Manikúra na krátké nehty?

162
15.9.13 14:10

manikůra na krátké nehty?

Holky chci se zeptat, dělá se manikůra i na hodně krátké nehty? Zítra si mám přivést model na manikůru ale všichni co znám mají gelovky, jen švagrová má svoje, ale zrovna včera je prý komplet ostříhala na krátko i s kůžičkou :lol: tak se chci zeptat zda to vadí nebo ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7899
15.9.13 15:01

Tak určitě se dá dělat manikúra i na krátké nehty.. děláš si kurz? Nejsou tam nějaké podmínky? jestli ne tak si usnadníš práci pilováním, jen srovnáš kůžičku a můžeš rovnou přejít k lakování, pi-shine nebo třeba masáž ruky.. záleží o co jde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.9.13 15:33
@mamartina píše:
Tak určitě se dá dělat manikúra i na krátké nehty.. děláš si kurz? Nejsou tam nějaké podmínky? jestli ne tak si usnadníš práci pilováním, jen srovnáš kůžičku a můžeš rovnou přejít k lakování, pi-shine nebo třeba masáž ruky.. záleží o co jde :think:

Jojo dělám si kurz :) právě že nic neříkali, jen že nesmí být gelovky, tak snad to nebude vadit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
15.9.13 15:48

Vadit to nebude, ale nic moc se na nich nenaučíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
2.7.14 18:32

Ahoj všem,
snad nebude dotaz příliš stupidní :oops:, ale jsem, co se týce manikúry, nepolíbená.
Existuje nějaká bílá fixa na to, abych si udělal francouzskou manikúru doma, případně, kde to koupím? Nehty mám kratší. Představovala bych si to tak, že přejedu špičky bílou „fixou“ a pak to celé přejedu průhledným lakem. Jdeme na akci a chci mít pěkné ruce.
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
2.7.14 18:37
@avm3 píše:
Ahoj všem,
snad nebude dotaz příliš stupidní :oops:, ale jsem, co se týce manikúry, nepolíbená.
Existuje nějaká bílá fixa na to, abych si udělal francouzskou manikúru doma, případně, kde to koupím? Nehty mám kratší. Představovala bych si to tak, že přejedu špičky bílou „fixou“ a pak to celé přejedu průhledným lakem. Jdeme na akci a chci mít pěkné ruce.
Děkuji moc.

od eesence-cca za 39,mají fixu, i lak s aplikátorem na špičky, nebo ty nalepovací proužky..ale teda já tu pravou ruku nikdy neudělám tak hezky:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
2.7.14 18:38

@avm3 v Rossmannovi jsem od Essence viděla takovéto,,fixy"… ale nevím o nich nic víc… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
2.7.14 18:39

@petulagabi @andysssek to byla rychlost :D Nepotřebuju nic extra, jen tak aby, to vypadalo. KDyž tak mi pomůže manžel :D
Díky, kouknu do Rossmanna, stejně tam budu mít cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
2.7.14 19:09

@petulagabi nalepovaci prouzky jsou snad sablony na lak ne, aby Ti to udelalo soumernej obloucek a nemelas to opatlany vsude..ne? 8o Nebo to se nalepi na. nehet a necha se to tam? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
2.7.14 20:12

@avm3 Dříve bývala bílá tužka pod nehty. Něco jako tužka na oči, přejela jsi tím přečnívající nehet zespod a bylo to :-) Jen nevím, jestli ještě jsou.
Potoj jsou nalepovací šablony na francouzskou manikuru. Nalepíš na nehet, nalakuješ, pak sloupneš a máš hezky rovný proužek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
2.7.14 20:14

@avm3 Tady. info%252Fwp-content%252Fuploads%252Fmanikura-sablony. jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fslecna. info%252Fkrasa-a-styl%252Ffrancouzska-manikura-klasika-ktera-nezevsedni%252F%3B250%3B206 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí