Sušička a voňavé prádlo

2021
16.9.17 17:59

sušička a voňavé prádlo

Zdravím :mavam: Prosím jaké máte zkušenosti se sušičkou a aviváží? Prý se tam nemá dávat prádlo u kterého byla použitá aviváž? Já používala Cocolino a krásně mi prádlo vonělo, potom jsme koupili sušičku a tam je teda psáno, používání aviváže podle pokynu prodejce aviváží… jak to mám chápat? jako na jaké prádlo nebo jestli vůbec můžu, když to půjde pak do sušičky to prádlo? Bohužel mi prádlo ze sušičky nevoní tak jak když jsem jen prala s aviváží, ted aviváž nepoužívám. Zkoušela jsem gely a prací prášek Ariel a k tomu ještě surf na barevné, ale nic tak nevoní. Předtím jsem to cítila po domě ale ted musím horko těžko čuchat až k prádlu a ani tak to není tak vonavý. Děkuji za rady co používáte vy a voní vám, nebo jak to je s tou aviváží? Máme sušičku PHILCO od Elektorluxu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13753
16.9.17 18:01

Do sušičky by neměla být aviváž, protože to zalepuje ty mřížky a filtry. Jinak neporadím, já aviváž nepoužívám, nesnáším umělé vůně v prádle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.9.17 18:02

Jukni na ubrousky do sušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
16.9.17 18:03

AVIVÁŽ DO SUŠIČKY ROZHODNĚ NE! Jinak si ji zničíš, to má Anastazie pravdu.
V DM kdysi prodávali nějaké vonné ubrousky do sušičky, tak se poptej, třeba to ještě mají v nabídce. A já teda peru v Persilu a prádlo i ze sušičky hezky voní. Není ale nad vůni čerstvého povětří, když se prádlo vyvěsí venku na zahradě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
16.9.17 18:08

Já bych rozhodně aviváž do sušičky nepoužívala. Pro mě to ani nebyl problém, všechny aviváže mi totiž hrozně smrdí :) Mám ráda jen takovou tu vůni čistoty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
16.9.17 18:10

Holky a máte zkušenost, které ubrousky do sušičky hezky voní? Dávám občas ty z DM, ale nějak moc to z prádla necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
16.9.17 18:17

Tak já nevím, pracovala jsem v prádelně. Vždycky jsem si tam i prala. Neskutečně krásné to provonelo, Persil prášek a lenor aviváž. Ten černý byl ze sušičky luxusni., Ale i modrý. Běžně jsme používali do prádla aviváž, měli jsme tam i normální susicky do domácnosti a sušičky byly v pořádku. A to ze se tam točily o sakra více než v běžné domácnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.9.17 18:29

Já používám aviváž z dedry to může do sušičky a voní krásně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
16.9.17 18:45

Tekutý Persil voní tak intenzivně, že ho cítím i v prádle vytaženém ze sušičky. Když používám práškový Ariel, nebo Persil, dávám do sušičky ubrousky z DM - stojí kolem čtyřiceti korun, je jich tam asi 25. Prádlo hezky provoní, ale nepoužívám je pokaždé, protože taky moc nemusím umělé vůně. Když ale třeba peru peřiny, které pak budu na delší čas ukládat do skříně, jsou ubrousky skvělá volba, protože peřiny voní i po měsíci, kdy je zase vytahuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
16.9.17 18:53

Ja tedy nechapu tu honbu za extra vonavym pradlem.
Pouzivam jen prasek a misto avivaze ocet.
Susicku používam obcas v zime, ale pro me neni nad to, kdyz se pradlo ususi na cerstvem vzduchu.

Na deti hodne kupuji obleceni z druhe ruky od jinych maminek a kolikrát je to tak prevonene, ze ten smrad je citit i po nekolikerem vyprani.
To musi byt pro pokozku urcite paradicka.

Jinak vzpominam, jak jsme mivali treba v povleceni nastrkana ve skříni mydla a jak to pak hezky vonelo, kdyz se nove povleklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
16.9.17 20:32

@Luca82 a mýdla v prádle jsou ok na pokožku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.9.17 20:36

Stejne nejlip voni pradlo ususene venku na slunci. Jinak ja davam ubrousky do susicky z DM, jo a taky peru s avivazi-kulickama z DM a po nich voni pradlo i ze susicky… :palec:

• Citovat
  • Upravit
413
17.9.17 05:55

Ja pouzivam avivaz z Eurony. Ta jako jedna z mala, se muze do susicky pouzivat protoze neobsahuje to, co ty filtry ucpava. Maji na vyber spoustu vuni, ktery krasne voni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.9.17 12:14

Já mám z rosmana, jsou cítit, ale není to uplně moje vůně, ale nemyslím, že by smrděly, jen mám radši sladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.9.17 12:15

Jé z Dedry můžou do sušičky? Já mám doma, co jsem používala než jsme ji měli. A co Cocolino? to může taky nevíte? A všechny z dedry nebo tam mají jen určitý typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí