Kosmetika Altermed

127
29.1.06 08:40

Kosmetika Altermed

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenost s kosmetikou Altermed (snad to píšu správně) už delší dobu o ní uvažuju, ale nevím, jestli koupit, nebo ne. Je nám šest měsíců. Všem děkuji. Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
354
29.1.06 08:48

Ahoj,
používám ji u malé od narození a bez problémů … Teď si vzpomínám, že akorát jejich olejíček jsem začala používat až tak někdy po 6 měsících, předtím jsem používala doporučovaný slunečnicový (nebo mandlový? teď nevím) olejíček, vyrobený přímo v lékárně.
V zimě mažu malou jejich krémem Winter Care a taky spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.1.06 09:17

Ahoj,
my taky používáme tuto kosmetiku od narození. Jsem sní spokojená, je k mimču bezvadně jemná a krásně jemně voní. Pouze krém na zadeček nepoužívám, protože mám ráda co nejtužší. Každému vyhovuje něco jiného… ale jinak je bezvadná-bez chemických konzervantů
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
29.1.06 09:55

Ahoj,
taky se přidávám. Užíváme tuhle kosmetiku od narození a vypadá, že malému vyhovuje. Máme ten „zimní“ krém, krém na opruzeniny-který ale zatím nepoužívám, protože nás netrápí a taky Flatulin-to je proti nadýmání a ten je fakt super, Jiříček po něm krásně prdí :? -mažu při každém přebalování.
Doporučuju!
 Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
29.1.06 10:07

tak taky se přidávám-máme vše od altermedu s medvídkem na obalu. Používali jsme i mast na opruzeniny, ale pak nás to nějak začlo zlobit, tak na zadeček to nepoužíváme. (zlatá tlustě namazaná rybilka) ale ten krémík na obličej zimní je supr, je to sice dražší kosmetika a je to takový pidi balení (myslím ten zimní) ale mažu se tím i já a to mám dost přecitlivělou pleť v zimě a dělá mi to moc dobře. Tak vyzkoušej a uvidíš pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
29.1.06 12:17

Holky moc díky, takže do toho půjdem na stoprocent. Nemohla jsem sehnat mýdlo Nela batole, které běžně používáme, tak koupíme tu koupel, zdá se mi zto dobrý a navíc čtu samé pozitivní zkušenosti. Tak děkujem. Kitten a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
29.1.06 12:31

Ahoj,
tak já taky přidám zkušenost. A to dobrou :lol: . Máme krém na zimu a jsme maximálně spokojený. Zimní nivea nám totiž nevyhovovala.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.1.06 12:46

Ja pridam trochu negativni zkusenost. Zkusila jsem jen krem na zimu a Eliska se po nem osypala. Tak ho pouzivam ja a jsem moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
31.1.06 14:39

Tak už máme koupel a je fakt úplně super, sice ji mám eteprve dva dna, ale vůbec nevysušuje a voní tak jemně a krásně. Ještě jednou moc díky.
Pezy prosím Tě chtěla jsem se Tě zaptat, jestli se dělá i tělové mléko pro mimi. Nikde jsem ho zatím neviděla. Moc díky Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
31.1.06 14:48

Ahoj,
s dovolením odpovím za Pezy, ta tady teď momentálně není.
Ano,dělá-tady máš přehled všech výrobků http://www.altermed.cz/index.php?…
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
31.1.06 14:59

Brojler jsi moc hodná, děkuji. Ale dětské mléko jsem tam stejně nenašla. :oops: A ještě jsem viděla šampon a koupel v jednom a to jem taky na těch stránkách neoběvila. :oops: :( Ale moc díky, jsi zlato. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
31.1.06 15:07

Kitten vyloženě tělové mléko to není- my máme body cream- je to jemný krrém určený k ochraně a šetrnému ošetření. obsahuje alantoin vitamin E a D-Panthenol a žádný konzervant, je to taky tuba ale tlusčí než na prdelku a je to řídký jak těl. mlíko mějte se holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
31.1.06 15:12

Pezy děkuju Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
31.1.06 15:37

Kiten, strana č.2-listuj