Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky,
používáte při líčení kosmetické štětce? A když jo, které se Vám osvědčili a které nekupovat. ![]()
Děkuju za komentáře
Příspěvek upraven 16.07.12 v 18:00
Ahoj ![]()
já používám 3 štětce
- na pudr a na makeup od Mary Kay a potom klasika na oční stíny z DMka tuším. Už mi také rumaka prošly štětce z Oriflame a Avonu, ale ty jsem po chvíli vyhazovala do koše, protože po vyprání se nevrátily do původního stavu a byly vypelichané ![]()
tak šťastnou ruku při výběru ![]()
Donedávna jsem nepoužívala, protože jsem měla pocit, že jsou k ničemu. Makeup jsem si patlala prstama a na stíny jsem měla pěnové aplikátory. Pak jsem si na zkoušku koupila za pár kaček štětce od Elfu, konkrétně stipple brush na makeup. Ten je podle mě nejlepší, protože mám suchou pleť se šupinkami a makeup byl na mě vždycky vidět. Když použiju tenhle štětec, tak mám makeup neviditelný. Pak mám od nich plochý hustý na tvářenku, ten je taky super, a mám i štětce na stíny a gelové linky. Můžu rozhodně doporučit. Za ty prachy…
Tak já mám štětce z Oriflame a ten úplně první mám už asi 20 let, peru ho v šamponu a pořád je jak nový ![]()
Třeba šamponem na vlasy. Já to flákám, myju jednou za sto let kromě toho na makeup.
Peru v šamponu-štětec na pudr.Tak nějak když si vzpomenu, nebo mi přijde už hodně špinavej
![]()
Od jaké značky štětce prosím používáte? Zatím mám štětce z drogerie, ale chtěla bych si pořídit něco lepšího, protože mám za sebou kurzy líčení a chci se tomu věnovac víc akorát si nejsem jistá po jakých štětcích sáhnout. Jediné, co mi bylo doporučeno, tak aby měly štětce jemné ty štětinky, tak budu ráda když by mě některá z vás nasměrovala co by bylo nejvhodnější.
@Karolinka95 Hodně taky záleží kolik chceš tady do takové věci investovat, protože to není zrovna nejlevnější záležitost. Nicméně i v tomto případě neplatí „čím dražší, tím lepší“. Kupovala jsem si sadu štětců na eshopu riano.cz a s těmi jsem velmi spokojená. Chceš je vyložně pro sebe nebo se tomu budeš věnovat a budeš líčit klientky?
Používám štětec sice jen na korektor ale máme s mamkou obě Flormar, dobrá cena a vydrží
Já používám Yves Rocher. Na make-up-ten s těmi kratšími a delšími „štětinami“ a na pudr klasickej