Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@KPKristy Tak ono to bude tak, čím větší město, tím lepší pohled na módu - nebo to je blbě napsaný. Prostě se ve větším městě člověk může trochu víc rozjet, aniž by na něj ostatní zírali s otevřenou pusou.
Jen jak odhadnout co ještě jde a co už je moc. Já zatím stále chodím v tom, co je evidentně už moc a přitom je vše koupeno v ČR a jsou to pro mě docela obyčejné věci
![]()
@RyBANA jj, letos jsem byla v Londýně a tam je to hodně rozmanitý. V Praze, hlavně v centru, to taky nikdo neřeší, ale je to i tím, že je tam hodně cizinců. Osobně jsem nikdy nepocítila, že bych byla něčím omezovaná, co si můžu vzít a nebo ne. Občas potkávám velmi zajímavé modely a nikdo to neřeší
. ![]()
@medulinkax Praha bude asi takova nejkosmopolitnejsi díky turistum.
Jinak teda nenosím sukně ani šaty, ale zamilovala jsem se do tohoto modelu, ale šíleně
Mít prachy, tak si to koupím komplet vše a je mi jedno, že to nebyl můj nápad ![]()
@RyBANA chlapa v květovaných legínách a růžovém saku bych taky rozdýchávala těžko ![]()
@RyBANA píše:
Jinak teda nenosím sukně ani šaty, ale zamilovala jsem se do tohoto modelu, ale šíleněMít prachy, tak si to koupím komplet vše a je mi jedno, že to nebyl můj nápad
super doplnky ![]()
@Jimiša dík za tip, Kik tu máme, tak to omrknu…
@RyBANA píše:
Jinak teda nenosím sukně ani šaty, ale zamilovala jsem se do tohoto modelu, ale šíleněMít prachy, tak si to koupím komplet vše a je mi jedno, že to nebyl můj nápad
Já nesnáším kabelky, co se musí nést v ruce, jsem z toho nervózní a nevím, kam s ní
Jinak ale hezké
Akorát podprda by paní nemusela jít vidět…
Ta podprda je schválně…a zrovna docela frčí takový jakože průhledný trička různých barev a pod to barevné podprdy. Ale černo-bílou kombinace bych si teda ani já nedala ![]()
Něco jako toto jakože to průhledný tričko… ![]()
@RyBANA píše:
@AnguaTa podprda je schválně…a zrovna docela frčí takový jakože průhledný trička různých barev a pod to barevné podprdy. Ale černo-bílou kombinace bych si teda ani já nedala
Něco jako toto jakože to průhledný tričko…
Tak už jsem našla něco a ještě něco a něco
Za mě dobrý
mě se to líbí a mít trochu míň špekáčků na břiše tak do toho klidně jdu. Je super i ten komplet - ty růžový šaty jsou super. Jen to psaníčko bych taky nemohla…bych ho někde ztratila.
Mmch…neměla by jste některá tip kde sehnat nejlépe látkovou kabelku (jakýkoliv vzor či barvy - čím výraznější - tím lepší
), jakoby somračku nebo jakože pytlík, ale s dlouhým ramínkem…nevím jestli je to srozumitelný
…netuším zda je in či out, ale mě se líbí
@Angua píše:
@Melysa já myslím, že bys tak neplesala, nejsem žádný hubeňour, ale jsem už docela spokojená - i když ještě pár kilo bych dolů chtěla. Teď mám 174 cm a 71 kg - chtěla bych tak 65. Ale z porodnice jsem přinesla 92, takže radost mám i z tohohle a už mám velmi kladné ohlasyMně se líbí třeba tyhle nebo něco takového - ale to těžko říct, jestli nedělá velkou prdel. Navíc to tam mají všecko strašně krátké
Já si představuju délku nad kolena nebo těsně pod - co bude více lahodit mým atletickým lýtkům
![]()
oboje šaty jsou pěkný tak do velikosti 36, pak už ti budou přidávat i ty kila, co fakt nemáš, co spíš něco střihu antickýho, splývavýho a spíš si vyhrát s barevností?
@RyBANA aha, tak to se mi moc nelíbí… To už frčelo před 15 lety, když jsem byla na gymplu a přišlo mi to divné. A hoši si stěžovali, že je to v hodinách rozptyluje ![]()
@RyBANA píše:
moc pěkný, ale na mě bych přehodila ten vršek, tohle je takový hodně ala Carrie Bradshaw
ale za tu kabelku bych teda nějakou tu vejplatu klidně obětovala, ta je dokonalá ![]()
@Jimiša píše:
Za mě dobrýmě se to líbí a mít trochu míň špekáčků na břiše tak do toho klidně jdu. Je super i ten komplet - ty růžový šaty jsou super. Jen to psaníčko bych taky nemohla…bych ho někde ztratila.Mmch…neměla by jste některá tip kde sehnat nejlépe látkovou kabelku (jakýkoliv vzor či barvy - čím výraznější - tím lepší
), jakoby somračku nebo jakože pytlík, ale s dlouhým ramínkem…nevím jestli je to srozumitelný
…netuším zda je in či out, ale mě se líbí
obávám, že je to out, ale něco takovýho asi určitě najdeš na fleru