Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
8.3.20 22:36
@vbarav píše:
Koukala jsem na tabulky a Němci žádný úmrtí, teda ted jim zemřel 1 Němec v Egyptě na koronu 60 lel, a tak jsem koukla do nejakejch novin a tam jsem našla, že v Německu jsou nakažení převážně mladší lidé a ze tam varoval (nevím přesně kdo, to jsem ne studovala), že to chce větší opatření než začne docházet k úmrtím a právě tam zmiňoval to, že většina nakažených jsou mladší lidé

Limonádový Joe: „Žabaři, žádná mrtvola“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
8.3.20 22:38
@Baba píše:
Nerozumím, nejsem gyndař. Nebo teda rozumím, ale na úrovni poučenějšího laika. Já si kvůli porodu dopředu gynekologii nestudovala. Stačilo mi učení se na státnice v těhotenství. Otázku Ruptura dělohy sem přeskočila s tím, že na něco takového se přece těhule ptát nebudou.
A muž anesteziolog spíš dělal ostudu. Ptali se ho, jestli chce přestřihnout pupečník, tak on hned hrábl nesterilní prackou po sterilních nůžkách, ušmiknul to a pravil: to je blbost, co?

Ty jo. Chlap zaválel. 😁 tak to ju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37294
8.3.20 22:39
@Klopotkova píše:
Ne, nemám strach, je to chřipka, s příchodem jara a vyšších teplot bude po koronaviru, hysterie, která se děje v ČR nemá obdoby, už mě to pěkně s.ere.

No, já nevim, v Iránu je docela teplo… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
8.3.20 22:39
@badaboom píše:
Limonádový Joe: „Žabaři, žádná mrtvola“ :cert:

8o Jeslti něco bereš měl bys s tím přestat :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.3.20 22:40
@vbarav píše:
8o Jeslti něco bereš měl bys s tím přestat :roll: :mrgreen:

Neber to tak vážně, nerozumíš legraci? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1409
8.3.20 22:41

Bratislavský kraj kvůli koronaviru uzavřel střední školy. Uzavírka se týká i některých základních škol a univerzit. Slovensko nyní eviduje pět případů nákazy novým koronavirem.
Ti se asi s opatřeníma tak neparou že?.. Dobře delaj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
8.3.20 22:42
@M_Vladim píše:
No, já nevim, v Iránu je docela teplo… :think: :nevim:

Jj, dneska v Teheránu celých 16 stupňů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
8.3.20 22:44
@Klopotkova píše:
Neber to tak vážně, nerozumíš legraci? :mavam:

Ještě jste mi neodpověděla na dotaz? 😁 Todle je takova diskuze mezi ním a mnou a on moc dobře ví a kdyby jste si přečetla xset stránek taky, věděla by jste taky dobře 😁 takze to taky neberte vážně, když nevíte o co jde :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
8.3.20 22:44
@Klopotkova píše:
Ne, nemám strach, je to chřipka, s příchodem jara a vyšších teplot bude po koronaviru, hysterie, která se děje v ČR nemá obdoby, už mě to pěkně s.ere.

Závan zdravého rozumu a perla v hromadě hnoje, díky za to :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.3.20 22:51
@vbarav píše:
Můžu se zeptat a zajímáte se o to? Víte k tomu potřebné informace? Nastudoval jste aspoň částečně tuhle problematiku?

Ano, hysterko, nastudovala jsem si o této problematice informace.

• Citovat
  • Upravit
507
8.3.20 22:52
@vbarav píše:
8o Jeslti něco bereš měl bys s tím přestat :roll: :mrgreen:

Aktuálně beru mátový čaj s medem a přestat se nechystám, když je teď všude ten bubuvir.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
8.3.20 22:55
@Klopotkova píše:
Ano, hysterko, nastudovala jsem si o této problematice informace.

Prosím ještě o nastudování pojmu hysterie, a mohla by jste mi ty zásadní informace poskytnout chripkarko (když už si teda máme davat kamarádsky přezdívky, no co proč ne že) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.3.20 22:55
@vbarav píše:
Prosím ještě o nastudování pojmu hysterie, a mohla by jste mi ty zásadní informace poskytnout chripkarko (když už si teda máme davat kamarádsky přezdívky, no co proč ne že) :mrgreen:

Ne, nemohla. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1409
8.3.20 22:58
@Klopotkova píše:
Ne, nemohla. :mavam:

Tak vidíte, tak o čem se tu ještě chcete bavit, optimismus je jen nedostatek informaci, naschle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39017
8.3.20 22:58
@vbarav píše:
Tak vidíte, tak o čem se tu ještě chcete bavit, optimismus je jen nedostatek informaci, naschle ;)
:mrgreen: :palec: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí