Koupací kyblík nebo vanička?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7398
5.3.14 18:26

Za me teda jednoznacne kyblik, malej v nem byl od doby, co jsme prijeli z porodnice az do cca 9mesicu. Maly v nem byl spokojeny, krasne si tam hovel, kolikrat se vyprdel.. kdyz jsem zkusila dat do vany, tak nechapal, co to je a rozhazoval zmatene rukama.. v kybliku mu neni zima, je skoro cely ve vode, tim jak ma nozky u briska se uvolni a vyprdi.. za me jasna volba.. jo a je na vodu opravdu zvyklej, uziva si kazdy koupani (ted uz ve velke vane) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.3.14 18:28
@JanulaM píše:
@kozisek a presne o tom diskuze je :potlesk: kazdy napise svuj nazor podle sveho rozumu/citu a pokud to bude nekdo cist udela si taky svuj nazor, nevidim duvod hned nekoho osocovat, ze jeho nazor je horsi nez ten muj, nikdo nerika, ze kdyz jsi koupala ve vanicce, ze je to spatne :kytka:

Ale my koupaly ve vaničce dvakrát :think: ;) a já nikde nenapsala, že to někdo dělá špatně, napsala jsem všeobecně informace o koupání v kyblíku..nehájím ani to ani to. Jedna známá koupala v umyvadle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
5.3.14 18:30

@kozisek klidne bud proti kybliku, na to mas svate pravo, ja jen nemam rada straseni tech nastavajicich maminek, co vsechno „muze“ jejich detem „uskodit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.3.14 18:38
@Folinka píše:
@kozisek klidne bud proti kybliku, na to mas svate pravo, ja jen nemam rada straseni tech nastavajicich maminek, co vsechno „muze“ jejich detem „uskodit“.

Kde konkrétně píši, že jsem proti kyblíku a kde konkrétně straším 8o Předávám pouze informace, je na každém, aby si to přebral :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
5.3.14 18:54

Ani jedno :lol: Kyblík jsme měli, ale na prd. Koupala jsem v normální vaně, to bylo nejlepší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.3.14 09:13

No ale pokud vím, tak vaničky jsou už používané desetiletí a žádné škodlivé účinky na děti nemají, můžete tohle říci o kyblíku? Ty se používají teprve pár let, tak těžko říct, jaké mají následky na dětskou páteř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
8.3.14 09:19

@Uzgo A jak víš, že žádné škodlivé účinky nemají :think: já netvrdím, že mají, ale nemůžeš říct, že 100% nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.9.15 12:09

Za nás určite kyblík, před porodem jsme koupili vaničku, 2× tam malou vykoupali s hroznym řevem, hrozne se bála a rozhazovala ruckama. Pak jsem ji jednou vykoupala v normálním kyblíku na uklízení a byla stastna☺. Další den manžel koupil Tummy a bylo. Od te doby koupání nejoblíbenější večerní chvile☺. Kromě toho voda nevystydne, dite si prohřeje bříško, což ve vaničce nemáš, tam mi vždycky přišlo, že dite musí prostydnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
7.11.15 11:11

Měla jsem na dcerku vaničku. Rychle jsem se jí zbavila a koupala ve velké vaně. Teď na druhé pořizujeme kyblík. Máme velikou vanu a málo místa okolo. Manipulace s miminkem byla hrozná, manžel nekoupal vůbec, protože ho boleli záda a moc se tam nevešel a já se kolikrát taky nemohla hnout. Kyblík bych viděla na první měsíce, než bude dítko schopné „plavat“ va vaně na bříšku :-) A k tomu prochladnutí ve vaničce… ano jsem ta které se to bohužel stalo! Hned voda vychladne a je to na prd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.9.17 18:45

Mohu se zeptat od kolika mesicu jste zacly koupat v kybliku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
25.9.17 22:10

Hned jak malému odpadl zbytek pupeční šnůry, tzn. něco kolem 14. dne jsme začli. U všech tří dětí jsme začli v podstatě hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
25.9.17 22:37

@Klarys101 snad ještě v šestinedělí, ale byla jsem velice opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie