Koupání miminek v bazénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
18.6.13 14:02

Na koupák s dvouměsíčním prckem fakt ne. :roll: Syn se narodil v srpnu, a taky jsme pár veder museli přežít. To, co děláš, je správně, a prostě to tak holt musíš vydržet. ;) Klidně mu dej i pár lžiček studenýho čaje nebo vody, to nám poradila doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
18.6.13 14:42

Loni v létě byly synovi 4 měsíce a poprvé se v bazénku na zahradě koupe až letos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.6.13 14:56

My první léto brali s sebou na koupaliště takový minibazének (průměr 50 cm), napustili ho čistou vodou ze sprchy a měli s sebou horkou vodu v termosce a tou to naředili a malý tam byl, ale tedy bylo mu už víc, ale klidně bych to tak dělala i s menším miminkem. Voda to byla zcela čistá z kohoutku… Pokud máš vlastní zahradu, tak klidně malou osvěžuj v nějakém nafukovacím bazénku nebo v dětské vaničce.
Právě jsme se vrátili z koupaliště a kamarádka s sebou měla měsíční holčičku. Měla ji nahatou jen v kočárku, ale bylo jí k polednímu už asi vedro, tak jí navlhčila plenu a tou ji překryla, a bylo jí líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
18.6.13 15:25

Holky moc dekuji za rady, do toho koupalka jsem samozrejme myslela sebe, ne malou.Kdyz se vykoupu, tak si pitnou vodou umeju prsa…ta mokra plena me taky napadla…tak dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simush
20.6.13 12:14

Je to naprd, já mám výhodu, že na koupáky nemusím, ted v těch vedrech chodím se svojí 8měsíční dcerou k rodičům, tam jí napustím lavorek a je jí fajn, včera byla poprve semnou v bazéně a byla nadšená. Myslím, ale, že pokud by byla menší, tak bych se koupání jedno léto vzdala, když jsem byla těhu, tak jsem se stejně přes permanentní mykózu nemohla koupat a taky jsem to přežila bez újmy:-)navíc co bych pro ni neudělala. Ale myslím, že vzít si bazének na koupák je taky super nápad a spokojenost bude na obou stranách:-)

• Citovat
  • Upravit
9374
21.6.17 14:27

Ahoj,
syn má 6 měsíců a mí rodiče mají na zahrádce vyhřívaný bazének, ve vodě je nějaká bezchlorová dezinfekce. Často nás lákají, ať se jdeme vykoupat i s malým, ať se taky trošku zchladí. Šli byste na chvilku i s dítětem do bazénku, když už na něj nebude svítit slunce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
21.6.17 14:30

@Petule030

Šla jsem s holkama i do chlorovaneho a na sluníčku. Cca v tech 6-7 měsících. Nic se jim nestalo, na hlavě klobouk a šťastný jak blechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
21.6.17 14:35

@Petule030 jo proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
21.6.17 14:41

@Petule030 Určitě šla, má již 9 - měsíční zkušenost z bříška :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.6.17 14:41

Syn se začal koupat až na devíti měsících v bazénu čištěném tak, aby tam mohli kojenci. Na slunce bych ho netahala, nechala bych ho na dece bez pleny. Oni se mimina tak hrozně jako my nepotí. Kdyby už sedělo, dala bych mu raději umyvadélko, ať se pocáká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.6.17 15:33

Tak děkuji. Pořád jsem pochybovala kvůli té dezinfekci a že se tam koupají ostatní, tak kvůli hygieně. Vím, že od půl roku mohou kojenci na plavání ve velkém bazénu, ale co jsem četla, musí k tomu být uzpůsobená voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí