Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@baruse.t Ze začátku jsem kyblík měla na osušce na zemi, časem jsem ho dala do vany.
@baruse.t Nikdy se mi to nestalo, že by se mi kyblík převrhnul, ten co jsem měla ten Bebejou, tak měl zesílené dno a dobře seděl na zemi.
@baruse.t taky jsme melii rybicku z rosmanna, ja bych to i dohadla, ale cepoval manzel a ten to musel mit punktlich…nezrvrhl se nam, toho se neboj.
Díky za podnětnou diskusi! Taky hodně přemýšlím o kyblíku a pořád jsem si nebyla jistá… Teď už jsem si jistější
Ale asi stejně ještě pohledám názor nějakého pediatra.
Obnovuji diskuzi, poradíte prosím, který kyblík je největší? Já myslela, že Tummy Tub, zdá se mi jakoby nejvyšší, není zkosený ![]()
@Efka2015 Tak zrovna ten patří mezi ty malé… resp. je celkem vysoký, ale je úzký, jako pro novoše dobrý, krásně v něm drží, ale není to na dlouho. Jako který je největší netuším, ale měli jsme BebeYou a ten je sice o něco nižší, ale zato výrazně širší, kluk se tam vecpal ještě jako čtyřletý (ale mám tedy malé děti, standardní už by se tam tomhle věku nevešlo)
EDIT: blbě název kyblíku…
Příspěvek upraven 04.03.18 v 11:36
@Efka2015 Máme bebe jou a super, koupe se v něm roční a 3,5 dcera si do něj občas také vleze
je hodně široký ![]()
@Efka2015 taky máme Bebe jou a koupe se a hraje si v něm 18ti měsíční klučina a nevypadá, že by mu byl v dohledné době malý (koupání v kyblíku zatím milije, asi proto, že tam ne ponořený hezky celý a není mu tak zima). Používáme ho od narození ![]()
Nevyznám se v nových kyblících, ale za nás byl největší Shantala, je hodně široký a vepředu snížený. Syn byl jako miminko hodně malinký a měl ho skoro jako vaničku
.
@baruse.t Ahoj,já používala takový ten klasický teploměr-rybičku