Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky jsem vytočená. Koupila jsem si mísu a ta je naprasklá, nemohla jsem si to zkontrovat jelikož spěchal ![]()
Takže jako budu to vracet a dostanu 400 stovky zpět, ale stejně dám do poštovnýho 150,– Kč, nebo nevím kolik, takže si moc nepomůžu.
Holky apeluju - rozdělávejte to, i když dotyčný spěchá a nemá čas
Neobjednávala bych to, kdybych věděla, že pojedeme do většího města, ach jo…
Jestli neni poskozeny obal tak to je rozbite uz z obchodu ale asi jim to nedokazes… ![]()
@beruska2× píše:
Jestli neni poskozeny obal tak to je rozbite uz z obchodu ale asi jim to nedokazes…
aha, tak to jo, ano už z obchodu a okamžitě jsem jim volala a on mi řekl ten chlap, at jim to tam pošlu, no přítel bude mít radost
![]()
@tumpach neviem ako u vas, ale u nas pri uznanej reklamacii plati postovne dodavatel.
U reklamace by melo byt postovne vraceno taky, i to co posilas, ty, ne? Nebo se pletu?
@soldi píše:
@tumpach neviem ako u vas, ale u nas pri uznanej reklamacii plati postovne dodavatel.
hm, tak to nevím zda to u nás platí, ale díky
![]()
@soldi u nas v nemecku mi vrati vse i kdyz jen vracim ze se mi nelibi, ted kdyz posilam zpatky, tak jen nalepim novou nalepku a donesu na postu.
@tumpach píše:
hm, tak to nevím zda to u nás platí, ale díky![]()
Pokud je to slušná firma, tak ti vrátí i poštovné. Já už takhle reklamovala několikrát a vždy mi vrátili peníze i za poštovné.
Jestli je to od pošty, tak podat reklamaci. Vzít to všechno na poštu, oni to tam s tebou sepíšou.
Zas možná kdyby jsi to otevřela před PPLákem či pošťákem, měla by jsi svědka že už byla rozbitá ![]()