digitalni do podpazi, akorat musis merit tech 5 minut, jak to byvalo u rtutaku. Ono je to tak i v navodu. Pipnuti oznamuje jen, ze ten nejrychlejsi vzestup je na konci.
pokud sem merila tech 5 minut, vyslo mi to vzdy stejne, jak rektalni teplota (samozrejme mereno na ditku :mrgreen: )
moje overena metoda je, ze pokud digitalni po zapipani ukazuje do 36, tak s merenim koncim. Pokud ukazuje nad 36, merim tech 5 minut. nekdy z toho teplota je a nekdy ne. ale i ten digitalni v podpazi dokaze mit rozdil vic nez stupen. Pokud pockam 5 minut, je to presne

Aha tak to ja vzdycky měřím špatně 🤦‍♀️ díky za info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
8.3.20 22:28
@Baba píše:
Tak tenhle zrovna můj nebyl. Ale můj muž na oddělení gyndy v mojí posteli spal taky. Byl po službě, já šla někam na vyšetření, tak se svlíknul (ne teda úplně) a zapadl do postele. Byl to nadstandart, tak si asi myslel, že tam nikdo nepříjde, ale načapala ho sestřička :mrgreen:

Stejně to musí být hukot, kdyz rodí doktor. Nemyslim zle. Ale vis, jak tomu preci jen clovek rozumi, nemela si treba chut je i opravovat, ze to nedelaji spravne a tak.

Příspěvek upraven 08.03.20 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
8.3.20 22:28
@Klopotkova píše:
Ne, nemám strach, je to chřipka, s příchodem jara a vyšších teplot bude po koronaviru, hysterie, která se děje v ČR nemá obdoby, už mě to pěkně s.ere.

Můžu se zeptat a zajímáte se o to? Víte k tomu potřebné informace? Nastudoval jste aspoň částečně tuhle problematiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36337
8.3.20 22:33
@Hanney píše:
Rozumíš pojmu „neznámý virus“? Ty víš jak moc je onemocnění COVID-19 závažné a co způsobuje? Podílíš se nějak na výzkumu nebo tady jen tak hloupě plácáš?

Bacha, bacha, to je paní Doktorka a má patent na rozum i početný @Baba klub. Když ji budeš zpochybňovat, tak Ti napíše, že jsi hloupá a ostaní fanynky jí budou horlivě podporovat! :mrgreen:

@Anonymní píše:
To je hodně zcestny příspěvek… naockujte se. Mate spoustu moznosti. Pokud věříte, ze čím víc očkováni = tím víc zdravi. A panika byla i napr s prasečí chřipkou, kdy stát nakoupil vakcíny a i politici i lékaři ve většině případu odmítli očkováni :wink:

No vidíš, na to jsem si před chvilkou, když se tu probírlo očkování, ani nevzpomněl, byť jsem to v diskuzi o očkování často uváděl jako argument, že doktoři vodu káží, ale víno pijí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
8.3.20 22:34

Škoda že nejsem psychiatr, tady bych sesbíral mraky klientek s panickou poruchou a antidepresiva předepisoval po kilech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36337
8.3.20 22:35
@renap píše: … a chceme vědět opravdu kolik, tak měříme v podpaží nebo zadečku.

No tak na hranicích všichni vystrčí (_!_) z okna, kontrola jím tam strčí teploměr a po chvilce odečte teplotu! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.3.20 22:35
@chelsinka1988 píše:
Stejně to musí být hukot, kdyz rodí doktor. Nemyslim zle. Ale vis, jak tomu preci jen clovek rozumi, nemela si treba chut je i opravovat, ze to nedelaji spravne a tak.Příspěvek upraven 08.03.20 v 22:29

Nerozumím, nejsem gyndař. Nebo teda rozumím, ale na úrovni poučenějšího laika. Já si kvůli porodu dopředu gynekologii nestudovala. Stačilo mi učení se na státnice v těhotenství. Otázku Ruptura dělohy sem přeskočila s tím, že na něco takového se přece těhule ptát nebudou.
A muž anesteziolog spíš dělal ostudu. Ptali se ho, jestli chce přestřihnout pupečník, tak on hned hrábl nesterilní prackou po sterilních nůžkách, ušmiknul to a pravil: to je blbost, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA