Móda - diskuse na odlehčenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
20.7.12 22:49

Radsi nez k vietnamcum tak do sekace..mame jich tu v Blansku několik a dá se najít. akorát do všech se musí po schodech, tak mam ted s kocarkem omezenejsi pristup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 22:51

Sekáč klidně, tam jsou kolikrát super značky a dobrá kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 22:51

Ale fejkový věci a nelegální zboží, to fakt nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
20.7.12 22:53

Tak cilene koupenej fejk, to taky nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.7.12 22:54

Chtěla jsem napsat to samé, co Angua - HM mi na doma levné nepřijde :nevim:. Já mám o ceně tepláků nebo domácího trika jinou představu, ale o tom ta diskuse není.

Jinak zítra jdu mrknout na hadry. Záměrně píšu „na hadry“, neboť v nákupním centru je HM, New Yorker, Orsay a já nevím, co všechno. Ale třeba něco splaším na tu svatbu. A vlastně je tam i Lindex, tam se občas něco najde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 22:55
@Angua píše:
HM mi moc za levno teda nepřijde… Já jsem teď kouupila nějaké tepláky ale kvalitní jsou 139,–/ks, pyžamo za 115,– - to v HM za ty prachy neseženu :mrgreen: z CA mám pyžamo za pětikilo - je fakt, že nejspíš vydrží dýl, než to za stovku, ale zas můžu mít 4 další a nové a jiné :lol: Jako chce to vybírat, ale vybrat se dá. U nás mají v jednom obchodě boží kalhoty, takové béžové nebo jestli je to ta velbloudí nebo co - ale fakt moc pěkné. Jenže už jenom malé :( Teda asi, třeba bych je už oblekla :think:No fejk bez nápisu já nepoznám :lol: Já neznám pořádně ani značky, natož jejich výrobky - buď se mi to líbí, nebo ne a je mi celkem jedno, kdo to vyrobil. Takže já jsem pro výrobce fejků vděčná oběť - ani nepoznám, že nějaký mám :lol:

mě právě HM nebo CA příjde jako dobrý místo, kde sehnat nic moc kvalitu za super prachy, takže to beru jako fakt vyjímečný místo a dlouhý prachy bych tam nenechala, to samý Pimkie nebo Orsay. Tam mi to příjde těžce mimo poměr cena výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 22:56

Jj, na český poměry mi tyhle shopy příjdou na hadry, na nošení to nekoupím. Max tak na doma a ještě jen v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 22:58
@Angua píše:
No fejk bez nápisu já nepoznám :lol: Já neznám pořádně ani značky, natož jejich výrobky - buď se mi to líbí, nebo ne a je mi celkem jedno, kdo to vyrobil. Takže já jsem pro výrobce fejků vděčná oběť - ani nepoznám, že nějaký mám :lol:

Chápu, ale když je to značka, která evidentně neodpovídá ceně nebo podezřelá kvalita, fakt bych to radši nekupovala… I když i mezi výrobci fejků jsou velký rozdíly, ale prostě mě se tohle nelíbí a nechci to podporovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
20.7.12 23:00

Já mám HM docela ráda, ale vybiram si kvalitni materialy. Lindex je pro me zajimavej, ze je takovej trochu odlisnej od ostatnich a maji oproti vsm ostatnim opravdu orig. potisky na detskych body. New yorker je o hledani a orsay proste nejak nemusim, me nejak ten jejich styl nesedi. s tema hadrama mas pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.7.12 23:00

Tak já si u vietnamců klidně věci koupím, nevadí mi. Na děcko ale ne. HM není nejlevnější, ale když se vychytá čas (léto je TOP) tak nakoupíte za luxusní ceny, že i Primark se může stydět :mrgreen:

Vždycky mi byl těžce nesympatickej (to bude tím přehnaně růžovým designem) ten Teily Weil, ale musím říct, že zatím co kauf, to pecka za výbornou cenu 8)

Anguo, já teda na legíny i přes mega lýtka najela a zatím jsem jen byla chválena, pokud teda nešlo o ty květovaný, ale tam to nebylo lýtkama, ale spíš vzorem, který je nejspíš na Česko moc (mě to přijde ok, žádná sada).

Teď jsem si ujela na mrkvách v jakékoliv barvě :mrgreen: jen nevím co k nim na nohy v zimě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 23:02

Já tu kvalitu v HM fakt nepotkala, takže u nás kupuju velmi vyjímečně a spíš něco v Esprit nebo Promod. V Lindex jsem si koupila jen džíny a barevný punčocháče, jinak fakt nic moc.

V Time Out jsem svýho času kupovala trika na tahání, pro děti a takový hodně užitkový hadry, co jsme fakt vyhodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 23:04

@RyBANA já tam fakt neumím nakupovat a navíc vím, že i Vietnamka z večerky kousíček od nás řekne, že by si to tam nekoupila, že to leželo měsíce bůhvíkde a je to napuštěno bůhví jakou chemikálií. Já jsem na tohle cíťa a nerozjedu si ekzém kvůli tričku za 30, co za 3 praní vyhodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
20.7.12 23:05

A znate nektera anglickej TK maxx? to je obchod pro me! je to outlet, ale znacky od Dora po Bench, proste totalni vsehochut a za pakatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 23:05
@RyBANA píše:
Anguo, já teda na legíny i přes mega lýtka najela a zatím jsem jen byla chválena, pokud teda nešlo o ty květovaný, ale tam to nebylo lýtkama, ale spíš vzorem, který je nejspíš na Česko moc (mě to přijde ok, žádná sada).Teď jsem si ujela na mrkvách v jakékoliv barvě :mrgreen: jen nevím co k nim na nohy v zimě :mrgreen:

A kde jsi kupovala ty legíny a mrkve?

V zimě bych to zkombinovala s kotníkovýma botama, klidně podpatek aspoň menší a bude to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 23:06
@Melysa píše:
A znate nektera anglickej TK maxx? to je obchod pro me! je to outlet, ale znacky od Dora po Bench, proste totalni vsehochut a za pakatel.

já znám spíš německý a americký :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák