Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pěkný den, můj dotaz je směřován na vysoké štíhlé maminky nebo i nemaminky.. Kde nakupujete tepláky na svouu postavu? Nějak se mi nedaří sehnat nějaké, alespoň trošku dobře vypadající za rozumnou cenu, aby mi seděly? Většinou mám všechny velké a krátké. Děkuji za tipy ![]()
Kupuju v Alpine Pro. Nejsem ani vysoká, ani štíhlá. Vždy tak půl metru zkrátím ![]()
Ahoj, já mám jedny hezký z nextu, teď se perou, tak nekouknu na velikost. Mám 173cm, ale u větví fakt na větší lidi nic nemají, tzn. xxl mi plave a délka stejně otřesná
jinak nevim kde… většinou nosím na doma kraťasy, u těch je to jedno ![]()
Počkám co kdo napíše, protože sehnat tepláky je pro mě boj. Buď jsou dlouhé jak potřebuju ale jsou široké, že v nich plavu, nebo mi jsou na šířku a mám je nad kotníky ![]()
Já naposledy nakupovala od Litexu, jak tepláky, tak i takové jakoby sportovní kalhoty, oboje v pase na gumu. (tehdy jsem měla na výšku 173 cm 60 kg, takže vel. S-M). Dýlkově seděly parádně. Neobjednávala jsem je přes net, ale máme tu ve městě prodejnu, co u nich objednají a v případě, že to nesedí, to vrátí nebo nechají na prodejně, takže je to i bez poštovného.
Kamarádka vysoká štíhlá si pochvaluje Litex. ![]()
Já osobně tepláky nakupuji u vietnamců. ![]()
Ahoj, mám stejný problém.
Naposledy jsem kupovala dobrý sametový tepláky v CA. A ještě Voxx tyhle Tyhle jsou za rozumnou cenu. Jinak dražší ve sportu, značky jako Nike a spol dělají tepláky delší.
Já mám taky moc dobrou zkušenost s Litexem, kupuju prodloužené a sedí super (neprodloužené jen tak tak, ale pro doma mi to neva), měla jsem od nich i těhotenské a délka OK. Mám 178cm a typ postavy krátké-tělo-delší-nohy. Nejvíc se to projevuje v autě, když řídím, sedím skoro v kufru
Navíc litex šije i vyšší v pase, takže nečouhají tolik záda. Navíc u Litexu jde skoro vždy sehnat slevový kupon do e-obchodu, což se hodí, běžně mám slevu 20% a to už se dá. Jinak bohužel patří mezi dražší… ale zase kvalita super.
Já teda nejsem vysoká, takže mám opačný problém, většinou musím zkracovat. Nedávno jsem si nakoupila Litex, Gina nebo i tchibo nemá až tak špatné.
Některé mám ze sportu Adidas i jiné značky jsou fajn a mají i prodlouženou délku. A ještě v mém oblíbeném TIME OUT ![]()
Ahoj, také v Marks and Spencer se dají koupit prodloužené, nijak moc drahé a kvalitní, co vydrží
Jen bohužel ten obchod není na „každém rohu“ ![]()