Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@vbarav píše:
Koukala jsem na tabulky a Němci žádný úmrtí, teda ted jim zemřel 1 Němec v Egyptě na koronu 60 lel, a tak jsem koukla do nejakejch novin a tam jsem našla, že v Německu jsou nakažení převážně mladší lidé a ze tam varoval (nevím přesně kdo, to jsem ne studovala), že to chce větší opatření než začne docházet k úmrtím a právě tam zmiňoval to, že většina nakažených jsou mladší lidé
Limonádový Joe: „Žabaři, žádná mrtvola“ ![]()
@Baba píše:
Nerozumím, nejsem gyndař. Nebo teda rozumím, ale na úrovni poučenějšího laika. Já si kvůli porodu dopředu gynekologii nestudovala. Stačilo mi učení se na státnice v těhotenství. Otázku Ruptura dělohy sem přeskočila s tím, že na něco takového se přece těhule ptát nebudou.
A muž anesteziolog spíš dělal ostudu. Ptali se ho, jestli chce přestřihnout pupečník, tak on hned hrábl nesterilní prackou po sterilních nůžkách, ušmiknul to a pravil: to je blbost, co?
Ty jo. Chlap zaválel. 😁 tak to ju. ![]()
@Klopotkova píše:
Ne, nemám strach, je to chřipka, s příchodem jara a vyšších teplot bude po koronaviru, hysterie, která se děje v ČR nemá obdoby, už mě to pěkně s.ere.
No, já nevim, v Iránu je docela teplo…
![]()
@badaboom píše:
Limonádový Joe: „Žabaři, žádná mrtvola“
Jeslti něco bereš měl bys s tím přestat
![]()
@vbarav píše:
![]()
Neber to tak vážně, nerozumíš legraci? ![]()
Bratislavský kraj kvůli koronaviru uzavřel střední školy. Uzavírka se týká i některých základních škol a univerzit. Slovensko nyní eviduje pět případů nákazy novým koronavirem.
Ti se asi s opatřeníma tak neparou že?.. Dobře delaj..
@M_Vladim píše:
No, já nevim, v Iránu je docela teplo…![]()
Jj, dneska v Teheránu celých 16 stupňů ![]()
@Klopotkova píše:
Neber to tak vážně, nerozumíš legraci?
Ještě jste mi neodpověděla na dotaz? 😁 Todle je takova diskuze mezi ním a mnou a on moc dobře ví a kdyby jste si přečetla xset stránek taky, věděla by jste taky dobře 😁 takze to taky neberte vážně, když nevíte o co jde
![]()
@Klopotkova píše:
Ne, nemám strach, je to chřipka, s příchodem jara a vyšších teplot bude po koronaviru, hysterie, která se děje v ČR nemá obdoby, už mě to pěkně s.ere.
Závan zdravého rozumu a perla v hromadě hnoje, díky za to
![]()
@vbarav píše:
Můžu se zeptat a zajímáte se o to? Víte k tomu potřebné informace? Nastudoval jste aspoň částečně tuhle problematiku?
Ano, hysterko, nastudovala jsem si o této problematice informace.
@vbarav píše:
![]()
Aktuálně beru mátový čaj s medem a přestat se nechystám, když je teď všude ten bubuvir.
@Klopotkova píše:
Ano, hysterko, nastudovala jsem si o této problematice informace.
Prosím ještě o nastudování pojmu hysterie, a mohla by jste mi ty zásadní informace poskytnout chripkarko (když už si teda máme davat kamarádsky přezdívky, no co proč ne že) ![]()
@vbarav píše:
Prosím ještě o nastudování pojmu hysterie, a mohla by jste mi ty zásadní informace poskytnout chripkarko (když už si teda máme davat kamarádsky přezdívky, no co proč ne že)
Ne, nemohla. ![]()
@Klopotkova píše:
Ne, nemohla.
Tak vidíte, tak o čem se tu ještě chcete bavit, optimismus je jen nedostatek informaci, naschle ![]()
@vbarav píše:
Tak vidíte, tak o čem se tu ještě chcete bavit, optimismus je jen nedostatek informaci, naschle