Koupě nové postele

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
23.7.12 10:57
@Nelisa píše:
My ji viděli v reálu na výstavišti a je fakt super. Jen moc nevím, jak by se vyřešila ta zadní matrace při používání jako pohovky, musel by na ní být nějaký potah, aby se nešpinila.
Jinak lamino je prý pro český trh, dřevo dělají na vývoz. Asi by to tady neprodali. I tak stojí 15 tisíc.

My jsme uvažovali o něčem podobném do pokojíku (ale levnější IKEA )

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.7.12 11:23
@Lesina píše:
My jsme uvažovali o něčem podobném do pokojíku (ale levnější IKEA )L.

Jj, ta je taky krásná :palec:, taky jsem ji obhlížela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.7.12 11:41
@lopata píše:
Tak jen pro info.. my jsme nechali udělat dvoupostel, nelibila se nam žadna klasika, proto jsme lehce okopirovali jednu ze sconta a upravili ji pro naše podmínky.. je tam neskutečně uložneho místa.. cela ta sranda vyšla na cca 22OOO včetně všeho.. je vyraběna na zakazku od mistniho šikuly…

Lopato, přesně takto chceme taky vyřešit postele holkám v pokoji. Akorát chceme atypické rozměry, takže šířku postele o něco větší, než je běžný standard. Manžel je stolař, takže to nebude problém. Jinak, máte to moc hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
23.7.12 12:23
@karinka píše:
Lopato, přesně takto chceme taky vyřešit postele holkám v pokoji. Akorát chceme atypické rozměry, takže šířku postele o něco větší, než je běžný standard. Manžel je stolař, takže to nebude problém. Jinak, máte to moc hezké

díky.. záleží jen na matraci, podle toho uděláš zbytek..my to taky chtěli atipické, tak jsme si přinesli leták z obchodu, stolař to naměřil napočítal a vyšlo to i o fous levněji než standard… postele jsou fortelně udělané, unesou i 200 kilo zátěž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.7.12 12:44

@lopata
Postele moc pěkné, bohužel máme tak řešený pokoj se střešními okny, že by nám tohle řešení rozměrově nesedlo :(.

@Lesina
Máme všechny dveře v domě z masivu - smrk, takže mi to žloutnutí ani tolik nevadí. Je fakt, že by byla nejlepší postel buková, nebo dubová - ale to už je o jiných fin. možnostech :(. Super, že se dají úložné prostory dokupovat, budu o tom uvažovat. Na té první fotografii, co jsem dávala v úvodu diskuse je vidět pohled postele jakoby z nohou a mě přijde - že tam je dost velký prostor pro větrání. Ale můžu se mýlit. Chtělo by to vidět na vlastní oči, osahat si ji a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.7.12 12:47

@hofka
Postel pěkná, ale plánujeme něco bez zábran (případně jednu menší dokoupíme - takovou tu, co se vkládá pod matraci). Potřebovali bychom spíš už postel pro dospěláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.7.12 12:48

@zoubky
Díky za odkaz, možná se bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.7.12 13:24

http://www.babynabytek.cz/…--z90-p1245/
Ahoj @Marpe, taky koukám na postele, ale v jiných rozměrech a na jedněch stránkách jsem narazila na podobnou těm tvým vybraným. Jen je už s roštem, bez matrace a dá se na jejich stránkách dokoupit i šuplík pod postel. Tak třeba se ti bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.7.12 20:35

@Laaja
Díky, ta je moc pěkná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.7.12 11:00
@Marpe píše:
@hofka
Postel pěkná, ale plánujeme něco bez zábran (případně jednu menší dokoupíme - takovou tu, co se vkládá pod matraci). Potřebovali bychom spíš už postel pro dospěláky.

Však jsem psala, že maj i jiné: http://aukro.cz/…user.php/run?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.7.12 11:59

@hofka
Jasně, vím, ale nemám účet na aukru ;) a zatím ho zřizovat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.7.12 14:21
@Marpe píše:
@hofka
Jasně, vím, ale nemám účet na aukru ;) a zatím ho zřizovat nechci.

Dají se sehnat i jinde, stačí dát název konkrétní postele do vyhledavače, ale to je jenom tip, je to na tobě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák