Móda - diskuse na odlehčenou

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
532
18.7.12 18:31

Móda - diskuse na odlehečenou

Ahoj holky, zakládám tuto diskusi tak na odlehčení od všech všedních nebo nevšedních starostí. Máte někdo chuť bavit se o módě? Co rády nosíte nebo to skoro neřešíte nebo je vám to úplně jedno? A pokud rádi, tak kde nakupujete? Nakupujete třeba přes net v zahraničí? Nebo chodíte do sekáče? A čtete módní časopisy typu Elle, Harper´s Bazar apod.? A kde nakupujete pro svoje děti?? A co maminky náctiletých říkáte na dnešní módu pro mladé? Já se vydala po dlouhé době ( těhotenství+maličká 4 měsíce) na místní disko a nestačila jsem se divit, mladinké holky na jehlách a minišatech, místo řas smetáky.. já se ráda hezky oblíkám, ale nějak se mi už nechce se velebit na úkor pohodlí, samo na prochuajdu s kočárkem mě jinak než v teniskách nikdo neuvidí :) ale ráda se hezky oblíkám a projíždím zahraniční servery s oblečením. Na nikoho se neumím dívat skrz prsty, pokud není vyladěný do puntíku. Spíš poslední dobou vidím na ulicích jakousi uniformitu, která mě nebaví. Nebo někoho kdo se strašně snaží vypadat skvěle, ale čeho je moc toho je příliš. A umíte se třeba ohlídnout za pěkně oblečenou ženskou? Já se nedávnou málem otáčela za paní tak ve věku mé mamky, jak jí to slušelo, až jsem si říkala, že bych jí měla vysvětlit, proč na ni tak čumím :lol:.. tak snad někoho éma zaujme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
18.7.12 18:42

Tak me tema zaujalo, rada sleduji modu, je pravda, ze neni tollik financi, abych si ji mohla poradne uzit :zed: Ale moc rada chodim do sekacu :zed: :zed: Strasne rada hrabu, jinak ano otocim se za hezky obliklou zenskou a jeste radsi za nejakou hruzou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17042
18.7.12 18:44

Já také ve městech na ulicích čumím, jak lidé chodí oblečení :). A když to nějaké slečně/paní sluší, čumím asi až moc :oops:.
Sama se snažím oblékat slušně, ale asi nemám úplně ten pravý cit pro módu. I když od doby, co sleduji sem tam Módní peklo, docela se učím kombinovat věci a využít to při nakupování. Rozhodně nenakupuju často, protože při rodičáku mi na to nezbývají prostředky, bohužel :?. Ale nakupovala a utrácela bych jako divá, šatník by potřeboval razantní změny :pankac:.

S tou uniformitou máš pravdu - tričko, džíny, kecky a hurá ztratit se v davu :lol:.
Já teď džíny nemám moc v oblibě a jde to i bez nich :). Ale ten šatník obměňuji postupně, takže to ještě k dokonalosti má daleko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
18.7.12 18:48

Me zas fascinuje, kdyz vidim hezkou stihlou zenske, oblecenou jak sedesatnici, co nejvetsi ruze na tricku, kalhoty vysoko do pasu, nejlepe z nejake umelotiny a nazouvaky :nevim:
Nebo dneska jsem zrovna vydela v cekarne u mudr maminu, hezky oblecenou, ale mega spinave boty od blata, to me taky dokaze rozesmat. S kabelkou GUESS prez rameno :lol:

• Citovat
  • Upravit
14335
18.7.12 18:51

Já nejsem modní fanatik, ale ráda se oblékám. Sice nejsem typ na extra sexi oblečení, spíš nějaké ženské boty, džiny a top než modni kreace..
Co teda jsem hodně slyšela, že všichni čumí :mrgreen: jsou ženské v kozačkách teď v létě..
Teda hlavně chlapi, to komentují… trubky.. asi už 4 pány jsem tak slyšela mluvit, že je to děs prostě kraťase a do toho kozačky - asi letní předpokládám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.7.12 18:55

Já ne.. Já mám dost velký zadek na toto :mrgreen: to by byla opravdu velká plocha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.7.12 18:55

Já osobně se s letníma kozačkama taky nějak neumím úplně smířit, ale zas když to vidím na takovejch holčinách co maj nohy jak hůlčičiky, tak se mě to líbí. No ale nevěřím, že jsou na léto úplně nejpohodlnější 8) ale třeba se pletu. Já taky nemám dost na to, abych se oblíkala, jak bych chtěla, ale někdy přemýšlím, kolik by to vlastně muselo být, abych měla pocit, že mám hader už dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
18.7.12 18:56
@helenkka píše:
Holky a nosíte někdo ty harémky? A proč??? ;)

Ja teda mam jedny, ale jen na doma, kdyz uklizim, pac jsou straaaasne pohodlne a vetraci :mrgreen: Do mesta bych si nikdy nevzala.

• Citovat
  • Upravit
14335
18.7.12 18:57

Mě ty kozačky spíš přijdou nepraktické třeba v těch 30, jinak neříkám, že když to vidím, že řeknu hrůza…
Na někom to působí zajimavě.. spíš mě přijde, že slečna by měla být vysoká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532

Já mám jedny takový teplákový haremky a pohodlnost největší, zvláš´t po porodu, pěkně všechno volný, plandavý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
@Melysa píše:
Já osobně se s letníma kozačkama taky nějak neumím úplně smířit, ale zas když to vidím na takovejch holčinách co maj nohy jak hůlčičiky, tak se mě to líbí. No ale nevěřím, že jsou na léto úplně nejpohodlnější 8) ale třeba se pletu. Já taky nemám dost na to, abych se oblíkala, jak bych chtěla, ale někdy přemýšlím, kolik by to vlastně muselo být, abych měla pocit, že mám hader už dost :lol:

Já mám zas hadrů moc, ale nějak se mi už většina nelíbí :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
18.7.12 18:58
@helenkka píše:
Holky a nosíte někdo ty harémky? A proč??? ;)

Nenosím. Bych v tom vypadala s prominutím jako kdybych to pustila do gatí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.7.12 18:59
@kvaček píše:
Já ne.. Já mám dost velký zadek na toto :mrgreen: to by byla opravdu velká plocha :mrgreen:

:mrgreen: já taky, no a, co už :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.7.12 19:00

@Melysa bych zabrala celý chodník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.7.12 19:00