Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@janine24 tak je to business no, proč by vydělavali 500%, když můžou vydělat 1000 a my jim ještě za to podekujem, ze
teda ja uz moc ne. Já už si sakra vybírám, co tady koupit.
@Melysa píše:
@janine24 tak je to business no, proč by vydělavali 500%, když můžou vydělat 1000 a my jim ještě za to podekujem, zeteda ja uz moc ne. Já už si sakra vybírám, co tady koupit.
já už taky neděkuju, já děkuju jinde a radši ![]()
@lyrica píše:
Moje papučky, dneska dorazí
http://www.snowboard-online.cz/…a-neon-pink/
Wow tak ty joo, i když já si vystačím s obyč slamákama z Primarku za 90,– ![]()
Já to obecně nechápu s těma cenama a hrozně mi to vytáčí. Proč mi češi s nižšíma příjmama máme platit víc?? hrozný
@Melysa píše:
@RyBANA ze ty mas velikost 34-36ja na svych momentalnich 40 vyprodeje skoro nic, snad je to co fakt už vubec nikdo nechce.
40 někdy 42
![]()
Mám taky pár věcí s primarku, který byly za dve tri libry a pritom vydrzely hodne dlouho. Já tam teda kupovala hlavne takový ty basic věci, leginy, trika. jinak moc nevím. A přítel má asi tisíc triček klasických černých/bílých od tam a kvalita perfektni. pritom stoji myslim 2 libry taky nebo 3 uz nevim. Takový Primark na českým trhu chybí..
@VickyViky píše:
Já to obecně nechápu s těma cenama a hrozně mi to vytáčí. Proč mi češi s nižšíma příjmama máme platit víc?? hrozný
Taky tady je to všechno na palici postavený. Mrkni například na volání u nás a po Evropě. U nás je nejdražší. Protože je tu celá ekonomika na prd (jak by nebyla, však se podívejme, kdo to má pod palcem…)…
Já si zas dycky rikam, ze jaky si to udelame, takovy to mame. A kdyz jsme hold takovej ovci narod, tak se to odrazi ve vsech sferach. proste kdyz je v mode byt od hlavy k pate Hilfigerova, tak tak budem vsichni at to stoji co to stoji. Mluvim ale vseobecne! porad si ale myslim, ze se to lepsi..
@RyBANA vole, to se ti zdá
A nosíš kozačky? Já ne, bo jsem na sebe ještě žádné nesehnala (teda jedny jo, končí pod nejširším místem, tak je zapnu. Ale takové ty vyšší, to je nechytačka. Obvod lýtka mám 41 cm ![]()
Ale bacha, mám lodičky, jsou mi pohodlné a stály 549,–
Nakonec Deichmann ![]()
http://deichmann.scene7.com/…n/t_p_detail?$im=1092575_P&$sh=1092575_P&defaultImage=default_dsd
@lyrica papučky jsou supr. Sice cena hrozná, ale jsou krásné ![]()
Ty ceny jsou fakt strašné. Posledních pár let mi přijde, že třeba HM docela podražilo. A přitom jsou to kolikrát takové hadry (teď myslím i ty ostatní - New Yorker a spol.). V USA jsem nakoupila před 9 lety za zlomkové ceny a ty věci jsou furt jak nové. A to jsem ledacos kupovala normálně na Walmartu nebo v nějakých levnějších obchodech, ani to nejsou nějaké značky. Vlastně mám dvě trika Tommy Hilfiger (moje oblíbená historka
) - takové obyčejné, spíš na sport - za pár kaček. Jsem je tam koupila, značku jsem neznala, u nás to tehdy nebylo. A pěkné věci tam mívali, za dobré ceny. Takže jsem měla pak radost, když tady otevřeli taky obchody. Vlezla jsem tam, zalapala po dechu a už jsem tam od té doby nebyla
Trika mám teda dodnes, jsou úplně stejné jak v den, kdy jsem je kupovala (možná na tom tmavě modrém je vidět, že už bylo párkrát prané - ale stejně, po devíti letech…).
A království hadrů je u mě St. Oliver, či jak se to píše, minimálně ten zlínský. To nemůžou myslet ani vážně - tílko stojí osm stovek a je to takový hadr, že je přes to vidět ![]()
Miláčkové, prosím vás - teď asi tak do večera nic nepište.. Jdu si dočíst těch třináct stránek, tak ať se mi to neprotáhne
![]()
Tak mi to nedalo a změřila jsem si lýtko a mám taky 41cm
Kozačky jsem ale jedny sehnala - ne na zip, to ani nezkouším, ale byly z nějakého semiše, natahovací…mám problém i u kalhot - slimky jsou mor, strašně se mi líbí, ale málokterý přes lýtka natáhnu
![]()
@RyBANA jj, slimky taky nenatáhnu. A i když jo, tak to vypadá hrozně
Jsem zvědavá, jestli letos s kozačkama uspěju
Dala jsem se na protahování lýtek, kdybych odprotahovala nějaké 2 cm třeba, tak by se hned shánělo lépe. Ale moc tomu nevěřím…