Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahoj, asi na tohle má každá jiný názor ale mě to prostě trápí dlouho.. Chtěla jsem se zeptat, zda fungují prášky na zvětšení prsou, nějaké hormony nebo tak, popřípadě, jak se jmenují, ty co fungují… Trápí mě, že mám malá prsa už roky a stydím se i před svým přítelem, kterému ten můj stud docela vadí.. Říká, že se mu líbím a ať už s tím přestanu ale já mám prostě nějaký blok… Neříkám, že spolu nejdeme do vany ale radši k němu v té vaně sedím zády, na nahý sex za světla bych si troufla leda pod vlivem. Jako úplně plochá nejsem ale prostě necítím se moc žensky..
Volně prodejné doplňky stravy nefungují, určitě ne tak, že by ti prsa zázračně vyrostla o číslo. Na prvním místě doporučuji psychoterapii a pak sama uvidíš, co dál.
Ach jo ty prsa
, já ti věřím, mne zase vadí ty mé po dětech, nejsou malá ale taková povadlá, vždy mi vyrostly jen po antině, ale to je na prd… mé karádky zkoušely různé tabletky, které jsou volně prodejné a ani ťuk a dokonce jedna po nich jen přibrala. Takže já šetřím na plastiku ![]()
Kdyby takové prášky existovaly, tak by plastičtí chirurgové neměli co žrát.
Zapracuj na svém sebevědomí. Pokud máš přitele, kterému se líbíš tak se mu jistě líbíš taková jaká jsi a jsi pro nějo sexy. Větší prsa ti lepší život nezaručí.
Ne, prášky nefungují. Někomu se nepatrně zvětší po antikoncepci… Hele, já vím, že to asi nechceš slyšet, ale on na těch kozách fakt svět nestojí. Já mám (vyjma těhotenství a kojení) malá prsa celý život a nikdy, fakt NIKDY si nikdo nestěžoval. Nenosila jsem a nenosím žádné push-upky, takže vždycky chlap věděl, do čeho jde. A o nápadníky jsem nouzi nikdy neměla (ač to zní hrozně nafrněně ![]()
@anahry Nezní to nafrněně, spíš jde o psych. a sebevědomí. Jen jsou malé a malé, některé jsou hezké malé některé ne a to musí být fakt problém pro tu ženu ![]()
Hele, já mám malá prsa a ještě plešatím. Ani jedno nemá řešení, tak už to neřeším. Manžel mě miluje, má prsa obzvlášť. Až to bude neúnosné, koupím si paruku. Hlavně, že se máme rádi. Kašli na to ![]()
Mně prsa vyrostly o dvě čísla, když jsem vysadila HA a nabrala skoro 20 kilo.
existují posilovací cviky na prsa. Ty prsa krásně vytvarují a zpevní. Na tyhle zázračné tabletky se vykašli. Jsou k ničemu.
Taky mám malá.. Nosím podprsenky A a ještě v nich mám místo
manžel měl vždy ženský s velkýma prsama, takže občas přemýšlím, že šel do vztahu se mnou
ale jsme domluvený, že jednou bude plastika.. Je tam tak šílená rekonvalescence, že musím počkat až děti vyrostou - nemám možnost ani hlídání ani pomoci v domácnosti a být na 6 týdnů mimo provoz, to chceš
tak snad, někdy, jednou
taky se kvůli tomu necejtim jako ženská, ani v posteli si to neužívám, přesně jak píšeš ![]()
@Lainaire8 v posteli si to neužívám kvůli tomu, že mám malá prsa? Bože, to je vážně smutný… Ty prsa přeci nejsou vše.
Naprosto tě chápu, já mám zase opačný problém, velikost 85 K. Taky pořád poslouchám, jak je to v poho, ale sama se necítím dobře, je mi to nepříjemné. Vadí mi pohledy lidí a nejhorší je, že spousta z nich si ani neodpustí hloupé řeči. Mám zažádáno o proplacení zmenšení prsou od pojišťovny, tak jen doufám, že to vyjde.
@Aduš8 V tomto případě to naprosto chápu. Musí to být šílenej zápřah na záda.
Prášky určitě nefungují, ani cvičení bohužel
Prsa jsou tvořena tukem a jejich velikost je dána tím, jak tuk ukládáš - je to záležitost genetiky. Já i když přiberu, tak vše jde do spodního břicha, boků, zadku, stehen, paží… prsa moje tělo vůbec nebere jako vhodné místo k ukládání ![]()
Spíš se zaměř na psychickou stránku věci, přečti si něco o sebelásce, přijetí vlastního těla. Já mám taky malá prsa a nic moc tvar, jsou i trochu asymetrická, ale v pushupce vypadají pod oblečením normálně a popravdě se nestydím ani nahá. Je to věc vkusu, zda se líbí, nebo ne
Jednoho bývalého moc nebraly, ten byl na větší, jinak se ale i partnerům vždy líbily a rádi mi i nakukovali do výstřihu a tak. Nedostatečně žensky se opravdu necítím a s věkem je to čím dál lepší. Samozřejmě varianta pro tohle trápení je plastika, ale za mě je to moc velký zásah do těla, zbytečná narkóza a riskování zdravotních problémů. Jsem ráda, že jsem zdravá a bez překrásných prsou se opravdu v životě obejdu ![]()
Kdysi mě to také celkem trápilo takže jsem zkoušela Nadra-in a nějaké cviky, ale nic z toho nefungovalo. Také jsem se hodně styděla a u dlouhodobého partnera jsem si nakonec zvykla, protože neustále opakoval jak se mu líbím, ale vždy s novým partnerem jedině po tmě a nesundávat pushupku
Hlavně mě štvalo, že oproti kamarádkám jsem nemohla nosit trička s výstřihem, protože to prostě vypadalo blbě :/
Po několika letech jsem z velikosti 34 došla ke 40/42 a najednou s přibráním na váze se zvětšili i prsa o 2 velikosti z A na C (tedy vyplnila jsem je vlastním tukem).
Manžel teda vždy toužil po ženě s velkými prsy, takže teď trochu doufá, že se zvětší v těhotenství
i když teda na druhou stranu je skvělý a rozhodně nemám pocit, že bych se mu nelíbila taková jaká jsem. Až jednou děti vyrostou tak má povolené mi nechat udělat plastiku ![]()
Ahoj, asi na tohle má každá jiný názor ale mě to prostě trápí dlouho.. Chtěla jsem se zeptat, zda fungují prášky na zvětšení prsou, nějaké hormony nebo tak, popřípadě, jak se jmenují, ty co fungují… Trápí mě, že mám malá prsa už roky a stydím se i před svým přítelem, kterému ten můj stud docela vadí.. Říká, že se mu líbím a ať už s tím přestanu ale já mám prostě nějaký blok… Neříkám, že spolu nejdeme do vany ale radši k němu v té vaně sedím zády, na nahý sex za světla bych si troufla leda pod vlivem. Jako úplně plochá nejsem ale prostě necítím se moc žensky..