Kosmetika Mixa, máte zkušenost?

Máte zkušenost s Mixa Velmi jemný micelární šampon?

Přidejte zkušenost s Mixa Velmi jemný ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
722
30.9.13 17:52

Ahoj. Já jsem si zatím od Mixy koupila odličovací mléko, Optimal tolerance(nevím už přesně),a vyhovuje mi, je fakt super. Plánuju dokoupit i jiné výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ladolcevita
29.10.13 21:27

Mixa

Mám tu odličovací micelární vodu, a mohu ji vřele doporučit.
Nic neštípe, nepálí :palec: (jak bylo u mně zvykem), je prostě skvělá, a za poloviční cenu
než kupříkladu ta od Biodermy.
Rozmýšlím, že si koupím ještě tělové mléko :)

• Citovat
  • Upravit
46669
30.10.13 06:19

Nově jsem si pořídila krém na ruce a žádný zázrak to není. Normálka, rozhodně nestojí za 60,–, kdyby stál tak 30,– bylo by to adekvátní. Mnohem účinnější je Kamill…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
30.10.13 06:40

Kupila som si krem proti zacervenaniu a pali ma z neho plet. Tiez som si myslela, ze to bude fajn kozmetika, mame telove mlieko a to je super, ale ten CC krem ma sklamal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.1.14 12:26

Ahoj… já mám velmi citlivou pleť s atopickým exemem, s náchylností k vyrážkám a zároveň celkem mastnou. Make-up používat nemůžu, protože na něj pleť reaguje hodně špatně. Tudíž je pro mě velký problém najít něco, co by mi vyhovovalo. Dlouho sem používala Biodermu, jak na mastnou tak na citlivou pleť, výsledky byly fajn, ale ne zcela vyhovující. Koupila jsem si už asi ze zoufalosti Mixu balancing cream 6+(smíšená a citlivá pleť se sklonek k vyrážkám) a řenu vám, zázrak. Vyrážka začla velmi rychle brzo mizet a i barva se krásně sjednotila. Takže můžu vřele doporučit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
28.7.14 23:02

Ahoj, máte ještě někdo zkušenosti s touto kosmetikou Mixa? Uvažuji o micelární vodě a krému proti zčervenání, jen jsem našla málo recenzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.14 23:11

@14111995
vyzkoušej :kytka:
jsem s ní spokojená, mažu tím syna je atopik a sama si dávám pod makeup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
29.7.14 06:42

Micelarka mi vyhovuje, ta je fajn. Krem proti zcervenani jsem nemela, ale asi bych ho vyzkouset mohla, mak s pleti problemy. Jsem atopik a hrozne mi tahle kosmetika vyhovuje. Pouzivam kremy, telove mleko, BB krem misto makeupu - ten je fakt skvely a na myti pouzivam detsky sprchac od Mixy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
29.7.14 08:35

Používám na malého a jsem moc spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
20.10.14 21:53

K čemu je micerální voda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
20.10.14 21:55

@Verca1989 používáme tělové mléko pro velmi suchou pokožku. Nejprve jsem to měla pro sebe, teď už se s tím mažou i starší děti. Asi bych zkusila i jiné výrobky od této značky. Působí na mne dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
21.10.14 00:31

Od založení diskuze uplynula nějaká doba, vyzkoušela jsem od Mixy pár výrobků ale za mě nic moc…pár dní dobrý ale moje problémy nezmizely, naopak mě potom obličej pálil ještě víc, suchý byl stejně.
Teď jsem se na radu kamarádky kosmetičky rozhodla zainvestovat a koupila jsem si micelární vodu a sérum od Biodermy, levné to nebylo ale konečně jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
1.1.15 11:37

Ahoj holky, já používám Mixu baby sprchový gel na malého od narození a je super, vůbec žádný problém, potom i krém Mixa baby v tubě, tím ho mažu po koupání a když jdeme ven a taky :palec: a ještě mám tělové mléko, to používám já a příjemný, krásně voní :palec:
Nemůžu si vůbec ztěžovat, za mě super :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.2.16 11:10

mixa

Ahoj :) ja měla pleť teda v šíleném stavu a používala jsem Biodermu, která mi pomohla, ale je celkem drahá. Zkusila jsem pak i Mixu, její řadu na mastnější a problematickou pleť a jsem nadšená. Výsledky podobně jako po Biodermě, možná i lepší, jak mám od jedné řady všechny čistící přípravky tak, mi to pleť nevysušuje, ale nedokonalosti jsou mnohem lepší a nejlepší je fakt, že hydratuje ale nemastí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí