Dětská kosmetika Lidl - zkušenosti

7323
2.10.17 12:21

kosmetika Lidl

Holky, v Lidlu budou mít v akci kosmetiku Cien pro děti. Přemýšlím o šamponu pro dceru, má ale na hlavě ještě seboreu, doteď používáme šampon Linola. Máte zkušenost? Já si tam akorát kupuji pleťový krém pro sebe, se kterým jsem spokojená, ale pro děti nevím. Říkám si, že lepší asi šampon z Lidlu než běžný z drogerie… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
2.10.17 12:35

Pouzivam na syna od narozeni jejich krem na zadek a dalsi na telicko a maximalni spokojenost. Minule jsem koupila i sampon a ted se chystam na sprchovy gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.10.17 12:38

Kosmetiku z Lidlu kupuji celkem pravidelně. Už přecházím i na jejich sprcháče. Kamarádka pracuje v laborce a řekla mi, že rozdíl mezi Niveou a Lidlem je markantní. Dopotřebuji, co doma mám a už přejdu jen na Lidl. Doma máme dětský šampon, pěnu do koupele, mýdlo. Já mám i jejich řasenku. Cenově super a přijde mi to i kvalitnější.
PS. měla jsem problém s vlasy a pomohl mi až Lidlovský šampon, takže já na ně nedám dopustit. A děti taky spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
2.10.17 12:53

My tedy máme doma ten dětský sprcháč a nakonec ho používám já, protože mi přišlo, že dceři vysušuje pokožku. Radši používám Johnson's baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
2.10.17 13:07

Treba detsky opalovaky cien vysly v testech uplne nejlip. Tak toho dalsiho bych se nebala.ja jeste pouzivam jejich intim sprchovy gel a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.10.17 13:59

Kosmetika z Lidlu mi už pár let drží na uzdě lupenku. Doma už nic jinýho nepoužíváme. Je super a stojí pár korun.

• Citovat
  • Upravit
3023
2.10.17 14:21

Raci Balea z DM… z lidlu nic, desne mi to vysusilo kuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
2.10.17 21:34

@zacatecnice2 tak treba ta rasenka me zaujala, nekdy zkusim ty jejich licidla.

Diky za odpovedi, ja to vyzkousim. Jde mi o to, aby dceri nevysusoval hlavu treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.17 21:59

Pro syna mam uz po nekolikate tu jejich penu do koupele a dobry. A v minule akci jsem koupila olejicek a uplne jsem se do nej zamilovala a sobecky ho pouzivam pro sebe :oops: :mrgreen: budiz mi ke cti ze syna mazu tou linolou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.10.17 08:25

@ElisabethaElsa o tom olejíčku taky uvažuju pro sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.17 11:44

@Pomka Doporučuju, a ještě za tu cenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.10.17 11:53

@ElisabethaElsa právě, ta cena je lákavá. Pro sebe bych to ani neřešila, ale nevím, co to udělá s pokožkou dcery :-) Spíš ten šampon, no. Ale jak jsem psala, myslím si, jestli to nemá lepší kvalitu než běžná kosmetika z drogerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.19 21:11

Kosmetika

Také používám lidl jak pros sebe, tak už dělám zásobu na budoucí miminko v bříšku. Pomohl mi šampon na lupy zklidnit pokožku hlavy na začátku těhotenství měla jsem šílenou koprovku z každého šamponu. Doporučuji +dm balea ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí