Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky chci se zeptat, dělá se manikůra i na hodně krátké nehty? Zítra si mám přivést model na manikůru ale všichni co znám mají gelovky, jen švagrová má svoje, ale zrovna včera je prý komplet ostříhala na krátko i s kůžičkou
tak se chci zeptat zda to vadí nebo ne
![]()
Tak určitě se dá dělat manikúra i na krátké nehty.. děláš si kurz? Nejsou tam nějaké podmínky? jestli ne tak si usnadníš práci pilováním, jen srovnáš kůžičku a můžeš rovnou přejít k lakování, pi-shine nebo třeba masáž ruky.. záleží o co jde ![]()
@mamartina píše:
Tak určitě se dá dělat manikúra i na krátké nehty.. děláš si kurz? Nejsou tam nějaké podmínky? jestli ne tak si usnadníš práci pilováním, jen srovnáš kůžičku a můžeš rovnou přejít k lakování, pi-shine nebo třeba masáž ruky.. záleží o co jde
Jojo dělám si kurz
právě že nic neříkali, jen že nesmí být gelovky, tak snad to nebude vadit ![]()
Ahoj všem,
snad nebude dotaz příliš stupidní
, ale jsem, co se týce manikúry, nepolíbená.
Existuje nějaká bílá fixa na to, abych si udělal francouzskou manikúru doma, případně, kde to koupím? Nehty mám kratší. Představovala bych si to tak, že přejedu špičky bílou „fixou“ a pak to celé přejedu průhledným lakem. Jdeme na akci a chci mít pěkné ruce.
Děkuji moc.
@avm3 píše:
Ahoj všem,
snad nebude dotaz příliš stupidní, ale jsem, co se týce manikúry, nepolíbená.
Existuje nějaká bílá fixa na to, abych si udělal francouzskou manikúru doma, případně, kde to koupím? Nehty mám kratší. Představovala bych si to tak, že přejedu špičky bílou „fixou“ a pak to celé přejedu průhledným lakem. Jdeme na akci a chci mít pěkné ruce.
Děkuji moc.
od eesence-cca za 39,mají fixu, i lak s aplikátorem na špičky, nebo ty nalepovací proužky..ale teda já tu pravou ruku nikdy neudělám tak hezky:-/
@avm3 v Rossmannovi jsem od Essence viděla takovéto,,fixy"… ale nevím o nich nic víc… ![]()
@petulagabi @andysssek to byla rychlost
Nepotřebuju nic extra, jen tak aby, to vypadalo. KDyž tak mi pomůže manžel ![]()
Díky, kouknu do Rossmanna, stejně tam budu mít cestu.
@petulagabi nalepovaci prouzky jsou snad sablony na lak ne, aby Ti to udelalo soumernej obloucek a nemelas to opatlany vsude..ne?
Nebo to se nalepi na. nehet a necha se to tam? ![]()
@avm3 Dříve bývala bílá tužka pod nehty. Něco jako tužka na oči, přejela jsi tím přečnívající nehet zespod a bylo to
Jen nevím, jestli ještě jsou.
Potoj jsou nalepovací šablony na francouzskou manikuru. Nalepíš na nehet, nalakuješ, pak sloupneš a máš hezky rovný proužek ![]()
@avm3 Tady. info%252Fwp-content%252Fuploads%252Fmanikura-sablony. jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fslecna. info%252Fkrasa-a-styl%252Ffrancouzska-manikura-klasika-ktera-nezevsedni%252F%3B250%3B206 ![]()