Po večerní kaši ještě UM?

120
28.1.06 20:35

Po večerní kaši ještě UM?

Ahojky holky!
Včera jsem dala Verunce v osm kaši a potom tak v deset ještě než šla spinkat tak sunar. Dělám to tak asi měsíc a nic. Ale včera mi ten sunar celý vyblinkala :( Podotýkám, že ho bumbala jak kdyby týden nejedla.
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli dáváte ještě po kaši UM?
Kaše by měla zasytit, ale já mám pocit, že Verunku moc nezasytí :roll:
Díky za případné zkušenosti
Lilinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
184
28.1.06 20:51

Ahoj,

Tak já dávám UM s dvěma lžícema kaše, nejvíce se mi to osvědčilo, jelikož mi u kaše večer křičel, že je to moc pomalé, tak jsem najela na flašku mlíko s kaší a spí mi celou noc.

Zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
28.1.06 21:25

Ahoj, já myslím, že mlíčko tak hltala, protože po kaši je šílená žízeň. Aspoň v našem případě tomu tak je. No a to hltání jí pak způsobilo to blinkání. To je můj názor.
Matýsek dostává kaši a zapíjí ji vodou, pak hned jde spát. Někdy se ještě po chvilce vzbudí, hodně se napije a pak chrupe.
Když jsem ještě kojila, tak jsem dávala kaši v šest a pak mlíčko ode mě v půl osmé a bylo to OK. Po skončení kojení dávám kaši až těsně před spinkáním. UM dostává jen odpoledne.
Mžná bych zkusila zředit ut kaši, dát mu ji i třeba ve flašce, jak to radila Zdravíčko a nebo rovnou těsně před spaním.
Nějak by to chtělo zahnat tu žízeň, ale ne tak zprudka.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
28.1.06 21:28

Ahoj medůzo,

a jakou kaši mu dáváš? Jakou značku? Dáváš ji denně?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
28.1.06 21:34

Kaše má různé, ale nejvíc mu chutnají od Milupy. Každopádně kromě jedné od Hami (čokoládová s nějakými kousky) mi jí všechny. Nejlepší je první kaše a mléčná hrušková, obě od Milupy. Jsou takové jmené a moc dobré. Jsou ale dražší než od Hami. Ovocné kaše od Hami - nic moc, divná chuť, ale našemu Matýskovi to ani nevadí. Taky mu moc chutnají piškotové od Hippu. Určitě všechny mléčné.
Nemléčné kaše se dělají z mléka a je to docela složitá příprava, míchat to ještě s UM. S vodou se podávají při průjmu.
Kaši má denně od cca 7. měsíce a ještě ho neomrzela.
Jedno balení nám stačí cca na 4 porce, jsme jedlíci :lol:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
28.1.06 22:01

Ahoj.

Děláme to stejně jako Zdravíčko. 210ml UM a 2 lžíce kaše do flašky ( obvykle Hami nemléčná ochucená - banánová, jablečná nebo broskvová). Radimovi taková večeře - kolem 7:15- 7:30 úplně stačí ( a to není drobeček 11 kg), spí celou noc.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
28.1.06 22:07

Ahoj, ja uz po kasi kterou ma k vece UM nedavam, to dostava az rano k snidani. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
29.1.06 12:42

Ahj,
tak já dávám kolem pátý odpoledne kaši a kolem půl osmé UM. Vypije 180ml. Nikdy se mi nepozvracel. Ale je pravda, že u kaše vypije hodně čaje. Možná ti malá moc hltala a právě proto se pozvracela. Zkus čajík ke kaši a uvidíš.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
30.1.06 11:00

ahoj holky,
tak jsem se chtěla zeptat. Dávám malýmu taky kaše na noc, okolo pul 8 ale vydrží max.do pulnoci pak ho musím nakojit a pak to pokračuje každé dvě hodiny…Nemáte nějaký tip aby spal celou noc?? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
30.1.06 11:08

Souhlasím s Meduzou. Píšeš, že malá hodně hltala, to bude ono, prostě moc moc hltala a napolykala i vzduch a pak se z toho poblinkala. Sem tam se nám to stane taky (zrovinka minulý týden:D)
Jinak jsem dávala dřrív kaši a pak dokojovala, později jsem to vyměnila za UM. Jednu dobu jsem chtěla naučit, že po kaši už nebude krom čaje nic, ale nešlo to, takže UM dávám na noc doposud.
Kolem 18-19hodiny dávám cca 300ml kaše a mezi 20 a 21 hodinou ještě 240ml UM a pak dostává až mezi 6 a 7 ráno další dávku mléka.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
30.1.06 11:21

Ahojky,
tak já dávám kaši kolem půl sedmé a pak kolem půl deváté UM a vypije ho asi 200ml, dříve jen 150ml. A kaši jsem dávam jen lžičkou a spapá kolem 150ml skoro pokaždé. A pak spinká tak do 5-6 hodin ráno…Pak zase UM a dospí se tak do 8-9 hodin..Takže super!! Určitě dávám kaši zapít čajem, ale na zase moc… A dřív mi taky blinkala, ale to bylo tím, jak hltala. Takže jsem na čas musela opustit pítko na flašce a vrátit se k dudlíku, abych jí ten průtok zpomalila. To mimochodem musím i ted, ale už jen ráno, protože jak je vyhládlá, tak hltá. Tolik mé praktiky.
 Kačula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
30.1.06 12:19

Tak vidim že začnu dávat kaše dřív uvidíme jak to pomůže :-) Tak pa pa…a diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
30.1.06 12:25

No Koksinelle, u nás to mělo vliv jen na jednu věc (ale až po odstavení), že omezila buzení na cca 3× za noc, pak 2× a pak jsme jednoduše na tom, aby spala celou noc, pracovaly, učily se to. Obě. Trvalo nám to měsíc nenásilnou formou.
Bohužel totiž ani kaše ani UM vyloženě vliv na to, aby dítě spalo dobře a celou noc, nemají.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky