Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj my máme doma košík, který je nádherně velký, malá dírkami vidí ven, můžu si ho vozit všude, kde chcu po bytě. Budeme ho používat ještě nějakou chvíli, dokud Anetka nebude sedět. Je moc stabilní. Je potřeba moc velká síla , aby se převrhl. Dostali jsme ho k narození Anetky od mojich rodičů. Dělají ho kousek od nás v jedné firmě na zakázku. Kdybys chtěla, tak bych Ti mohla poslat fotku košíku majlem.
Medicko,
já jsem koupila koš na Mimibazaru tento týden - s komplet výbavou - peřinka, matračka, prostěradlo, mantinel, nebesa, je moc pěkný, jako nový. Stál 1500,–. Myslím, že až ho přestanu používat, tak nebude problém ho za tu cenu zase tímhle způsobem prodat - když se podíváš, kolik stojí nové…na Ondru jsem ho neměla, ale myslím, že teď ho využiju určitě. Přes vánoce a tak to bude fajn.
Sylva
Medicko,
já taky tuhle otázku teď řešila a nakonec jsem koupila na mimibazaru za 900 (a manžel jej právě veze domů). Ale peřinky a tak k tomu nemám, jen potah. A je to moje první mimi, tak si myslím, že určitě využiju a pak i sestra a tak!
A myslím, že moc kolem té 1.000,– se neodkulíš nikdy, nové jsou fakt drahé.
Tak dobrý kauf Ti přeju!
Díky za radu..
Budu sledovat bazárky a čekat..Dnes jsem jeden našla..ale je 1300kč
..no zkusím ještě počkat.
Vidím, že jste, holky,nakoupily líp ![]()
Ahojky,
tak já jsem košík měla, ale nekupovala jsem ho, je děděný z generace na generaci. Juli byla desáté dítě, které v něm strávilo první týdny.
Já byla moc spokojená, mohla jsem ji přesouvat po bytě, třeba pod okno kvůli žloutence v prvních dnech doma a tak. Asi ve dvou měsících taťka donesl ze sklepa postýlku, košík jsme dali do obýváku, aby mohla být se mnou a nakonec se složil a odstěhoval. Už není potřeba.
Je to ale super věc, asi bych si ho někde půjčila nebo se snažila ho levně koupit, kdybych ho neměla takhle rodinný.
Peťula
Já mám taky děděný košík na kolečkách. Je skoro 50let starý. Nemůžu si jej vynachválit. Psknu malou do koše a vařím, malá mě vidí a brouká si. Cestuje se mnou po bytě.
Když já nemam po kom dědit
![]()
Kamardky zaskoužilé matky taky nejsou…tak já nevím ![]()
Medičko,
připojím svou(ne)zkušennst
Měla jsem možnost si půjčit koš na kolečkách, ale připadal mi dost robustní, máme doma dost málo místa. Takže jsem to vyřešila tak, že malá spinkala v noci v postýlce, přes den jsem jí měla v úplně obyčejném hlubokém kočárku. Byl maličký, měla jsem jí takhle do 4 měsíců. Bylo to šikovný i na uspání a pohoupání a jedna ruka byla volná. Měla jsem ho taky půjčený…
Tak dobře vyber ![]()
Adka
S košíkem jsem byla taky maximálně spokojená. Měli jsme půjčený po švagrové. Peřinky a látku okolo jsem si ušila s mamkou. Aby to měl Maju nové a hezčí a tak. Co kdybyses zkusila poptat po širší rodině. Třeba se tam nějaký najde. Zrovna u košíku nevadí, když je starší.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Košík doma máme, ale není k němu žádná matrace.
Kde se dá koupit? A máte někdo přehled, kolik by to mohlo stát? Nebo tip jak jí podomácku vyrobit?
Díky za všechny reakce ![]()
medicka-tehulka - tak já košík na kolečkách mám a jsem s ním maximálně spokojená. Měla jsem ho už na první dítě a využila jsem ho do jeho půl roku, mám ho větší a stabilní.Teď v něm spinká dcerka a používám ho přes den po bytě a na noc spinká dcerka v ložnici v postýlce.
Jestli Ti můžu poradit tak mamka byla v Polsku a tam prodávají košíky na mimi za 250,– Kč ale jsou bez matrace a podvozku a moc pěkné.
Já bych do košíku určitě šla znovu i kdybych měla kupovat nový.
Taky jsem měla koš, půjčený, s kolečky, bylo to super, protože se dal převést kam jsem chtěla, malá v něm byla spokojená, ale pravda, využití bylo asi jen 4 měsíce, kdybych si ho musela kupovat, asi bych si ho nepořídila…