Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@gaaabule píše:
Právě se trochu obávám, jestli Manufaktura není jen krásně navoněná kosmetika s pěknými obaly a účinkem průměrným![]()
Konkrétně bych chtěla něco fajnového na tělo, do vany, trochu se rozhýčkat
Ještě mě zaujala kosmetika L'occitane - nemáte zkušenosti?
ta je taky moc fajn…měla jsem nějaké krémy a byly všechny super.
Loccitane je super. Krém na ruce zrovna mám a je opravdu parádní. Krásně voní a opravdu promaže.
Pro mě je důležitý, že manufaktura není testována na zvířatech! to je velký plus. Používám jí roky, malá má řadu baby sensitive a nikdy žádný problém. Já manufakturu miluju
![]()
@KackaDoup Tak jsem nakonec všechno co jsem chtěla objednala z Hrstiny, z Manufaktury nic
Tak jsem fakt zvědavá ![]()
@gaaabule ja jsem nadsena, tak doufam, ze budes i ty…co jsi si objednala? A hrat te muze jeste navic to, ze vase tela budes hyckat absolutne cistou prirodou bez chemie.
@KackaDoup To doufám, že mě to bude hýčkat
Objednala jsem krém na pleť, masku, šampon brazilské bylinky, sprcháč + těl. mléko + krém na ruce s bulharským jogurtem
Složení vypadalo fakt čistě ![]()
@KackaDoup Pak dám vědět první dojem
Jak mi to dojde, tak se hned půjdu vywellnessovat ![]()
@KackaDoup Ještě mě teď napadlo, jak je to s trvanlivostí, když tam nejsou žádné konzervanty? Jak dlouho vydrží ty věci otevřené?
@gaaabule myslim ze uplne normalne, nenapadlo me o tom nejak premyslet,´…urcite to tam bude uvedeno. ![]()
@KackaDoup Takže jsem se totálně zamilovala do Hristiny
Všechno, co jsem si objednala je úžasné!! Nikdy jsem neměla tak skvělý sprcháč a krém na tělo…a ta vůně… Šampon je první, po kterém mě další den nesvědí hlava… jsem fakt nadšená, takže moc ti díky za tip
budu objednávat po litrech ![]()
@gaaabule píše:
@KackaDoup Takže jsem se totálně zamilovala do HristinyVšechno, co jsem si objednala je úžasné!! Nikdy jsem neměla tak skvělý sprcháč a krém na tělo…a ta vůně… Šampon je první, po kterém mě další den nesvědí hlava… jsem fakt nadšená, takže moc ti díky za tip
budu objednávat po litrech
Moc jsi me potesila
ja bych nedoporucovala nic, z ceho bych nebyla sama nadsena…ano ty vune sjou bozske a slozeni cista priroda, to je pro me hlavni ![]()
@KackaDoup Mohla bych mít na tebe pár dotazů přes zprávu, prosím? ![]()
@gaaabule píše:
@KackaDoup Mohla bych mít na tebe pár dotazů přes zprávu, prosím?
ahoj
jasny ze muzes.
@gaaabule nebudes litovat