Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, také v Marks and Spencer se dají koupit prodloužené, nijak moc drahé a kvalitní, co vydrží
Jen bohužel ten obchod není na „každém rohu“ ![]()
Holky, ale ten Litex.. Neodstávají vám tepláky na stehnech? Já od nich mám jedny obyč kraťasy, materiál parádní, ale dělá mi to tam zevnitř takové nehezké boule. A to upozorňuju, že nemám nijak extra štíhlá stehna, to bohužel ne.
@rejžička - tak to bude možná střihem. Mě to nedělají ani jedny (teda z těch dvou nebo tří, co mám).
Ve sportu (treba naposled Hervis) Nike, Adidas…jsou paradne dlouhe a vydrzi pekne vecnost
Ahoj, u nás je obchod Pantalon - je klasické zboží jak u vietnamců, m ale s českými prodavačkami. Kupuju tam tepláky a ne jednou jsem je musela zkracovat - nežmolkovatí a je to příjemný materiál. Musí se ale vyzkoušet, je to model od modelu. Nakupuju jenom tam a ještě jsem chválená na zumbě za to, jak mám pěkné tepláky ![]()
Kupuju u Vietnamců, takové elastické, vypadají podle mě stejně jak ty drahé a dlouhé jsou dost. Teda pokud nemáš dva metry
Kupuje je i moje mamka, které bývá všecko krátké. Schválně měřím - vnitřní nohavice má 79 cm, je to značka Forever (tedy na štítku je napsáno Forever
).
@Lucella píše:
Já mám taky moc dobrou zkušenost s Litexem, kupuju prodloužené a sedí super (neprodloužené jen tak tak, ale pro doma mi to neva), měla jsem od nich i těhotenské a délka OK. Mám 178cm a typ postavy krátké-tělo-delší-nohy. Nejvíc se to projevuje v autě, když řídím, sedím skoro v kufruNavíc litex šije i vyšší v pase, takže nečouhají tolik záda. Navíc u Litexu jde skoro vždy sehnat slevový kupon do e-obchodu, což se hodí, běžně mám slevu 20% a to už se dá. Jinak bohužel patří mezi dražší… ale zase kvalita super.
Kvalita super.. Tím myslíš příjemný materiál nebo že kalhoty pár let vydrží a vypadají pořád jako nové?
Kupuji taky u vietnamců - ale mají je jen v jednom dražším obchodě a to ještě v jiném městě, stojí kolem 300Kč, ale jsou super a vydrží dlouhá léta. Mají spousty velikostí, barev, délek střihů
. Jsou takové elastické, krásně sedí - jsou totožné se značkovými, ty mám dvoje ze sportu a jsou úplně stejné.
Marks and spencer, c and a, u vietnamce uz ne, mam rada kvalitni bavlnu a trvanlivost
Já teda kupuju v síti prodejen Maxim nebo Pantalon - je to vlastně vitnamské zboží. Ale trtoufám si tvrdit, že poznám kvalitnější od méně kvalitních. Taky tam ty tepláky už něco stojí…
Tak mě napadá, že bych měla zase pro nějaké zajít
Co jsem doma s malou, tak jsem si skoro nic nekoupila.
![]()
Kupuju u Vietnamců-nic drahého, jsem slonice, tak se mi stejnak všechny proděravý na stehnech-tak alespoň mi je není líto pak vyhodit.
Kupuji v Adidasu, Nike, Reebok, ale dá se levně nakoupit v outletech nebo v dětském
vyplatí se investovat a pak zase věci déle vydrží ![]()
Jo, s tím souhlasím taky… Nemám moc tepláků ale za to jsou kvalitní, značkové. Vydrží několikero praní, žádná vytahaná kolena… Super shop, který mám ráda, je lucyto
Doporučuju.