Móda - diskuse na odlehčenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
18.7.12 21:49

@Melysa
Ty miluju, ale teď už jedině na pokoukání :(. Po dvou těhotenstvích mám zborcenou klenbu, navíc odmala vbočené palce. Nohy se mi rozplácly a v botách na podpatku bolí. Předtím jsem nosila skoro pořád podpatky kolem 8cm a bylo to super. No, možná jsem těm nohám taky moc nepomohla. Teď maximálně klín, ale i z toho mě po čase bolí nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
18.7.12 21:58

Já lodičky miluju a vysoký espadrilos na podpatku taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.12 22:10

Ty espadrilos jsem si asi zkoušela u Deichmanna - jestli to teda bylo ono, jsem si to musela vygooglit - no prostě tohle a bylo mi to úzké přes prsty, neobula jsem :cert: To je tak, když chce člověk obouvat sloní tlapu :twisted:

Mám širokou nohu, vysoký nárt a široké lýtka :zed: :lol: Takže něco neobuju, v něčem neujdu a něco vypadá hrozně (třeba římské sandály k těm lýtkám :( )

http://deichmann.scene7.com/…n/t_p_detail?$im=1079007_P&$sh=1079007_P&defaultImage=default_dsd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
18.7.12 22:15

Já mám zase úzkou nohu, takže balerínky a otevřené botky mi většinou kolem nártu plandají :(.
Nedávno jsem si koupila krásné botky na klínku, ale byly mi zaprvé široké a první den chůze v nich, jsem zjistila, že mi jsou asi o 2-3 mm volnější, tak jsem je zas prodala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.7.12 22:17
@Angua píše:
Ty espadrilos jsem si asi zkoušela u Deichmanna - jestli to teda bylo ono, jsem si to musela vygooglit - no prostě tohle a bylo mi to úzké přes prsty, neobula jsem :cert: To je tak, když chce člověk obouvat sloní tlapu :twisted:

Mám širokou nohu, vysoký nárt a široké lýtka :zed: :lol: Takže něco neobuju, v něčem neujdu a něco vypadá hrozně (třeba římské sandály k těm lýtkám :( )

http://deichmann.scene7.com/…n/t_p_detail?$im=1079007_P&$sh=1079007_P&defaultImage=default_dsd

tohle jsou hezký botky, ale já v nich vypadám tak na sedmdesát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.7.12 22:35

@KPKristy to já jsem neměla ani šanci zjistit, jak bych v nich vypadala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikinka003
18.7.12 23:07

Maminky vs. děti

Ahoj holky, když už se tak bavíte o módě. Nezdá se vám, že někdy maminky oblíkají krásně svoje děti a na sebe tak trochu zapomínají? Já jsem byla taky ten případ, ale nedávno mě kamarádka tak lehce upozornila, že bych se sebou měla něco udělat. :nevim: No a tak jsem začala a myslím, že už to jde i poznat. Ale i tak miluju nakupování na svoji Natálku. Nedávno jsem jí koupila krásné bodyčko

http://www.123deti.cz/…a-59074.html

teď už mají jen malé velikosti. co na to říkáte? je boží :srdce:

• Citovat
  • Upravit
532
18.7.12 23:26

Mě se lodičky moc líbí, ale neumím na tom chodit, takže zákaz. ael když se na nich někdo umí jistě pohybovat a ktomu vhodně oblíknout, tak je to nádhera. Já mám za malou nohu, většinou 37,ale něco i 36 a přítel mi říká, že se ty malý nohy k moj postavěnějak nehodí :zed: je to prostě lichotník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.7.12 23:28

Mikinka.. já se tak nějak snažím Juli nedělat ostudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.7.12 23:29
@janine24 píše:
Já lodičky miluju a vysoký espadrilos na podpatku taky :palec:

Co je t espadrilos?? to neznám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
18.7.12 23:40

Osobně módu neprožívám, nemusím a z důvodu své hruškovité postavy ani nemohu mít všechny módní trendy, myslím, že chodím pěkně a vkusně oblékaná…přesto je pro mne pohodlí nade vše.
Snažím se držet krok s „módou“,ale vždy respektuji - to co mi sluší a zda je to dostatečně pohodlné.
Další věc je finanční aspekt…ono každá sranda něco stojí - no ještě, že jsou výprodeje… Ta finanční stránka mne hodně svádí k tomu kupovat co nejvíce neutrální věci k různému kombinování…např. většina obuvi v černé barvě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.7.12 23:59

@Jimiša jo taky se snažím už nekupovat výstřelky jako když jsem byla mladší a vybírat spíš co neejvíce navzájem kombinovatelný kousky pro to denní nošení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.7.12 07:41

Co se týká oblékání dětí, tak nejsem plašanka. Můje děti nemusí mít poslední výstřelky za tisíce. Ráda obléknu Ondru do riflí nebo manžestráčků a sladím mu k tomu vršek, ale momentálně bereme ven odrážedlo, takže to jistí tepláky :nevim:. A Matěj je pořáda zababušený v kočárku, takže tepláčky a mikinka a je to.

Ale v srpnu jdeme na svatbu, a to jsem si vymyslela pro kluky modely - plátěné kalhoty a bílou košili. Už to vypadalo, že to pro oba neseženu, nakonec jsem sehnala. A ty košile dokonce suprové s polovičním zapínáním pro oba :palec:

/zato já na tu svatbu ještě nic nemám :| /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 08:00
@Angua píše:

Jj, to je ono, ale myslím, že jsou i dost lepší, co vypadají šmrncovněji. Já mám úzkou nohu, tak zase ve většině bot plavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 08:01
@Melysa píše:
Co je t espadrilos?? to neznám 8o

to na obrázku výše, boty na klínku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek