Koukání do partnerova mobilu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
18.4.12 15:02
@Anonymní píše:
No jo ale teď se mi v hlavě honí to, že chodí někde po privátech, taky nevěřím…jenomže on mi řekl, že neví jestli v takovém vztahu chce být dál, tak nevím jak se mám teď doma chovat, jestli dotčeně že má v telefonu čísla na priváty a nebo sklopit uši.
Já vím že se to nedělá…ale když ti partner pořád někde lítá, tak člověk nechce být za toho blba. :zed:

Nevím no, pokud máš kam jít, tak bych řekl, že taky nevím, že ti to taky nevyhovuje a sebral bych se a odešel, pokud zůstaneš, tak si potvrdí, že má nad tebou navrch a moc a může si dál dělat, co chce, že ty opět sklopíš uši a přilezeš za ním s prosíkem, aby nikam neodcházel, že nechceš bez něj žít… :think: :nevim:

EDIT: Možná bych rovnou řekl, že mi to nevyhovuje v takovém vztahu žít a nechceš, a pak bych odešel… Nebo ho vyhodil, podle toho jak to máte s bydlením… ;) :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.12 21:01

Raději anonymě :| Ja taky koukala do mobilu, partner si stále piše s bývalou :? jo jo jsou jen kamarádi, oslovování medvídku, psíčku, lištičko prý nic neznamená. To bylo v době kdy jsem přišla na to ze jsem těhotná. Zůstala jsem, ale měla jsem se zdejchnout. Nevěřím mu a vlastně naš vztah je v řiti :?
Chápu tě že jsi mu tam vlezla i když nevědomost je asi lepší
Držím palce at to ustojíte

• Citovat
  • Upravit
3379
21.4.12 21:35

Zakladatelko, co se týče lezení do mobilu, tak když má žena pochyby, že by „mohlo“ být něco špatně, tak je dobré prověřovat. Já si myslím, že je lepší si věci prověřit, když je nějaké pochybení, nežli dělat partnerovi vola.

A pochopila jsem správně, že za toho vola nechceš být. Já to také udělala v případě mého posledního Ex a nelituji toho a hlavně se za to nestydím, jelikož mé podezření v jeho lží se časem potvrdilo.

Muži jsou v tomhle mišuge, jelikož nechávat si smsky uložené např.od milenek, či nápadnic atd, to můžou fakt jen chlapi.

A když to beru z mé strany, tak kdyby mě někdo vlezl do mobilu, tak je mi to jedno (já nikdy neměla v povaze si schovávat smsky od nápadníků, takže by tam stejně nikdo nic nenašel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
23.4.12 16:25
@Anonymní píše:
No to je to mi kdyby koukl do mobilu a já měla čisté svědomí tak bych reagovala si tak nějak. No takže na tom asi něco bude a co teď :?:

já mám z toho přesně pocit, že kdyby o nic nešlo tak takhle nevyvádí.. Jeho reakce, že řeší, jestli v takovém vztahu být je jen odvádění pozornosti jinam, přesně tak to dělají nevěrní muži :poblion: jsem si skoro jistá, že tam byl on..je jasný, že ho kamarád podrží, nevěřila bych ani slovo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.15 18:28

Projizdeni telefonu

Ahoj holky,
Co si myslite o tom projizdet nekomu telefon?
Dnes mi prisla zprava od kamaradky a pritel mi vylozene vytrhl telefon z ruky a projel mi celej messenger. Chtela jsem telefon ihned zpatky, nemam co schovavat, ale nemam rada, kdyz mi do telefonu nekdo leze. Byl vztekly, ze mi ho nevrati. V zivote jsem ho nepodvedla, ani mu nedala duvod, aby mi neveril. Vazne me to stve, stejne nic nenasel. Rekl jen promin. Upozornuju, ze to neni poprve. Delate to taky? Nebo je to pro vas tabu?

• Citovat
  • Upravit
3662
10.11.15 18:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Dnes mi prisla zprava od kamaradky a pritel mi vylozene vytrhl telefon z ruky a projel mi celej messenger. Chtela jsem telefon ihned zpatky, nemam co schovavat, ale nemam rada, kdyz mi do telefonu nekdo leze. Byl vztekly, ze mi ho nevrati. V zivote jsem ho nepodvedla, ani mu nedala duvod, aby mi neveril. Vazne me to stve, stejne nic nenasel. Rekl jen promin. Upozornuju, ze to neni poprve. Delate to taky? Nebo je to pro vas tabu?

Tabu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101822
10.11.15 18:46

Že bych ho poslala na 3 doby do háje a musel by se hodně snažit, aby to nebylo trvale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.11.15 18:52

Tak to je pres caru. S nekym takovym bych nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
10.11.15 18:58

V případě podezření bych neváhala. Zdá se mi velice zvláštní, že by člověk cítil, že se něco děje a nic by neudělal.
Však ať se podívá, nemám co skrývat a už jsme spolu zažili větší intimnosti než prectenou sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.11.15 18:59

Tak my si běžně telefony půjčujeme, když třeba platím něco z jeho účtu, tak prostě vidím i pár jiných SMS, než tu z banky…
Ale ani jeden toho druhého nekontroluje.
On chudák ani neví, co je messenger a já mám hloupou Nokii, vidím, že je to vlastně výhoda :mrgreen:

Vadilo by mi to, hodně.

A to když si třeba píšu s kamarádkou a řehním se, tak se ptá „co si píšete“, tak si to taky přečte - než mu to celé vyprávět :roll: - ale až mu to nabídnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
10.11.15 19:05

Běžně si chodíme se ženou vzájemně na mobil, PC i na email. Ani jeden s tím nemáme problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
10.11.15 19:08
@jakanas píše:
Běžně si chodíme se ženou vzájemně na mobil, PC i na email. Ani jeden s tím nemáme problém.

konečně někdo normální, dva lidi spolu sdílí lože, zatímco z komunikačních prostředků se dělá top secret :jazyk: :jazyk:
I u nás jsou mobily, notebooky věci veřejné.

Jako styl, že vyrvu, přečtu, je divnej, ale tak v zásadě není co řešit, pokud se mu zdá, že píše něco tajnýho, může požádat o přečtení, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.11.15 19:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Dnes mi prisla zprava od kamaradky a pritel mi vylozene vytrhl telefon z ruky a projel mi celej messenger. Chtela jsem telefon ihned zpatky, nemam co schovavat, ale nemam rada, kdyz mi do telefonu nekdo leze. Byl vztekly, ze mi ho nevrati. V zivote jsem ho nepodvedla, ani mu nedala duvod, aby mi neveril. Vazne me to stve, stejne nic nenasel. Rekl jen promin. Upozornuju, ze to neni poprve. Delate to taky? Nebo je to pro vas tabu?

jako kdyby mě partner požádal at ukážu tak ukážu - nemám co schovávat, ale styl vyrvat a být vzteklý? Už z principu bych se zasekla to si nikdo dovolit nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
10.11.15 19:11

Popravdě, neumím si představit, že by mi manžel „vytrhl telefon z ruky“.V životě
jsem se mu nepodívala do telefonu, ani do počítače. Manžel mě taky ne. Nemáme co před sebou skrývat, ale je nedůstojné slídit takovým způsobem. Chápu situaci,
když má někdo reálné podezření na nevěru, ale i tak by se neměl nikdo ponižovat.

Příspěvek upraven 10.11.15 v 19:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39772
10.11.15 19:12
@JayLee píše:
nedelam nemam důvod a respektuju soukromi toho druhého - když mu kdykoliv reknu není problém sam mi ho pujci ale timhle stylem jak pises, tak je pro me nepochopitelne :nevim:

Přesně tak, to je přece jasné, propána! To je jako by mi někdo lezl do kapes, do šuplíků, do kabelky apod. Akorát, že dnes to platí i o PC, mobilech…

Ty, která jsi otevřela diskusi - ať už má (své :roll: ) důvodné podezření anebo někoho má (JEN teorie) a tak to bere stylem „podle tebe soudím tebe“,tak V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NE TÍMTO ZPŮSOBEM! Absolutně NEPŘÍPUSTNÉ CHOVÁNÍ. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí