Móda - diskuse na odlehčenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
19.7.12 12:53

@KPKristy Tak ono to bude tak, čím větší město, tím lepší pohled na módu - nebo to je blbě napsaný. Prostě se ve větším městě člověk může trochu víc rozjet, aniž by na něj ostatní zírali s otevřenou pusou.

Jen jak odhadnout co ještě jde a co už je moc. Já zatím stále chodím v tom, co je evidentně už moc a přitom je vše koupeno v ČR a jsou to pro mě docela obyčejné věci :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
19.7.12 12:56

@RyBANA jj, letos jsem byla v Londýně a tam je to hodně rozmanitý. V Praze, hlavně v centru, to taky nikdo neřeší, ale je to i tím, že je tam hodně cizinců. Osobně jsem nikdy nepocítila, že bych byla něčím omezovaná, co si můžu vzít a nebo ne. Občas potkávám velmi zajímavé modely a nikdo to neřeší :nevim::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 13:05

@medulinkax Praha bude asi takova nejkosmopolitnejsi díky turistum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.7.12 13:12

Jinak teda nenosím sukně ani šaty, ale zamilovala jsem se do tohoto modelu, ale šíleně :srdce: Mít prachy, tak si to koupím komplet vše a je mi jedno, že to nebyl můj nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 13:15

@RyBANA chlapa v květovaných legínách a růžovém saku bych taky rozdýchávala těžko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 13:16
@RyBANA píše:
Jinak teda nenosím sukně ani šaty, ale zamilovala jsem se do tohoto modelu, ale šíleně :srdce: Mít prachy, tak si to koupím komplet vše a je mi jedno, že to nebyl můj nápad :lol:

super doplnky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.7.12 13:17

@Angua

Chlapa v saku a mě v legínách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 13:18

@Jimiša dík za tip, Kik tu máme, tak to omrknu…

@RyBANA píše:
Jinak teda nenosím sukně ani šaty, ale zamilovala jsem se do tohoto modelu, ale šíleně :srdce: Mít prachy, tak si to koupím komplet vše a je mi jedno, že to nebyl můj nápad :lol:

Já nesnáším kabelky, co se musí nést v ruce, jsem z toho nervózní a nevím, kam s ní :oops: Jinak ale hezké :D Akorát podprda by paní nemusela jít vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 13:19
@RyBANA píše:
@AnguaChlapa v saku a mě v legínách :mrgreen:

Pochopila jsem, ale nedalo mi to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.7.12 13:21

@Angua

Ta podprda je schválně…a zrovna docela frčí takový jakože průhledný trička různých barev a pod to barevné podprdy. Ale černo-bílou kombinace bych si teda ani já nedala :mrgreen:

Něco jako toto jakože to průhledný tričko… :mrgreen:

Tak už jsem našla něco a ještě něco a něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
19.7.12 14:03
@RyBANA píše:
@Angua

Ta podprda je schválně…a zrovna docela frčí takový jakože průhledný trička různých barev a pod to barevné podprdy. Ale černo-bílou kombinace bych si teda ani já nedala :mrgreen:

Něco jako toto jakože to průhledný tričko… :mrgreen:

Tak už jsem našla něco a ještě něco a něco :mrgreen:

Za mě dobrý :palec: mě se to líbí a mít trochu míň špekáčků na břiše tak do toho klidně jdu. Je super i ten komplet - ty růžový šaty jsou super. Jen to psaníčko bych taky nemohla…bych ho někde ztratila.

Mmch…neměla by jste některá tip kde sehnat nejlépe látkovou kabelku (jakýkoliv vzor či barvy - čím výraznější - tím lepší ;) ), jakoby somračku nebo jakože pytlík, ale s dlouhým ramínkem…nevím jestli je to srozumitelný :oops:…netuším zda je in či out, ale mě se líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 14:06
@Angua píše:
@Melysa já myslím, že bys tak neplesala, nejsem žádný hubeňour, ale jsem už docela spokojená - i když ještě pár kilo bych dolů chtěla. Teď mám 174 cm a 71 kg - chtěla bych tak 65. Ale z porodnice jsem přinesla 92, takže radost mám i z tohohle a už mám velmi kladné ohlasy :mrgreen:Mně se líbí třeba tyhle nebo něco takového - ale to těžko říct, jestli nedělá velkou prdel. Navíc to tam mají všecko strašně krátké :roll: Já si představuju délku nad kolena nebo těsně pod - co bude více lahodit mým atletickým lýtkům :zed: :lol:

oboje šaty jsou pěkný tak do velikosti 36, pak už ti budou přidávat i ty kila, co fakt nemáš, co spíš něco střihu antickýho, splývavýho a spíš si vyhrát s barevností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 14:08

@RyBANA aha, tak to se mi moc nelíbí… To už frčelo před 15 lety, když jsem byla na gymplu a přišlo mi to divné. A hoši si stěžovali, že je to v hodinách rozptyluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 14:08
@RyBANA píše:

moc pěkný, ale na mě bych přehodila ten vršek, tohle je takový hodně ala Carrie Bradshaw :think: ale za tu kabelku bych teda nějakou tu vejplatu klidně obětovala, ta je dokonalá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 14:09
@Jimiša píše:
Za mě dobrý :palec: mě se to líbí a mít trochu míň špekáčků na břiše tak do toho klidně jdu. Je super i ten komplet - ty růžový šaty jsou super. Jen to psaníčko bych taky nemohla…bych ho někde ztratila.Mmch…neměla by jste některá tip kde sehnat nejlépe látkovou kabelku (jakýkoliv vzor či barvy - čím výraznější - tím lepší ;) ), jakoby somračku nebo jakože pytlík, ale s dlouhým ramínkem…nevím jestli je to srozumitelný :oops:…netuším zda je in či out, ale mě se líbí

obávám, že je to out, ale něco takovýho asi určitě najdeš na fleru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák