Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
EOS balzámy jsou super ale mohu doporučit i krémy na ruce od EOS jsou sice dražší ale stojí za to a vydrží dlouho
![]()
@Nieny si kup oba a zjisti co vyhovuje tobě
jinak na mne je eos moc vonavý, ale na rtech příjemný
@Nieny píše:
Ahoj holky,
Jak se vám oba tyto balzámy osvědčily a který je lepší?Eos nebo Placenta od Reginy?
A máte něco proti těmto balzámům?
Díky za odpovědi.
Mám oba dva. EOS hezky voní, není mastný, ale nemám pocit, že by mi dělal nějakou službu. Balzámy si dávám na noc a po eosu nic moc a mažu už s ním jenom pusinu naší tříleté zato na ten s placentou od Reginy nedám dopustit. Kupuju ho už několik let a pořád jsem spokojená. Ráno mám rty hezky hydratované, prostě za mě super. Jinak ten EOS mám ten růžový kokosové mléko tuším. Možná jiný by byl lepší, chci ještě zkusit ten zelenkavý tak uvidím, možná změním názor
Eos je krásně voňavý a příjemný na denní nošení, pokud jsem měla nějaký problém tak jsem kupovala Lipsticann - konopný balzám na rty. Je hodně hustý, takový jak dělaný v sádle, nedá se moc rozetřít do neviditelna, ale jako akutka na noc nebo na doma nejlepší ![]()
V ČR je EOS příšerně předražený. Jinak je to fajn balzám, možná trošku moc voňavý, ale je to balzám, ne skoro rtěnka a tím má pro mě plus. Za mě je fajn