Jak na nehty

11
17.9.17 14:42

Jak na nehty

Dobrý den, už od mala si koušu nehty, poslední půlrok jsem se to snažila omezit, jelikož chci mít opravdu hezké nehty, ale moc mi to nejde…
Problémem je, že jsou stále nehty krátké a hodně se na konci jakoby zbělují, snad mě chápete…
Ráda bych jim nějak pomohla, když to ustřihnu, znova to naroste, takže té růžové části tam bývá kolikrát méně…

• Dekuju za seriózní odpovědi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4661
17.9.17 14:52

@Anneaa ahoj já být tebou tak si nechám udělat gelovky ty se ti budou špatně kousat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
17.9.17 15:02

Gelovky, ty zachranily me. Mela jsem je plus minus s prestavkama asi 5 let. Ted si delam gellak sama a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
17.9.17 16:22

Nehtovy luzko mate zkraceny prave kvuli dlouhodobemu kousani nehtu. Chce to s tim opravdu uplne prestat, nejenom omezit.
Luzko se vam neprodlouzi za jeden mesic, ale urcite za mnohem dyl, takze taky doporucuju gelovky, aby vas to nelakalo a luzko melo sanci se prodlouzit.
Taky sem si je v mladi kousala, ale pak sem se za to zacala silene stydet a ruce schovavat, ale mejte obe ruce v kapse, kdyz jedete treba v tramvaji. :mrgreen:
Psychika mi na tohle opravdu pomohla, protoze mi to prijde extreme hnusny a to i na chlapovi. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
17.9.17 16:45

Gelovky, to je sakra stroj, též jsem si furt kousala a nedalo se přestat prostě nedalo, pak jsem si nechala asi před rokem udělat gelovky od té doby co je mám nevěřila bys, jak rychle a krásně mi nehty rostou a jsou pěkné, nikdy jsem neměla tak dlouhý nehty jak ted, naučila jsem se s nimi i pracovat, občas je trošku kousnu, ale zase opatrně abych jim neuškodila :mrgreen: :mrgreen: přeci jen miluji je, tak naco to ničit, jen je to asi už zvyk no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
17.9.17 21:24

Gelovky. Taky jsem si nehty kousala. A lůžko měla krátké. Gelovky ale kousat nechci a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí