Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj všichni, nemáte, prosím, někdo zkušenost s peelingovými čočkami Sakury http://www.sakury.cz/index.html Jako majitelku atopického ekzému mě to celkem zaujalo. Hlavně, že se dá použít jako škrabátko, to bych fakt potřebovala, jsem totiž schopná se prodrbat až do masa
![]()
Předem děkuji za příspěvky ![]()
Jo tak tahle ženská byla ve Dni D, jestli koukáš. Mně to zaujalo už tam a jdu do toho tělovýho a nehtovýho pilníku. Díky za odkaz, jinak bych to zapomněla vyhledat
. Si říkám, že ten velký použiju i na xicht, ten menší je moc mrňavý. Já už mám skleněný pilník na paty (ne od nich a je fajn), tak tyhle bych chtěla taky. ![]()
Na Den D nekoukám, mně je hrozně líto těch lidí, když se po nich vozí investoři
A jak to s paní dopadlo, přesvědčila někoho?
Já mám právě skleněný pilník na nehty a jsem s ním spokojená. A na paty mám pilník ale keramický a ten je taky super a říkám si, že by to mohlo být něco podobného.
@maxak píše:
Na Den D nekoukám, mně je hrozně líto těch lidí, když se po nich vozí investořiA jak to s paní dopadlo, přesvědčila někoho?Já mám právě skleněný pilník na nehty a jsem s ním spokojená. A na paty mám pilník ale keramický a ten je taky super a říkám si, že by to mohlo být něco podobného.
No paní vykopli, jedna fuchtle prej, že produkt je zajímavej, ale blabla, že paní nemá podnikatelskej plán nebo co, už si to moc nepamatuju. No chtěla ty prachy vesměs na reklamu, ale tu si tam udělala a má to zadarmo
Ale povídala, že by jako sadu pilníků prodávala tak za 1700, prostě kolem 2 litrů a výrobní cena jednoho pilníku prej 20,–Kč
No co no, prolezla jsem net, levnějc jsem ten tělový nesehnala, resp vůbec jsem ho neviděla i ten na nehty stojí tak kolem stovky, takže jsem to objednala a uvidíme. Já měla jednou skleněný na nehty - za 100,– byl super, ale někde jsem ho ztratila
a pak nějaký reklamní a ten se mi normálně obrousil
prostě u kraje zůstala rýha od nehtů. Šmejd jakýsi
, tak doufám, že tento bude kvalitní, jinak psní skončí jak královna Sisi - propíchnuta svým vlastním pilníkem
![]()
@Gina108 píše:
skončí jak královna Sisi - propíchnuta svým vlastním pilníkem![]()
![]()
tu zapíchl anarchista jeho pilníkem ![]()
Jinak mě to docela nadchlo. Asi si objednám
Taky mám ekzém, ale nemyslím si, že tohle by mě co do škrábání uspokojilo.
Když se potřebuju dobře poškrábat, tak čistítkem nehtů, co je u kleštiček na nehty. A když mě svědí velké plochy těla, pak si dám opravdou horkou sprchu, to je pak úleva. ![]()
Ahoj, už mám čočku a pilník doma. Čočka je fajn na peeling těla, akorát poprvé jsem teda nečekala, že bude tak účinná a měla jsem nožky jak rak
Já nemám žádný exémy tedy, takže používám tak jednou týdně.
Pinník na nehty s prominutím stojí za howno. Je moc tlustý, nedostanu se tak dobře pod nehet jako s tenčím skleněným pilníkem, co jsem měla předtím. Má tu brusnou plochu jen na jedné straně, což bych i překousla teda, ale přoč je tak úchylně zakřivenej, to teda nechápu. Na nějakou lepší funkci to nemá vliv, akorát mě to nasralo
No nepůjdu s ním zapíchnout autorku jen kvůli té čočce, ta je fakt fajn
a taky proto, že ten pilník je tak blbej, že by s ním nikdo ani zapíchnout nešel
![]()
@Gina108 Děkuji za recenzi
A já si říkala, jestli si nemám objednat i něco na sebeobranu a koukám, že by to byly vyhozené peníze ![]()
Tak jsem si objednala peelingovou čočku na obličej… Už při prvním kontaktu mě začal obličej hrožně štípat a štípal mě ještě dva dny po tom. Teď mám na tvářích a bradě drsnou kůži jakoby jeden velký strup a svědí to jak…
Nevím, jestli to byla reakce na ten křemík nebo jsem si tím sedřela kůži, i když jsem peelingovala opravdu jen zlehounka
A podrbat se tím bohužel taky nedá, možná tak polechtat ![]()
Zdravím. ![]()
Musím souhlasit s maxak. Čočku jsem si objednala přes lékárnu, tam s tím zkušenost neměli a už vím proč. Čočku jsem obdržela v krabičce bez návodu, jen upozornění, že při nesprávném zacházení výrobce za nic neručí. No, úroveň opravdu veliká. Někde jsem přečetla, že se pleť má navlhčit, tak jsem máčela a jemnými pohyby třela, nikde nepíší, jak dlouho atd.,takže raděj chvilku. Výsledek? 3 dny pleť štípe, jako kdybych v pórech měla kousíčíčky skla(snad ty částice křemíku?)a obličej rudý, poškrábaný, prostě jako od mírně opracovaného skla. Navíc-pozor!!! Žádné upozornění co dělat, když máte drobné výstupky, bradavičku či pihy…piha na tváři se mi 2× od podráždění zvětšila a ztmavla a bradavičku tvoří krvavý strup, rovněž mám stroupky okolo nosu a tváře hrubé jak struhadlo. Jsem fakt kočka, takže teď alespoň 3 dny nevylezu. Nechápu, jak toto mohou doporučovat lidem s akné, vždyť si proboha ty boláčky sedřou!
Každopádně nedostatečně prověřený výrobek, akorát zralý na ČOI-ku. Zvažuji, jestli to vyhodím, anebo nechám na nehty, i na chodidla -paty se ho bojím už použít.
už nikdy! ![]()