Zábal proti maštění vlasů od Lamdy

88
17.9.17 18:18

Zábal proti maštění vlasů od Lamdy

Dámy, nemáte některá zkušenost s tímto zábalem na vlasy ****? :) poměrně hodně se mi mastí vlasy a také velmi rychle plihnou :( myslíte, že by to mohlo pomoct? děkuji :kytka:

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
17.9.17 19:57

Koukala jsem, že je to na dvě použití, nepíšou, jak často to používat…
ALE dcera má obr problém s mastnými vlasy. Má atop ekzém a je to mor. Tak já to zkusím, už mám objednáno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.9.17 20:16

Je to sušené krušinové listí - http://botany.cz/…ngula-alnus/

Na ekzematickou kůži bych to zkoušela jen velmi opatrně, krušina obsahuje glukofrangulin a hodně dráždivá látka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.9.17 20:19

Jinak na maštění a plihnutí je ideální používat suchý šampon - je to jen jemně mletý škrob, který nedráždí - dodá objem, požere nadbytečnou mastnotu a hlavně nedráždí pokožku hlavy a úplným odmaštěním nenutí pokožku produkovat ještě více mazu.

V rámci poměru cena-výkon mi přijde ideální batiste z DM drogerie s tím, že pro tmavší a tmavé vlady mají tonovaný, takže to nedělá světlé stopy u kořínku.

Sežere na prvních několik hodin po aplikaci lesk na horních partiích vlasů. Ale je fakt neuvěřitelně užitečnej.

na obecně mastící se vlasy je spoustu šikovných rad tady http://dlouhevlasy.cz/…e-vlasy.html ekzematici to mají holt celé mnohem složitější, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
18.9.17 10:55

@Kelly33

ahoj, prosím tě, co je to za výrobek od Lambdy? Nezobrazuje se odkaz…Je to ta značka Five Fives??

moc by mě to zajímalo, protože já jednak pravidelně dělám zábaly z henny Five Fives a jednak jsem si objednala bezbarvý zábal SEDR - je to nějaká jejich novinka a chci to zkusit - není to prosím tě ono??

dívala jsem se na odkaz ohledně toho krušinového listí a to to teda není…sedr je něco jiného, tak nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.9.17 11:07

@Gerberka je to ten SEDR :palec: Jak jsi spokojena se zabaly z henny? Jak casto je provadis? Pouzivas k tomu neutralni hennu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
18.9.17 11:14

@Kelly33

ahoj, tak ten SEDR je nebo není to „krušinové listí“ jak píše @Ou??

Ten SEDR má úplně jiný latinský název - a sice: Zizyphus Spina-Cristi Leaf. Tak jsem z toho zmatená, jestli je to to krušinové listí nebo není?? Jakou dráždivou látku to obsahuje proboha?? 8o Chci to zkusit o příštím víkendu…

Jinak ano, jsem stará „hennařka“, hennuju víc než 20 let…používám značky: Henné Color, Khádí a právě i tu hennu Lambda od Five Fives - ale barevné směsi (Měděná, Hnědá) - a zdá se mi výborná.

Neutrální hennu taky občas, ale více používám Vitamínovou hennu od Henné Color (fialová krabička) - to je směs bylinek - rozmarýn, tymián, kopřiva, bříza…- je to výborná regenerace a taky proti maštění, protože obsahuje chinin a ten je super na plihnoucí umaštěné vlasy!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
25.9.17 11:05

@Kelly33

ahoj, tak včera jsem měla na vlasech zábal, který si dělám už 3 roky a sice: Vitamínová henna od Henné Color (směs bylinek), Amla a pár lžic Střední blond od Khádí = neměla jsem odvahu použít teda ten SEDR od Five Fives :?

Doufám, že mi někdo odpoví, jestli ten SEDR je opravdu to KRUŠINOVÉ listí nebo není??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí