Koupě bytu s předzahrádkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.6.26 11:09

Budeme se brát.

A ne nechceme zůstat tam kde bydlíme
Je to sice pohodlné a žádná rizika, ale takto bychom se nikde nedostali.

• Citovat
  • Upravit
3376
1.6.26 11:15
@pikola píše: Více

Přesně tak. Zahrádka je na první pohled hezká, ale opravdu Ti tam všichni čumí. Co děláš, jak se opaluješ, co griluješ…jsi tam jak na výstavě. Dále - zahrádku je třeba udržovat. Kam dáš na zimu sekačku, nábytek, gril…Jak je to celkově s úložnými prostory v novém bytě? Jakou metráž mají jednotlivé místnosti, je tam dost úložného prostoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.26 11:22

Je tam společná technická místnost
Takže tam by se dala dát sekačka a tak
Plus bychom měli mít sklad vlastní 5.6m2

• Citovat
  • Upravit
3533
1.6.26 11:28

Musela bych vidět asi plánek abych sit o dokázala předatavit. Nicméně, na jenom bytě s předzahrádkou jsem se podivat byla a nekoupila bych to. Zahrádky byly ve vnitrobloku, tedy sousedily se sebou. + vnitroblok, tedy hluk se ti bude lámat o zástavbu. Lidi potom šli jak šílení, zájem byl o ty byty enormní. Já bych to nechtěla za ty prachy. Souktomí naprostá 0, představa že si tam v létě dám víno a budu grilovat nepředstavitelná, všechny okolo bych rušila. Navíc je to energeticky šílenost, jsi v přizemí. Pro mě pak takový kus nepužitelný zeleně naprosto ztrácí smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
1.6.26 11:35

Dva miliony? Mám 2+1 v Plzni na Borech, nevím, ani kolik stojí můj vlastní byt. A podnájemníkovi jsem nezvedl nájem za pět let ani o korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
1.6.26 11:36
@Jazmine píše: Více

Je to na píču, pro pěstitele ganji opravdu zbytečná zahrádka😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35917
1.6.26 11:38
@884135 píše: Více

Plus pokud je tam vedle nějaké hřiště třeba k tomu domu, tak ti děti lítají všude, hluk od rána do večera když je hezky. A naším treba trvalo 3 roky než vyrostl nějaký plot, aby jim nebylo vidět až do postele. Pak tam mas zase samozřejmě tmu neustále, zatažené všechno :nevim: ale každý to máme nejak no. A když bydli nějaký idiot nad tebou, můžeš mít zahradu plnou vajglu :mrgreen: hodně záleží jak je to udělané a kde. My bydlíme ve městě, takže je to spiš jen takový proužek trávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.26 11:40

Je to rezidenční bydlení kousek od lázní. Hřiště tam není. Jen ty lázně. A předpokládám že vstup do areálu by byl jen pro majitele.

• Citovat
  • Upravit
35917
1.6.26 11:41
@Sadman píše: Více

V Praze za dva koupíš tak stání v garáži :mrgreen:
 https://reality.idnes.cz/…plzen-mesto/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
1.6.26 11:43

Já su milionář :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35917
1.6.26 11:45

Ja dneska když jsem viděla za kolik prodávají sousedi právě jejich 4kk s předzahradkou, tak jsem zjistila ze náš byt za 5 let má hodnotu + 3,5mil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
1.6.26 11:50

To je masakr! A snižovat se ty ceny asi nikdy nebudou. Teď tu brblám, že to má zakladatelka za 9, no, za pět let to může být fakt 13 třebas. Stejně je rozhodnutá, že tam chce, takže zbytečně založené téma podle mě. Co jsi měla k obědu?
Já měl kyselo a marinovanou krkovičku se zeleninovým salátem. A pak sem se stejnak dojedl anglickým rohlíkem.
Pak jsem šel nakoupit chlast a pochutiny, dnes je mi 41.

Příspěvek upraven 01.06.26 v 11:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.26 11:50
@Anonymní píše: Více

To že spolu máte dítě neznamená, že Ti má dát 4mil :roll: :mavam: je to celé takové naivní, kolik Vám je let?

• Citovat
  • Upravit
18705
1.6.26 11:52

@pikola my kupovali 10 let zpet za necele 4 a jsme na 10. Slo to rapidne nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35917
1.6.26 11:52

8mil neni v dnešní době nějaká extra částka a barák za to mít nebudeš, nebo někde mimo civilizaci.
K obědu nic, ještě není ani 12. Musim uvařit rýží a budou zbytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí