Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
9.3.20 08:29
@fera21 píše:
No ty vole, tak to máme hysterický matky, uctívače velké chřipky, pár falešných doktorů, nějakýho toho ekonoma, mou maličkost, teďka náboženský fanatiky. Tady už fakt chybí akorát Jakeš se Štrougalem a bude to komplet.
:mrgreen: :mrgreen:
Nebo to nebyl vtip? 8o :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.03.20 v 08:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
9.3.20 08:31
@žampion píše:
8o 8o 8o 8o tyjo co toto? To jsem po ránu nečekala 8o 8o. Jinak ta info o tom digitálním teploměru je fakt super :potlesk: :potlesk: tak já celou dobu měřím špatně. :think: :think: :think: takže + 5 minut. Díky díky díky. No a pak že to tu je jen samá hysterka a nikoho tím neobohatí. Prdlajs já jsem obohacená hned po ránu.

já ani netušila, že ten teploměr dál měří, jsem myslela pípne a je. Naše všechny teploměry pípnou a za chvíli se vypnou automaticky. Musím to jít zkusit, jestli to jako bude měřit dalších 5 minut i po pípnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
9.3.20 08:32
@Jj876 píše:
Přemýšlím, co takový erudovany, chytrý pán na emiminu mezi hysterkami vlastně dělá? Že on si těmi ubohymi komentáři kompenzuje cosi, čeho se mu od přírody nedostává??? :lol:

Nejspíš, taky se k tomuto názoru přikláním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.3.20 08:33
@Šáruší píše:
To taky nechápu :mrgreen: vždyť je to jen další viróza :mrgreen: Líbí se mi, jak coronaviru jsi se všude dočetla celá léta, neměla jsi chřipku, byla to jen viróza. Kdyby to byla chřipka, tak bys věděla, to je docela hnusná nemoc, většina lidí má virózu, co mají ty teploty a kašel a za týden jsou v pořádku a říkají tomu chřipka, ale žádná chřipka to nebyla, byla to jen viróza. Takže prostě viróza je léta zažitá taková ta sezónní nemoc s kašlem, rýmou, teplotama ( ne úplně horečkama) co jí do týdne, většinou během tří dnů, vyležíš. Měla jsi virózu a ne chřipku. Viróza je něco lehčího, jen kucínky, oproti chřipce. Náhle tu máma koronu a hle, náhle nám zde i místní lékař píše jen další viróza. Čímž to v podstatě degraduje na tu banální nemoc s rýmou, kašlíkem a teplotkou, protože to doteď byla viróza. I obvodní lékař ti řekl žádný chřipka, ale lehká viróza a neschopenku jsi dostala tak na týden. Pokud se člověk ohradí, je mu vysvětleno, že viróza je všechno virové. Takže už odteď nebudeme říkat mononukleóza nebo žloutenka, protože to je vlastně taky viróza. Výraz viróza dostal nový rozměr :mrgreen: Prostě v Itálii trochu viróza no :mrgreen: Co bychom se tím vrušovali

Nauc se cist. Jinak diskuze nema smysl. Nebo resp. bude mit jeste mensi smysl nez ma ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
9.3.20 08:34
@renap píše:
To je furt dokola s těma školkama školama, kdo s těma detma bude doma?

Já ne, na mě ani nekoukej. Cizí děti doma nechci.
Já tedy myslela, že jako děti krom první třídy zvládnou být doma přes den samotné :nevim: usuzuji z toho, že mám doma druháka, který tedy zvládá být sám doma, sám jezdí do školy a ze školy už od první třídy a má k dispozici mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
9.3.20 08:35
@yocheved píše:
Asi tak. Já tohle v reálu též nikde nevidím. Jsem z lékařské rodiny, doktorů mám kolem sebe skutečně hodně, ale každý se téhle hysterii spíš vysmívá. Ano, uvědomují si rizika, nezlehčují to, odsuzujeme lehkovážnost některých lidí, to rozhodně. ALE, přijde mi to trochu ode zdi ke zdi. Buď část lidí, kteří mají vše “na salámu, take it easy” nebo opak, viz velmi častý úkaz zde - tj. živení každé tragédie, pomalu čekáni na jakoukoliv špatnou zprávu, aby mohli říci,,vidíte, já to říkal”. Stačil by racionální přístup, nezlehčovat, ani nepřehánět, nepoddávat se strachu a nechytat se každé negativní zprávy, ověřovat citace a zdroje. Ne to, co vidím občas zde.

Takže se zahlcením zdravotnictví jako se děje v Lombardii počítají nebo tu možnost v ČR vůbec nepřipouštějí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Sarusi, vy nejste normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083

@Šáruší chřipka je virové onemocnění, tudíž viróza. Stejně jako ty kucinky jsou virové onemocnění horních cest dýchacích, anebo covid je virové onemocnění, tudíž viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.3.20 08:36
@dietar marek píše:
Je to v haji, konec, tecka

To sis založil profil, abys nám to mohl sdělit? Díky :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
9.3.20 08:40
@renap píše:
To je furt dokola s těma školkama školama, kdo s těma detma bude doma?

Ten, kdo je s nimi o letních prázdninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.3.20 08:46
@dietar marek píše:
Sarusi, vy nejste normální…

Děkujeme za velice přínosný komentář a zase si jdi po svých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
9.3.20 08:50
@vbarav píše: :mrgreen: :mrgreen:
Nebo to nebyl vtip? 8o :mrgreen:Příspěvek upraven 09.03.20 v 08:36

Já věřím tomu, že byl, nicméně, pokud se tu dneska objeví dva noví uživatelé s nicky Lubos25 a Milous22, tak zdrhám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37109
@chelsinka1988 píše:
To jsou de. menti

To je momální Úďo… :zed:
Nejdřív, že se omezovat nebudou. Pak že šílíme, nakonec prej nebyli v Itálii, ale v Rakousku. No a nakonec vlastně nebyli vůbec nikde… :nevim:
32 nemocných, 1100 v karanténě, minulý týden předposlední várka z jarňáků, honem honem, ať nejsme v karanténě… :pocitac:
Jste už spokojený? :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
@Šáruší píše:
Já ne, na mě ani nekoukej. Cizí děti doma nechci.
Já tedy myslela, že jako děti krom první třídy zvládnou být doma přes den samotné :nevim: usuzuji z toho, že mám doma druháka, který tedy zvládá být sám doma, sám jezdí do školy a ze školy už od první třídy a má k dispozici mobil.

Já když to tu čtu tak si říkám jak je možný že žiju :nevim: poprvé sama doma jsem byla na konci první třídy když jsem měla rýmu a máma mě nechtěla nemocnou poslat mezi děti. A to tenkrát nebyla možnost kontroly protože mobily ještě ani nebyly. a v době kdy je možný dítě kontrolovat přes telefon je div že ne trestný nechat doma bez dozoru i čtvrťáka. A to jsem úplně zapomněla zmínit že tenkrát byla jediná zábava doma knížka a nebo televize kde byly 4 programy možná ani to. Dneska jsou i v tomhle možnosti úplně jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38956
9.3.20 08:53
@fera21 píše:
Já věřím tomu, že byl, nicméně, pokud se tu dneska objeví dva noví uživatelé s nicky Lubos25 a Milous22, tak zdrhám :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí