Kosmetika Manufaktura - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
10.1.16 19:10

@gaaabule nebudes litovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4668
10.1.16 21:19
@gaaabule píše:
Právě se trochu obávám, jestli Manufaktura není jen krásně navoněná kosmetika s pěknými obaly a účinkem průměrným :think: :) Konkrétně bych chtěla něco fajnového na tělo, do vany, trochu se rozhýčkat :) Ještě mě zaujala kosmetika L'occitane - nemáte zkušenosti?

ta je taky moc fajn…měla jsem nějaké krémy a byly všechny super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
10.1.16 21:32

Loccitane je super. Krém na ruce zrovna mám a je opravdu parádní. Krásně voní a opravdu promaže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
11.1.16 13:39

Pro mě je důležitý, že manufaktura není testována na zvířatech! to je velký plus. Používám jí roky, malá má řadu baby sensitive a nikdy žádný problém. Já manufakturu miluju :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
12.1.16 12:56

@KackaDoup Tak jsem nakonec všechno co jsem chtěla objednala z Hrstiny, z Manufaktury nic :mrgreen: Tak jsem fakt zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.1.16 13:06

@gaaabule ja jsem nadsena, tak doufam, ze budes i ty…co jsi si objednala? A hrat te muze jeste navic to, ze vase tela budes hyckat absolutne cistou prirodou bez chemie.

• Citovat
  • Upravit
566
12.1.16 15:11

@KackaDoup To doufám, že mě to bude hýčkat :D Objednala jsem krém na pleť, masku, šampon brazilské bylinky, sprcháč + těl. mléko + krém na ruce s bulharským jogurtem :) Složení vypadalo fakt čistě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.1.16 15:14

@gaaabule je ciste :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
566
12.1.16 15:42

@KackaDoup Pak dám vědět první dojem ;) Jak mi to dojde, tak se hned půjdu vywellnessovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
13.1.16 21:22

@KackaDoup Ještě mě teď napadlo, jak je to s trvanlivostí, když tam nejsou žádné konzervanty? Jak dlouho vydrží ty věci otevřené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.1.16 21:32

@gaaabule myslim ze uplne normalne, nenapadlo me o tom nejak premyslet,´…urcite to tam bude uvedeno. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
566
19.1.16 09:19

@KackaDoup Takže jsem se totálně zamilovala do Hristiny :D Všechno, co jsem si objednala je úžasné!! Nikdy jsem neměla tak skvělý sprcháč a krém na tělo…a ta vůně… Šampon je první, po kterém mě další den nesvědí hlava… jsem fakt nadšená, takže moc ti díky za tip :kytka: budu objednávat po litrech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.1.16 10:19
@gaaabule píše:
@KackaDoup Takže jsem se totálně zamilovala do Hristiny :D Všechno, co jsem si objednala je úžasné!! Nikdy jsem neměla tak skvělý sprcháč a krém na tělo…a ta vůně… Šampon je první, po kterém mě další den nesvědí hlava… jsem fakt nadšená, takže moc ti díky za tip :kytka: budu objednávat po litrech :mrgreen:

Moc jsi me potesila :srdce: ja bych nedoporucovala nic, z ceho bych nebyla sama nadsena…ano ty vune sjou bozske a slozeni cista priroda, to je pro me hlavni :kytka:

• Citovat
  • Upravit
566
26.1.16 13:17

@KackaDoup Mohla bych mít na tebe pár dotazů přes zprávu, prosím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.1.16 14:29
@gaaabule píše:
@KackaDoup Mohla bych mít na tebe pár dotazů přes zprávu, prosím? :)

ahoj ;) jasny ze muzes.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí