Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Melysa píše:já taky, no a, co už
Taktez, dokonce jako vrata od chlíva
![]()
Holky a jaký jste měly - máte názor na ty umělé ramínky pod topy… Je lepší bez popdrdy - třeba ty za krk topy a nebo umělé ramínka na zádech…
Upřímně za mě.. mě to strašně vadilo, když měl někdo takto tu mělinu.. Co vy?, Nosily jste to někdy??
Dávno už neplatí, že plnějsí ženy se mají balit do pytle od brambor!!! Ale zas když to někdo přehání a přesenuje své proporce, to taky nemusím. třeba já znám jednu slečnu tady od nás, fakt holka o něco víc než krev a mlíko, že i já jsem vedle ní drobnější, ale taková kočka, vždycky oháklá.. taková místní Carrie Bradshaw ![]()
Gelová ramínka jsem nikdy nevlastnila, nenosila.
Když to tak vezmu, nelíbí se mi to. Ale je to furt lepší, než když si pod tílko boxerského střihu vezmou holky normální prádlo a ramínka jim jdou rovně přes ramena
. A že se s tím fakt kolikrát nepářou.
Nebo šaty zavazovací za krkem např. tmavé a pod to bílá podprsenka s rovnými ramínky
. A přitom je spousta slečen, co by si mohly dovolit chodit nahoře bez. Já mezi ně bohužel nepatřím ![]()
@kvaček píše:
Holky a jaký jste měly - máte názor na ty umělé ramínky pod topy… Je lepší bez popdrdy - třeba ty za krk topy a nebo umělé ramínka na zádech…
Upřímně za mě.. mě to strašně vadilo, když měl někdo takto tu mělinu.. Co vy?, Nosily jste to někdy??
Na to se názory módních (ale českých) guru liší, jední říkají umělá ramínka, někdo žádná. Já mám jednu podprdu z možností výměny těch ramínek, ale necítím se v tom a na moje 75 D nejsou dobrý podprdy bez ramínek ( nebo jo???), takže bohužel topy tohoto typu raděj nenosím, max třeba na plavky trika..
Já se vždycky pozastavím nad mladými slečnami, které jsou i štíhle, ale třeba jim jde vidět půlka kalhotek a mají spadnuté kalhoty a trochu jim ven lezou špíčky..
I když jsou jak kost, tak je to divné- jak kdyby měly o číslo až dvě menší oblečení
@kvaček To je asi takovej ten jejich pocit, že to je sexy. Možná pro některý chlapy jo ![]()
@kvaček píše:
Já se vždycky pozastavím nad mladými slečnami, které jsou i štíhle, ale třeba jim jde vidět půlka kalhotek a mají spadnuté kalhoty a trochu jim ven lezou špíčky..
I když jsou jak kost, tak je to divné- jak kdyby měly o číslo až dvě menší oblečení
Tangáče lezoucí z kalhot opravdu v naší republice nejsou žádná vzácnost, co? ![]()
Tak asi jo, já jsem to brala taky, že jsem sexy a jak jsem starší, tak mě to přijde víc divné ![]()
@kvaček píše:
Ale když si vzpomenu co jsem nosila já okolo 16-20na disco
Já džíny, triko a boty na podpatku ![]()
Ale zas mě je 30, no a za tu dobu, co se snažím fintit už se toho nosilo.. třebaaaaaa zvony
a ty se zas v mírnější podobě vrací, pak boty, ty platformy, ty se zas na letních botkách vrátily, pak boom z bokovkama, zacala jsem eru, kdy se tenisky staly městskou obuví a nevím co ještě ![]()