Koudel ve vlasech

Anonymní
18.9.20 18:04

Koudel ve vlasech

Ahoj ženy,

dlouhou dobu jsem si vlasy nerozčesávala (neptejte se mě proč) takže jsem po každém umytí měla slušnou koudel ve vlasech, ale maskovala jsem to… no dneska jsem se to rozhodla rozčesat a… už jsem kousek ustřihla protože je to prostě koudel…- nemáte někdo radu co s tím? si tam mám nalejt olej aby to šlo? nechci to stříhat mám dlouho vlasy, vypadalo by to blbě…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
18.9.20 18:08

Jsou spreje na rozčesávání. A trpělivě česat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
18.9.20 18:16

Miva to dcera, spatne se cese a ma dlouhe, huste, jemne vlasy. vezmu vzdy olej na vlasy, dam tam toho tunu a jakoby mnutim ty vlasy od sebe roztahuju a pak procesavam takovym tim jezeckovym hrebenem.vzdy to slo bez strihani, ale je to vopruz a samo nevim, v jakem to mas stavu ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
18.9.20 18:17

Dcera má hodně cuchavé vlasy a když se 2 dny neučeše (u babičky), tak už tam má taky koudel. U nás zabírá sprej na rozčesávání Gliss Kur, stojí to kolem stovky, ale vydrží dlouho a je dobrý.
A češeme taky tím ježkovým hřebenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.20 18:19

@K82 v dost extrémním no… no zkusím s tím něco udělat zítra, dneska už se do obchodu nedostanu

• Citovat
  • Upravit
25179
18.9.20 18:19

Rozmáznu po kartáči kousek kokosového oleje a pomalinku rozčesávám. Někdy si člověk musí pomoct i prsty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.20 18:20

@bigl ježkovým hřebenem? já mám teda obyč kartáč

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.20 18:21

@pe-terka kokosák mám doma no, zkoušela jsem to násilím rvat, moc jsem tomu nepomohla prsty a spíš jsem si to vytrhala…

• Citovat
  • Upravit
18149
18.9.20 18:27
@Anonymní píše:
@bigl ježkovým hřebenem? já mám teda obyč kartáč

Já nevím jak se to přesně jmenuje, mají to v každé drogerce, když řekneš, že chceš kartáč na rozčesávání vlasů.
Něco takového
 https://www.hair-cosmetics.cz/…-261590.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
18.9.20 18:35

Tangle teezer a nejaky sprej na rozcesavani.
Jinak jen doufam, ze takhle nepristupujes k zakladni peci (cisteni zubu, myti) obecne :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
3198
18.9.20 18:44

Na mokré vlasy pořádně kondicionéru nebo masky na vlasy, nechat chvíli působit, pak nejprve prsty rozdělit, pak docesat, nejlépe použít tangle teezer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.20 18:48

@ontarova.stara jsem v depce takže… ale ne, mytí zvládám

• Citovat
  • Upravit
1314
18.9.20 18:49

Občas se mi taky udělá koudel. Hlavně v zimě, v práci, když nosím flísovou mikinu :roll: Ale celkově mám cuchavější vlasy, nad zadek. Je to děs. Já na to používám kartáč s prasečími a nylonovými štětinami. Zásadně rozčesávat od konečků. A použít rozcesavac na vlasy. Mě na tom vadí nejvíc to, jak to bolí, když rozčesávám dlouho na jednom místě, mám pocit, že mi někdo řeže žiletkou do hlavy :lol: Párkrát uz jsem to nemohla vydržet, že jsem si to normálně ustřihla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.20 18:51
@Hotaru píše:
Párkrát uz jsem to nemohla vydržet, že jsem si to normálně ustřihla

jo no tak to taky znám, mám taky dlouho vlasy po pas skoro takže… já teda používám kondicionér no ale asi by to chtělo nějak vytunit

• Citovat
  • Upravit
1314
18.9.20 18:52

Jo a jak píše @Jitul.kaaa9, hodně se taky snažím pročesávat prsty, to aspoň min bolí než kartáčem..teda..taky jak kdy no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková