Koupání v umyvadle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
1.9.16 08:51
@ivulette píše:
Ahoj maminky, koupaly jste některá miminko v umyvadle? Dokupuji poslední věci do výbavičky a vanička je špatně skladná, čím později ji koupím, tím líp, chtěla bych ji pořídit až bude prcek větší. Máme prostorné umyvadlo, přemýšlím, že bych ze začátku koupala v něm, jen nevím, jakou použít podložku? Děkuji moc za rady!

Ahoj. My mame obri rohovou vanu a nez aby jsme koupali primo v ni (protoze nez by se napustilo na dno dost vody na koupani byla by to kvanta vody) tak koupeme ve vanicce do ted a malemu jsou 2r a 2 mesice. Ale zezacatku jsme koupali v umyvadle a bylo to nejlepsi. Akorat vyska a nemel nam kam „uplavat“ :mrgreen: ale po mesici z neho vyrostl cca :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.9.16 10:08
@xjuklickova píše:
@ivulette vanicku potom nevyuzijes. Dite se ti do ni vejde tak do 3 mesicu. Takze neporizovat

Jak které dítě a do jak ktere vanicky. Obě deti se koupaly ve vaničce do doby, dokud neseděly, tedy do cca 9 měsíců. A po narození miminka se v ní koupal i dvouletak, protože musel mít některé věci jako mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
1.9.16 11:01

@ivulette já koupala v umyvadle obě dcery, na první jsem měla půjčenou vaničku a jestli jsem jí v tom koupala 3×, tak je to moc, já ani žádnou podložku do umyvadla nepoužívala, normálně jsem jí držela jednou rukou pod hlavou a zádíčkama a druhou myla, To samé teď druhou a tý je 6 týdnů a myju už ve velké vaně na úplně obyč podložce s látkovým lehátkem asi za 150Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
1.9.16 11:09

@tini tak jako mytí umyvadla před každým koupáním je samozřejmost, ostatně i teď vany, nějak si nedokážu představit dát to voňavé mimčo do neumyté vany a vaničky
@Ice79 tak ono vanu nenapouštíš logicky plnou, jen po dně, dělala jsem si test jak to vyjde se sprchováním a to co já spotřebuju u sprchování na malou, to většinou napustím, a co kolem toho koupání všechno potřebuješ?? Já max žíňku a obden mýdlo a to se mi na umyvadlo opravdu vejde
EDIT:jinak ještě existují takový stěny do vany, kdy rozdělíš vanu a napustíš jen její část

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
1.9.16 11:30

První dítko jsem koupala v kyblíku, docela príma pro oba. Druhé jsem už spíš dávala do umyvadla (stejně jsem ho tam dala vždy po bobečku, tak už jsem ho pak jen otočila a dokoupala). Pod něj stačí plína, aby neuklouzl. Když už je teď větší, tak zase kyblík. Jinak do sprcháče se mi pro větší osvědčil nafukovací bazének o průměru 70cm, ten jde navíc brát s sebou při cestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
1.9.16 16:25

Koupali jsme maleho ve drezu asi prvnich sest tydnu, mame vetsi, takovy ten francouzsky drez. Kdyz uz se zacal odrazet nozkama a zacalo to byt pro nej male, presli jsme na vanicku. Ted je mu pul roku, koupeme stridave ve vanicce a velke vane, obcas tam s nim vlezu i ja. Vanicku mame celkem velkou a jeste mu urcite par mesicu vydrzi, doporucuji nekupovat moc malou, jinak mu opravdu bude brzo mala. Jinak bych rekla ze koupani v ruznych " nadobach" je kazde zrochu jine. Drez byl super na manipulaci, v male vanicce caka a kope a ve velke (plne vody) krasne plave, splyva, menime polohy, chyta hracky a vzdy ho i osprchujem, at si zvyka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
1.9.16 18:03
@Latty píše:
Vím že je to úplně mimo, ale můžu se zeptat co je špatného na bramborách ve dřezu? :D Nějak mi to nejde do hlavy…

Ja nevim, ja se proste drezu a odpadu stitim, i kdyz je umyty a neumim si predstavit tam dat jidlo. Poprve jsem to videla v Prostrenu, jinak nikdy u nikoho.Ale je pravda, ze je to umyte stejne jako hrnec, proste mi to vadi no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.9.16 18:58
@Lucella píše:
Koupání v umyvadle super. Máme veliké umyvadlo, krásně mělké a široké, baterii nahoře. Před mytím jsem umyvadlo samozřejmě pořádně umyla (otázka minuty). Pod mrně jsem dala složenou tlustou froté osušku (nasákla, ale byla krásně měkká) mrně na ní dobře drželo. Po koupání jsem jí hodila rovnou do pračky s denním prádlem a další den znovu. Vanu máme, ale hrozně velkou a hlubokou, tam se kluci koupou až teď.

Super, děkuji za informaci, máme podobné umyvadlo, ne nějaké to retro ze starých paneláků. Tvarově je ideální, jako malá vanička :) Takže ze začátku budu koupat v něm a potom pořeším vaničku do sprcháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.16 21:19

My taky nepoužili ani jednou vaničku. Prcek šel rovnou do vany a koupila jsem do ni takové lehátko v mimi potřebách ( okoli 100,–). Prcka na lehátko položíš a máš volné ruce na oplachování. Používám to zatím do dneška (malá má 7 měsíců) a přestanu až bude pořádně umět sedat :) Lehátko je super věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
1.9.16 22:11

@tini děkuju za odpověď, to by mě upřímně nenapadlo… ;) Protože když umeju nádobí tak dřez nakonec taky umeju, navíc oproti nádobí nejen jarem, ale i sanytolem… Takže je vlastně čistší než ten hrnec kam pak brambory jdou :D
Navíc je tam hodím abych je opláchla, takže je ještě umeju než jdou do hrnce… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí