Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jo a šaty jsou origoš Audrey, jak jsem se dočetla, měla to ve filmu Snídaně u Tiffanyho. Tolik peněz asi nemám ![]()
@janine24
Všechny šaty jsou krásný. Ovšem v prvních vypadám jako v zástěře (zkoušela jsem si podobné), druhé bych neriskla kvůli jakoby trčící sukni. Třetí jsou dokonalé!
Ještě tyhle se mi líbí - teda střihově, barevně by mohly být jiné… Ale ještě tak polovinu kdyby stály, to by bylo lepší
![]()
@Angua píše:
Ještě tyhle se mi líbí - teda střihově, barevně by mohly být jiné… Ale ještě tak polovinu kdyby stály, to by bylo lepší![]()
http://www.svatbasnu.cz/…o-MB2441.jpg
no, tak ty nemají chybu!!
Ale holky já jsem fakt případ. I podobné jsem si zkoušela a prostě nemůžu mít šaty bez ramínek, neboť v místě kde končí prso a začíná podpaží mi dělají děsný špek pretékací. A přitom bych řekla, že za normálních okolností ho tam nemám. Teda jako kůži jo, ale tak jako každý.
Loni na léto jsem si chtěla koupit top bez ramínek, ale prostě jsem vypadala, že z něj přeteču
![]()
Jo a co myslíte k těm áčkovým šatům za boty? Na obrázkách většinou bývají páskové. Já jsem si chtěla koupit ty lodičky
Nebo možná bych si zasloužila i nové ty páskové, tyhle už mám tak 10 let ![]()
K áčkovým šatům bych klidně vzala lodičky i botky na klínu. Kdybych měla hubené a dlouhé nohy, tak i balerínky by vypadaly dobře ![]()
@KPKristy to měla teď problém švagrová - ta zářijová nevěsta - u svatebních. Ona nosí vel. 36, je fakt štíhlá a též přetékala
Je to zvláštní… Já jsem měla bez ramínek na vlastní svatbě a myslím, že dobré, ovšem to bylo před 6 lety a 2 dětmi
Podle mě to musí být blbý střih… I když se dívám na svatební fotky, tak mi to fakt nedělalo.
@KPKristy píše:
K áčkovým šatům bych klidně vzala lodičky i botky na klínu. Kdybych měla hubené a dlouhé nohy, tak i balerínky by vypadaly dobře
Hmmm, tak to já nemám. A baleríny mě většinou tlačí
Půjdu stopro do podpatku, bo ten mi prodlouží ty lýtka aspoň trochu.
Teď jak se dívám na ty svatební fotky, tak vlastně zjišťuju, že jsem měla korzet a dlouhou áčkovou sukni
A vypadalo to dobře…
Korzet nebo vršek bez ramínek je hodně o střihu a i o tvarů prsů. Jak to nesedí, je to blbý.
Jinak boty rozhodně na podpatku a na pásky pozor, aby ti opticky nepřítáhly pozornost tam, kam nechceš a zbytečně nezkrátili nohu. To bych možná radši ty podpatky nebo na klínku.
No já myslím páskové na podpatku (co mám na fotce v těch černých šatech). Pak budu muset vzít šaty a vyrazit na boty ![]()
To ne, nelichotí zrovna ani tvaru nohy a ještě ti zkrátí lýtka. Obyč hladký lodičky na podpatku nemáš?
Právě nemám, jak jsem psala, mám na to moc širokou nohu a fakt v tom neujdu. Ale chci to oběhnout, prý se dělají i širší - ale ještě je na lodičky brzy, v každém obchodě jsou jedny, co tam zbyly od jara. Tak snad pak budu mít ![]()
A nebo zkus něco takovýho http://www.neubox.cz/…t-16702.html Nemyslím barvu, jen ten typ pásku, zpevní to, jednodušejc se na tom chodí a vypadá to skvěle.
Ja bych ty paskovky nezavrhovala- zalezi na materialu satu, pokud bude takovy rozevlatejsi nebo jak to popsat, ale musi mi fakt vysoky podpatek, aby nohu protahly.. ![]()
@Melysa píše:
Ja bych ty paskovky nezavrhovala- zalezi na materialu satu, pokud bude takovy rozevlatejsi nebo jak to popsat, ale musi mi fakt vysoky podpatek, aby nohu protahly..
Ty konkréní páskovky z fotky? U černých šatů?