Móda - diskuse na odlehčenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
19.7.12 08:05

Já bych na letni svtabu vzala pěkný letní šaty a vyslavnostnila je pěknýma sandálkama a výraznějším šperkem a basta, žádný kostýmky nebo složitý róby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.7.12 08:14
@Melysa píše:
Já bych na letni svtabu vzala pěkný letní šaty a vyslavnostnila je pěknýma sandálkama a výraznějším šperkem a basta, žádný kostýmky nebo složitý róby :)

No, se šatama mám problém, protože ty, co by se mi líbily, jsou naprosto nevhodné pro kojení. Musela bych je svlíkat celé. Uvažuju o krátkých kalhotách, botách na klínu (mám) a topu (možná mám).
Ale já se tak necítím! Po porodu mám ještě špek na břiše a tak, prostě bych šla nejradši v pytli… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 09:31

@janine24 to je možné, já jsem nešla po tomto typu bot, jen mi tam tak padly do oka (a za 399,– :lol: ), tak jsem si je chtěla jen tak zkusit. A prd :zed:

@KPKristy taky jsem byla takto po porodu na svatbě (ty necelé 4 měsíce) a vyřešila jsem to rozepínací halenkou a černou sukní. Hlavně to kojení je blbé, protože šaty, co se dají rozepnout nebo něco jsou většinou otřesné nebo nevhodné, takže toto mi přišlo ještě tak nejlepší. Jako co, vhodné oblečení to je, kdo kojil, pochopí, kdo nekojil, ať si trhne :mrgreen:

Já řeším též oblečení na svatbu pro děti - na září. A dost se zmítám v tom, jestli to vůbec neřešit, šak jsou to děcka (názor mého muže) nebo to řešit - ale vlastně kvůli chvilce - obřad, focení, max. oběd (čili levně). U hospody je dětské hřiště, jak pozoruju malou, tak už poleze a do hodiny budou oba jak prasata, takže je před vypuštěním stejně převleču. Ale asi by líp oblečení být měli, přece jen jsou synovec a neteř ženicha… Asi MMB to bude jistit :lol: A vůbec nevím, jak vyřešit boty pro malého. Zkusím asi též ten MMB, jestli něco levného neseženu a obratem neprodám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 09:34

Já se dycky řídila heslem : to co máš hezký, tak zvýrazni! A každá ženská má nějakou část těla hezkou :) takže máš pěkný nohy? uzky kotniky? nebo pěkný paže? tak to ukaž :) a co se mi na sobě nelíbilo na sobě, tAK jsem schovávala, takže skoro všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.7.12 09:37

@Angua, já vyřešila kluky na MMB a oba najednou jsem oblékla do pětistovky. Nemínila jsem dát 400,– za košili, kterou Ondra vezme jednou, protože je společenská a nikam nechodíme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.7.12 09:38
@Melysa píše:
Já se dycky řídila heslem : to co máš hezký, tak zvýrazni! A každá ženská má nějakou část těla hezkou :) takže máš pěkný nohy? uzky kotniky? nebo pěkný paže? tak to ukaž :) a co se mi na sobě nelíbilo na sobě, tAK jsem schovávala, takže skoro všechno :lol:

Tak já mám zrovna docela pěkný ty kotníky, a pak taky oči. Takže si vezmu pytel od nosu do půli lýtek a bude to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.7.12 10:05
@KPKristy píše:
Tak já mám zrovna docela pěkný ty kotníky, a pak taky oči. Takže si vezmu pytel od nosu do půli lýtek a bude to :mrgreen:

No, takovou kratší burku a bude dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 10:49

@KPKristy tak jsem si vzpomněla, že máme ve skříni společenský oděv po manželovi :lol: On to měl později, ale Samíkovi to je. Teda kalhoty založím tak o 10 cm, ale to poznat nepůjde, dokoupila jsem košili za 150,–,aby ladil k ségře a která půjde nosit i pak a dobré. Akorát ty boty teda :roll: Pro malou šatičky mám. Teď ještě já, to bude horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.7.12 10:52

@Angua, tak my jdeme na svatbu, která se bude odehrávat víceméně na zahradě (nějakého penzionu) a naše děti tam nebudou figurovat kolem novomanželů. Aspoň, že tak, nemusím jim kupovat oblek. To by tak ještě hrálo!
Ale vymyslela, jsem si pro ně stejné odění, a pak jsem měla hlavu v pejru, když to nešlo sehnat. Nakonec mám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 10:58

Tak co jsme byli kamarádovi v tom dubnu, tak měl Samík normálně tmavě modré plátěné tříčtvrťáky (jiné jednobarevné kalhoty nerifle tehdy neměl a bylo vedro) a bílou košili s modrým kárem - a v poho. Ani jsme se nefotili, nic, byli jsme pozvaní na obřad (který jsme strávili beztak před kostelem) a pak až večer. Tak mi to přišlo OK. Teď, když je to rodina, tak to musím vymyslet líp, když bude asi i na fotkách.

A pro sebe právě nevím též co, chtěla jsem asi nějaké pouzdrové šaty, jenže budu též ještě kojit… Je fakt, že už ne plně, tak se kdyžtak někde svléknu celá, no :lol: Protože jsem fakt chtěla nějaké pěkné, nadčasové, co mi vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 11:06

Nebo nějaký slavnostnější maxišaty :nevim: bez ramínek, co jen stáhneš dolů a jedeš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 11:07

Co jsou maxišaty? Já jsem si představovala něco spíš typu malé černé… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 11:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.7.12 11:19
@Angua píše:
Co jsou maxišaty? Já jsem si představovala něco spíš typu malé černé… :think:

jako dlouhý šaty po kotníky. nebo mrkni na ten asos.com, mají slevy a doručení zdarma a je tam toho celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.7.12 11:26
@Melysa píše:
http://www.asos.com/…product.aspx?…nebo něco takovýho

Blbneš? Já musím mít podprsenku :lol: Kromě v tomto by nevynikla má nově zhublá figúra :mrgreen: Ale mrknu se tam… I když radši bych si to někde zkusila. Zatím vyčkávám, že ještě něco shodím a chtěla bych vyrazit tak ke konci srpna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák