Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, nemate nekdo k prodeji kosik na mimco, takovy ten na prvnich pulroku na spinkani atd. Jestli ano prosim napiste mi SZ
já jsem po prohlédnutí těch košíků rezignovala - použila jsem normálně velký koš na prádlo, akorát jsem mu ušila takové ty drobnůstky - okraje a podložku - a myslím, že to stačilo - dokonce jsem to použila 3× za sebou… Ty košíky jsou ale moc hezké - a ještě k tomu na kolečkách .....
Ahoj, přeji úspěch
Věra
Taky máme koš na prádlo a šikovný truhlář na něho za 2 stovky udělal jenom nový podvozek s kolečkama
. V koši spala už babička a pořád drží ![]()
Jééé, my měli na malého košík na mimi a byl v něm „jen“ pár dní. Pak jsem ho dala do postýlky. Košík měl kolečka a nebesa. Pak jsem nebesa sundala a dávala do toho prádlo:-). Takže jsem to měla trochu obráceně ![]()
Co zkusit inzeráty tady na emimi nebo na jiných serverech? Věřím, že určitě seženeš.
Ahoj,
první mimčo jsem v něm měla jen pár dní, druhé vydrželo skoro do 6m - převážela jsem si ho do toho pokoje, kde jsem právě byla a košík byl výborným pomocníkem
.
Bubu
Take jsem mela kosik na mimco na koleckach s nebesy (pujceny od kamaradky). Vypadalo to nadherne, ale mala v nem spala jen prvni mesic a pul. Pak se zacla roztahovat rucickama do stran a uz ji byl maly… Myslim, ze 1/2 rocnimu miminku uz by nestacil
, ale bylo fajn, ze mala se mnou mohla „cestovat“ po byte.
Jinak - videla jsem pekny v Neckermannu.
Jak to tak vidim, tak asi take usiju takoveto latkove oblozeni a pouziju prouteny kos na pradlo ![]()
Sháněla jsem košík několik měsíců ale když byl za dobrou cenu tak byl hned pryč zatímco inzerát tam visí dodnes
nakonec jsem objevila za trochu vyšší cenu a ten by byl ale pak jsem zjistila, že úplně nový je jen o 400 dražší takže nám v pondělí přišel nový v krabici. Je to Kolkraft s vibrací a už se na něj těšim ![]()