Kosmetika bez parfemace

Norae
4.1.14 22:33

Kosmetika bez parfemace

Zdravim,
odjakziva miluju vse vonave a u kosmetiky to plati dvojnasob. Miluju treba Baleu, ktera voni proste pokazde jinak, ale treba i nektere drazsi veci, treba Body Shop a tak. Ted pod stromecek jsem dostala neco od Yves Rocher, sama jsem si to vybrala, bylo to super. ALE, ted mi zacal jeden blby tehotensky priznak, a to ten, ze mi VSECHNO smrdi! Ale uplne neuveritelne, dokonce i deodorant od Bourjois, ktery mel donedavna velmi nevtiravou vuni. Proste smrdi mi to tak, ze me z toho i natahuje. Jedine co jeste zvladnu je Saloos, ale jenom oleje, treba karite balzamy vubec.
Taky jsem zavisla na balzamech na rty a jelenich lujich, mam jich doma desitky a vsechny mi bud smrdi pod nosem, nebo jak je oliznu, tak uplne citim takovou tu umelotinu v nich. Uz nevim cim se mazat a tak mam uplne popraskane rty. A pruser je, ze citim i ty ruzne umelotiny v kosmetice, ty parabeny nebo co to je. Prosim, zna nekdo kosmetiku, ktera neni parfemovana, a ne ze napisou na obalu, joo, bez parfemace a bez kdoviceho a pak to citim na sto honu :mrgreen: a pokud mozno prirodni? Potrebuju sprchac, deodorat, balzam na rty a pokud mozno telovy a pletovy krem. Muze byt klidne i drazsi, jsem fakt zoufala! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1430
4.1.14 22:36

Ahoj, doporučuju Clinique.
Několik výrobků od nich mám a jsem max spokojená 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
4.1.14 22:42

Lumene rada sensitive je bez parabenu i parfemace tusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
4.1.14 22:54

A tyhle znacky maji sprchace a deodoranty? Ja myslela ze jen pletovou a dekorativni kosmetiku

• Citovat
  • Upravit
Sype
4.1.14 22:55

Tak kdyz jsem byla tehotna, smrdela mi veskera kosmetika taky. V podstate mi smrdelo skoro vsechno, snad i cista voda. Bohuzel mi smrdel i ten Cliniqie, ktery ted teda zase znovu pouzivam.

• Citovat
  • Upravit
1430
4.1.14 22:58
@Norae píše:
A tyhle znacky maji sprchace a deodoranty? Ja myslela ze jen pletovou a dekorativni kosmetiku

Clinique dekorativku má (řasenka od nich je jedna z nejlepších, co jsem kdy měla), ale sprcháče, myslím, ne. Mají webovky , mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru

Napadá mě akorát na ty rty vazelína :think:

• Citovat
  • Upravit
Norae

No jedine co mi ted nesmrdi je sampon od Alverde, ale jejich deodorant uz zas nemuzu, tak pak mrknu, jestli tihle nemaji i neparfemovanou radu

• Citovat
  • Upravit
Norae
4.1.14 22:59

@Ve-ru vidis to, to by mozna slo, diky za tip

• Citovat
  • Upravit
966
4.1.14 23:06

Zkus EUCERIN :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
4.1.14 23:39

Lumene ma i telovou radu, jen nevim jak je to s tou parfemaci, to by jsi musela ocuchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
4.1.14 23:42

Nj, asi budu chodit po drogerkach a parfumerkach a ocuchavat jak magor.. pokud se teda nepobliju uz pri vstupu :mrgreen: ale ted je pro me hlavni najit ten balzam, nejen aby mi nesmrdel, ale i aby nemel takovou divnou pachut, coz si myslim ze vazelina ma.. jeste me napad takovy ten obyc jeleni luj zeleny, je na nem napsane placenta

spis bych potrebovala radu od nekoho, kdo ma/mel podobny problem a ma uz neco vyzkousene :)

Příspěvek upraven 04.01.14 v 23:43

• Citovat
  • Upravit
2659
4.1.14 23:42

Jestli zvládáš oleje od Saloos, tak vyrábějí pleťové oleje i tělové a taky olejové sprchové gely. Míň výrazně voní podobné olejíčky třeba od Nobilis Tilia nebo Eoné, vše je čistě přírodní a na netu si můžeš objednat i testery na vyzkoušení. Vyrábějí i deodoranty, ale zkušenost nemám, používám Alverde. Jo a na rty dávám buď čisté bambucké máslo (třeba taky Saloos nebo Nobilis Tilia), mně teda nevoní nijak, ale nejsem těhotná ;) nebo klidně i nějaký ten obličejový olej. Ještě mě napadá, jestli se Ti nedělá špatně z vůně kokosu, tak je dobrý kokosový olej na obličej i na rty, ale voní teda celkem dost výrazně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
4.1.14 23:45

@aiko24 no od saloos pouzivam sprchovy olej, ten sice voni hodne silne ale nevadi mi, coz je zajimave, asi proto, ze je fakt prirodni.. ale mam od nich tri karite balzamy, ty jsem zkousela na rty, a hruza teda :/

• Citovat
  • Upravit
2659
4.1.14 23:47
@Norae píše:
@aiko24 no od saloos pouzivam sprchovy olej, ten sice voni hodne silne ale nevadi mi, coz je zajimave, asi proto, ze je fakt prirodni.. ale mam od nich tri karite balzamy, ty jsem zkousela na rty, a hruza teda :/

Ty balzámy máš nějaké ovoněné? Třeba ten levandulový voní hodně výrazně, ale ten čistý bez vůně mi přijde fakt bez vůně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí