Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Koukala jsem na tabulky a Němci žádný úmrtí, teda ted jim zemřel 1 Němec v Egyptě na koronu 60 lel, a tak jsem koukla do nejakejch novin a tam jsem našla, že v Německu jsou nakažení převážně mladší lidé a ze tam varoval (nevím přesně kdo, to jsem ne studovala), že to chce větší opatření než začne docházet k úmrtím a právě tam zmiňoval to, že většina nakažených jsou mladší lidé
@chelsinka1988
dezinfekce je ok, horsi je, kdyz nam treba prepecliva zakynka hdi ten teplomer do dezinfekce do roztoku - to pak je hnedle po teplomeru ![]()
@renap píše:
kdyby jenom seděli, ale kolikrát si lehnou a ještě se i přikrejou.Já si kolikrát říkam, že mě už nic nepřekvapí, ale jo. Tuhle tam jeden i spal, paní sešitá chudák seděla na židli na kruhu a ještě ho omlouvala, že on chudák v noci nespal, protože slavil
No tak to je síla teda
![]()
Ženy víte že zbytek nás nebude mít rád za OT? 😂 😂 😂
@Ravedd píše:😅 😅 😅 ty vado kdyby tam postavili me a ja jak jsem zvykla z domova a už bych se sklanela do okynka k turistovi. To by zas meli aspon o cem psat 😅 😅
Taky takhlavně aby tohle nepraktikovali na hranicích
![]()
Ne, nemám strach, je to chřipka, s příchodem jara a vyšších teplot bude po koronaviru, hysterie, která se děje v ČR nemá obdoby, už mě to pěkně s.ere.
@renap píše:
kdyby jenom seděli, ale kolikrát si lehnou a ještě se i přikrejou.Já si kolikrát říkam, že mě už nic nepřekvapí, ale jo. Tuhle tam jeden i spal, paní sešitá chudák seděla na židli na kruhu a ještě ho omlouvala, že on chudák v noci nespal, protože slavil
Tak tenhle zrovna můj nebyl. Ale můj muž na oddělení gyndy v mojí posteli spal taky. Byl po službě, já šla někam na vyšetření, tak se svlíknul (ne teda úplně) a zapadl do postele. Byl to nadstandart, tak si asi myslel, že tam nikdo nepříjde, ale načapala ho sestřička ![]()
@Ravedd píše:
No tak to je síla teda![]()
Ženy víte že zbytek nás nebude mít rád za OT? 😂 😂 😂
Se jim pak společně omluvíme 🤭
@Toluma píše:
@chelsinka1988
dezinfekce je ok, horsi je, kdyz nam treba prepecliva zakynka hdi ten teplomer do dezinfekce do roztoku - to pak je hnedle po teplomeru
To verim 😅 😅
@Toluma píše:
@Moise
jo lihove jdou spatne, ale staci digitalni do podpazi, akorat musis merit tech 5 minut, jak to byvalo u rtutaku. Ono je to tak i v navodu. Pipnuti oznamuje jen, ze ten nejrychlejsi vzestup je na konci.
pokud sem merila tech 5 minut, vyslo mi to vzdy stejne, jak rektalni teplota (samozrejme mereno na ditku)
moje overena metoda je, ze pokud digitalni po zapipani ukazuje do 36, tak s merenim koncim. Pokud ukazuje nad 36, merim tech 5 minut. nekdy z toho teplota je a nekdy ne. ale i ten digitalni v podpazi dokaze mit rozdil vic nez stupen. Pokud pockam 5 minut, je to presne
Aha tak to ja vzdycky měřím špatně 🤦♀️ díky za info..
@Baba píše:
Tak tenhle zrovna můj nebyl. Ale můj muž na oddělení gyndy v mojí posteli spal taky. Byl po službě, já šla někam na vyšetření, tak se svlíknul (ne teda úplně) a zapadl do postele. Byl to nadstandart, tak si asi myslel, že tam nikdo nepříjde, ale načapala ho sestřička
Stejně to musí být hukot, kdyz rodí doktor. Nemyslim zle. Ale vis, jak tomu preci jen clovek rozumi, nemela si treba chut je i opravovat, ze to nedelaji spravne a tak.
Příspěvek upraven 08.03.20 v 22:29
@Klopotkova píše:
Ne, nemám strach, je to chřipka, s příchodem jara a vyšších teplot bude po koronaviru, hysterie, která se děje v ČR nemá obdoby, už mě to pěkně s.ere.
Můžu se zeptat a zajímáte se o to? Víte k tomu potřebné informace? Nastudoval jste aspoň částečně tuhle problematiku?
@Hanney píše:
Rozumíš pojmu „neznámý virus“? Ty víš jak moc je onemocnění COVID-19 závažné a co způsobuje? Podílíš se nějak na výzkumu nebo tady jen tak hloupě plácáš?
Bacha, bacha, to je paní Doktorka a má patent na rozum i početný @Baba klub. Když ji budeš zpochybňovat, tak Ti napíše, že jsi hloupá a ostaní fanynky jí budou horlivě podporovat! ![]()
@Anonymní píše:
To je hodně zcestny příspěvek… naockujte se. Mate spoustu moznosti. Pokud věříte, ze čím víc očkováni = tím víc zdravi. A panika byla i napr s prasečí chřipkou, kdy stát nakoupil vakcíny a i politici i lékaři ve většině případu odmítli očkováni
No vidíš, na to jsem si před chvilkou, když se tu probírlo očkování, ani nevzpomněl, byť jsem to v diskuzi o očkování často uváděl jako argument, že doktoři vodu káží, ale víno pijí! ![]()
Škoda že nejsem psychiatr, tady bych sesbíral mraky klientek s panickou poruchou a antidepresiva předepisoval po kilech ![]()
@renap píše: … a chceme vědět opravdu kolik, tak měříme v podpaží nebo zadečku.
No tak na hranicích všichni vystrčí (_!_) z okna, kontrola jím tam strčí teploměr a po chvilce odečte teplotu!
![]()
@chelsinka1988 píše:
Stejně to musí být hukot, kdyz rodí doktor. Nemyslim zle. Ale vis, jak tomu preci jen clovek rozumi, nemela si treba chut je i opravovat, ze to nedelaji spravne a tak.Příspěvek upraven 08.03.20 v 22:29
Nerozumím, nejsem gyndař. Nebo teda rozumím, ale na úrovni poučenějšího laika. Já si kvůli porodu dopředu gynekologii nestudovala. Stačilo mi učení se na státnice v těhotenství. Otázku Ruptura dělohy sem přeskočila s tím, že na něco takového se přece těhule ptát nebudou.
A muž anesteziolog spíš dělal ostudu. Ptali se ho, jestli chce přestřihnout pupečník, tak on hned hrábl nesterilní prackou po sterilních nůžkách, ušmiknul to a pravil: to je blbost, co?