Dámské tepláky - kde nakupujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5320
19.7.12 13:57

Ahoj, také v Marks and Spencer se dají koupit prodloužené, nijak moc drahé a kvalitní, co vydrží :mavam: Jen bohužel ten obchod není na „každém rohu“ :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
19.7.12 14:05

Holky, ale ten Litex.. Neodstávají vám tepláky na stehnech? Já od nich mám jedny obyč kraťasy, materiál parádní, ale dělá mi to tam zevnitř takové nehezké boule. A to upozorňuju, že nemám nijak extra štíhlá stehna, to bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
19.7.12 14:12

@rejžička - tak to bude možná střihem. Mě to nedělají ani jedny (teda z těch dvou nebo tří, co mám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
19.7.12 14:32

Ve sportu (treba naposled Hervis) Nike, Adidas…jsou paradne dlouhe a vydrzi pekne vecnost

• Citovat
  • Upravit
25210
19.7.12 14:47

Ahoj, u nás je obchod Pantalon - je klasické zboží jak u vietnamců, m ale s českými prodavačkami. Kupuju tam tepláky a ne jednou jsem je musela zkracovat - nežmolkovatí a je to příjemný materiál. Musí se ale vyzkoušet, je to model od modelu. Nakupuju jenom tam a ještě jsem chválená na zumbě za to, jak mám pěkné tepláky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 14:50

Kupuju u Vietnamců, takové elastické, vypadají podle mě stejně jak ty drahé a dlouhé jsou dost. Teda pokud nemáš dva metry :mrgreen: Kupuje je i moje mamka, které bývá všecko krátké. Schválně měřím - vnitřní nohavice má 79 cm, je to značka Forever (tedy na štítku je napsáno Forever :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
31.5.13 10:16
@Lucella píše:
Já mám taky moc dobrou zkušenost s Litexem, kupuju prodloužené a sedí super (neprodloužené jen tak tak, ale pro doma mi to neva), měla jsem od nich i těhotenské a délka OK. Mám 178cm a typ postavy krátké-tělo-delší-nohy. Nejvíc se to projevuje v autě, když řídím, sedím skoro v kufru :) Navíc litex šije i vyšší v pase, takže nečouhají tolik záda. Navíc u Litexu jde skoro vždy sehnat slevový kupon do e-obchodu, což se hodí, běžně mám slevu 20% a to už se dá. Jinak bohužel patří mezi dražší… ale zase kvalita super.

Kvalita super.. Tím myslíš příjemný materiál nebo že kalhoty pár let vydrží a vypadají pořád jako nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
31.5.13 10:24

Kupuji taky u vietnamců - ale mají je jen v jednom dražším obchodě a to ještě v jiném městě, stojí kolem 300Kč, ale jsou super a vydrží dlouhá léta. Mají spousty velikostí, barev, délek střihů ;). Jsou takové elastické, krásně sedí - jsou totožné se značkovými, ty mám dvoje ze sportu a jsou úplně stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
31.5.13 10:36

Marks and spencer, c and a, u vietnamce uz ne, mam rada kvalitni bavlnu a trvanlivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
31.5.13 10:43

V gatu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25210
31.5.13 11:16

Já teda kupuju v síti prodejen Maxim nebo Pantalon - je to vlastně vitnamské zboží. Ale trtoufám si tvrdit, že poznám kvalitnější od méně kvalitních. Taky tam ty tepláky už něco stojí…
Tak mě napadá, že bych měla zase pro nějaké zajít :) Co jsem doma s malou, tak jsem si skoro nic nekoupila. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
31.5.13 11:45

Kupuju u Vietnamců-nic drahého, jsem slonice, tak se mi stejnak všechny proděravý na stehnech-tak alespoň mi je není líto pak vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
31.5.13 14:18

Kupuji v Adidasu, Nike, Reebok, ale dá se levně nakoupit v outletech nebo v dětském :-) vyplatí se investovat a pak zase věci déle vydrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
26.4.21 16:34

Jo, s tím souhlasím taky… Nemám moc tepláků ale za to jsou kvalitní, značkové. Vydrží několikero praní, žádná vytahaná kolena… Super shop, který mám ráda, je lucyto :) Doporučuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák